Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Six Winged Angel

Α θενξ! Μολις δω καποια αλλα που χω κατεβασει θα τα κοιταξω κια αυτα. Εχουν πολλα επεισοδια?
Sep 20 2011 12:56
Photo

Six Winged Angel → zoro77

Indeed, το gurren lagann είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου anime και ένα από τα καλύτερα που έχω δει~ Eurika Seven δεν έχω δει ακόμα αν και το έχω βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό. Είμαι και τεράστιος fan του Evangelion (που λένε ότι μοιάζει έστω και ελάχιστα) και πιστεύω θα μου αρέσει. Εφόσων πάντως σου άρεσε το ΤTGL μπορείς να τσεκάρει Getter Robo Armageddon, GaoGaiGar FINAL και Super Robot Wars OG the inspector
Sep 20 2011 12:51
Photo

zoro77 → Six Winged Angel

παντως φιλε γαματη σειρα οπως και να χει:P Κατι αλλο επειδη (απο το σετακι) φαινεται οτι σ αρεσουν τα mecha θα θελα να σε ρωτησω αν εχεις δει το Eurika seveN? Θενξ εκ των πρωτερων:)
Sep 20 2011 12:43
Photo

Six Winged Angel → Kalamaris

np, καλό burning xP
Sep 11 2011 18:30
Photo

Kalamaris → Six Winged Angel

Fixed,thankies:gotit:
Sep 11 2011 18:29
Photo

Six Winged Angel → Fizzonion

Glad to help- Άμα είσαι και καλή Rukia θα είμαι ο πρώτος που θα σε βγάλει photo XP
Aug 31 2011 16:11
Photo

Six Winged Angel → Adventurer

heehee, thanks :P natural 20 > any law of the universe xD
Aug 17 2011 18:58
Photo

Adventurer → Six Winged Angel

Η εικονα που εβαλες στο "[Game] Βρειτε τροπο να περασετε απεναντι" εσπειρε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aug 13 2011 11:45
Photo

Six Winged Angel → iristella

nomnomnomthisisforirinomnom :bath:
Jul 27 2011 10:33
Photo

iristella → Six Winged Angel

Την καλύτερη επιλογή κάνεις. Ρίξε μια δαγκωνιά και για μενα που δεν μπορω να μασήσω. Καλές μάσες.
Jul 27 2011 10:24
Photo

Six Winged Angel → iristella

No problem, δεν έχεις και άδικο- Θα κατευνάσω τα φλογερά δαιμόνια περνόντας στην υπό αγάπης και στοργής διαδικασία παρασκευής ενός σαντουιτσακίου :P
Jul 27 2011 10:21
Photo

iristella → Six Winged Angel

Καλημέρες. :) Κακώς το συνεχίζεις το flame με αυτόν τον τόνο μέσα στο thread. Πόσταρα ακριβώς για να λήξει το offtopic και να επικεντρωθείτε σε ανταλλαγή απόψεων για τη σειρά, οχι σε ανταλλαγή απόψεων για τις απόψεις των άλλων, πόσο μάλλον όταν τα πνεύματα είναι τεταμένα. Θα σε παρακαλούσα να το συνεχίσεις με vms/pms εφόσον νιώθεις την ανάγκη. Το post είμαι αναγκασμένη να στο σβήσω(πες μου αν θες να στο στείλω για να κάνεις c/p). Φιλικά πάντα
Jul 27 2011 10:04
Photo

Six Winged Angel → Jorg

ότι να 'ναι όμως! XD
Jul 26 2011 23:03
Photo

Jorg → Six Winged Angel

[QUOTE=Six Winged Angel;517503]Δε θυμόμουν καν ποια είναι η Adinae μέχρι που google-αρα :P[/QUOTE] Same here! XD
Jul 26 2011 21:58