Community Status Updates
Six Winged Angel → Mad_Hatter
Just a hunch, από Bureiburu είναι το avatar σου? o_O;
Mar 25 2012 10:34
Putin → Six Winged Angel
Το δικό μου το έστειλαν την Τετάρτη, λογικά αύριο-μεθαύριο θα τό΄χω.
/hype
Feb 28 2012 18:32
Putin → Six Winged Angel
[url=http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/blazblue-extend/10584827.html]BlazBlue: Continuum Shift 2 Extend PS3 | Zavvi.com[/url]
Το καλύτερο σάητ
Feb 28 2012 12:58
Putin → Six Winged Angel
Τι είναι psv
Και μη σκαλώνεις το λήμιτι δεν πολυαξίζει έτσι κι αλλιώς, τσίμπα το απλό που κάνει 25 χρυσάφια μαζί με μεταφορικά και είσαι νικητής.
Edit: λωλ ps vita.
Στο φυλάκιο έκανες τρέηνινγκ στο psp;
Για ποιο λόγο παιδεύεσαι ακριβώς
Feb 25 2012 14:16
Six Winged Angel → Putin
Ξενέρωσα με το lag του online και συγκεκριμένα combo connect της noel anyway.. Θα την συνεχίσω αλλά σίγουρα δε θα την main-άρω-
It's πρόκα time.
Δυστυχώς βέβαια δεν έχω psv οπότε δεν θα υπάρχει και πολύς χρόνος για trainning (trainning το οποίο έκανα στο φυλάκιο :P) Θα δείξει, φαίνεται πως θα αργήσω λίγο να το πάρω γιατί θέλω και το limited και έχουν μαζευτεί όλα τα games που ήθελα μέσα σε έναν μήνα οπότε φεύγει το ρευστό :P
Feb 25 2012 13:56
Putin → Six Winged Angel
>Is it just me or do Noel's mash D harder than CS2?
>Well they do need more to kill you now, so I guess it makes sense.
>When you nerf Noel all it does is make people who sucked with her anyways mash harder partially cause this is online and at certain lag levels you need to yomi to block assault through and partially cause Noel's nerfs were about the damage and combos she gets and not about the mash-friendly characteristics and invincibility of her Ds.
Το καλό που σου θέλω
Βασικά Βανγ.
Feb 25 2012 13:13
Putin → Six Winged Angel
Κάνει update το σκατό, αν έχεις υπομονή κάνα πεντάλεπτο περίμενε
Feb 16 2012 21:26
Putin → Six Winged Angel
Δεν υπόσχομαι τίποτα όσον αφορά την απόδοσή μου, αλλά δέχομαι, στείλε inv και μπαίνω
Feb 16 2012 21:14
Six Winged Angel → Putin
Είμουνα ένα στάδιο πριν να το μάθω :p Αλλά τώρα που μου το' πες δεν θα μπω στον κόπο XP Assault Trough σπάνια το χρησιμοποιώ, ελπίζω απλά να μην αλλάζουνε σαν μηχανικές τα καινούργια chains αλλιώς ba-bye! Αν θές μπαίνεις για μια γρήγορη :P
Feb 16 2012 21:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed