Community Status Updates
Adventurer → Samu
Γεια σου Samu. Ηθελα να σου θυμισω οτι στο AnimeGR το μεγιστο υψος μιας υπογραφης ειναι τα 250 pixels εικονα και κειμενο, οπως λενε οι κανονες, ενω εσενα ξεπερναει τα 300. Σε παρακαλω να το τακτοποιησεις, πχ βαζοντας το κειμενο δεξια απο την εικονα. Ευχαριστουμε.
Oct 27 2011 17:35
Fallen_Mpougatsa → Adventurer
Ha ha, ναι? Δεν το πε ακόμα οπότε να φανταστώ θα ρθει σε λίγο! Τι ώρα? Θέλω να είμαι ήδη πληροφορημένη, χε χε χε! Κι ευχαριστώ~!
Sep 16 2011 13:07
Adventurer → Fallen_Mpougatsa
LOL, το πρωτο "σου" vm ηθελα να πω, επειδη με τρομαξες :P Αντε ανυπομονω λοιπον! Θα τα πουμε και αυριο στον καφε βεβαια (αν δε στο'πε ο Πανος θα στο πει οπου να'ναι). Οσο για το βιβλιο, ειναι το Player's Handbook 3.5.
Sep 16 2011 12:34
A, κατάλαβα. Μακάρι για το ρεύμα, σου το εύχομαι!
Το Αλμπουκέρκη έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία για σενα κι έλεγες να πας εκεί? :P Καλά, καρα-evil δεν τον λες με τίποτα, αλλά μου έχει έρθει τρομερή ιστορία που νομίζω θα σου άρεσει αρκετά...Α πες μου και πως λένε το βιβλίο που θα χρησιμοποιούσαμε στο παιχνίδι για να το κατεβάσω. Παρακαλώ? :3
Sep 16 2011 12:29
Παμπαλαιο ειναι το σπιτι, και γι'αυτο οι μπαλκονοπορτες ηταν ετοιμες για διαλυση, και ετσι η σπιτονοικοκυρα (η οποια ειναι θεια μου) αποφασισε να εγκαταστησει καινουριες. Αυριο (Παρασκευη) πρωι λεει θα παει να κανονισει και για το ρευμα. Ελπιζω να μπει το ταχυτερο!
Αντε καλα, με επεισες, ακυρωνω το one-way εισητηριο για Αλμπουκερκη που εβγαλα μολις διαβασα το πρωτο μου vm. Φροντισε μη μου'χεις κανει καναν καρα-evil χαρακτηρα, θα σε φαω ζωντανη :P
Sep 15 2011 14:53
Ε χε χε, ωραία βρε αφού τελειώνουν και οι ετοιμασίες. Το ρεύμα? Χμ...θέμα κι αυτό. Δεν ήξερα ότι είναι καινούργιο το σπίτι, νόμιζα ότι θα πήγαινες σε παλιό θα νοίκιαζες δηλαδή. Lol βρε, ΟΚ, θα τα πούμε τότε λογικά.
Α, θα σου αρέσουν οι ιδέες μου αγαπητέ μου, είχα έμπνευση μεγάλη αυτην την φορά και έβαλα όλη μου τη μαεστρία. Θα χαρείς κι απ'το alignment που διάλεξα... Χα. Χα. Χα.
Sep 15 2011 08:20
Καλα λεει ρε μοριο, πηζω στην Κατερινη αλλα πλεον βλεπω φως - την Παρασκευη γινονται οι τελευταιες ετοιμασιες στο μελλοντικο μου σπιτι!! Το μονο προβλημα ειναι ποτε θα μπει το ρευμα :-Χ Εν πασει περιπτωσει, το σουκου θα κανονισω στανταρ καφε με την Aoshiπαρεα, και απο Δευτερα βρισκομαστε επισημα για να με... τρομαξεις με τις ιδεες σου :P
Sep 15 2011 01:49
Tι λέει άτομο? Πώς πάει? Πότε επιστρέφουμε Θεσσαλονίκη? Κ έχω και κάτι ιδέες για χαρακτήρα για το session... :D
Sep 14 2011 20:46
Adventurer → phm
Οχι αλλα υποτιθεται πως ναι, αφου τελικα θα αναγκαστω να νοικιασω σπιτι στη Θεσ/νικη μετα απο εναν μηνα...
Aug 24 2011 14:15
Adventurer → odin
Χαχα, καλα, τον επιλοχια ασ'τον να ψαχνεται, οταν αυτος πηγαινε εμεις ερχομασταν XD Ταχα κι εμενα θα μ'εβγαζε ενας αναφερομενο μια βδομαδα πριν την απολυση, ακομα με βγαζει φαινεται XD
Ωστε 53 μερες αδειας ε; Σε περναω για μια ακριβως, λοιπον, αφου ειχα 54 (οι 11 Φοιτητικες και οι 21 απο γκρουπακια) :p Σε ρωτησα κυριως για να μαθω αν σε εσας εδωσαν αδεια γκρουπακιου Αυγουστου τωρα στο τελος, σε μας ηρθε διαταγη απ'το Υπουργειο οσοι απολυοντουσαν τωρα να παρουν 5 μερες αδεια πριν ακριβως την απολυση, πχ εγω που απολυομουν 17 Αυγουστου πηρα αδεια 12/8-16/8... και ηταν πολυ ωραιο δωρο δεδομενου οτι το εμαθα την προηγουμενη ακριβως μερα ^_^
Aug 19 2011 00:20
odin → Adventurer
Ου ρε παλιοβυσμα:madtodeath:
Εγω παλι το εχω ηδη συνηθησει γιατι πηρα αδεια απολυσεως 25 μερες - ολες δικες μου (κανονικη και ΤΑΠ) πλην 2 ημερων τιμητικη και 3 ημερων αναρρωτικη. Το αστειο ηταν οτι πριν φυγω τους ειπα να μην με περιμενουν γιατι προς το τελος θα αρρωσταινα και δεν θα γυρναγα να κανω υπηρεσιες. Το αποτελεσμα ηταν να τσαντιστει ο επιλοχιας και να μου πει οτι αν παρω αναρρωτικη θα φροντιζε να μην απολυθω στην ωρα μου, αλλα παραημουν λελε για να ψαρωσω:canthelp:
Επισης, συνολικα δεν εβγαλα πανω απο 53 μερες αδειας στην θητεια και το μεγαλυτερο διαστημα χωρις αδεια ηταν 2,5 μηνες.
Aug 18 2011 10:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed