Community Status Updates
MitHuNa → Adventurer
hentai nanooooooooooooooo!!! i want the pictures adventurer saaaan
Mar 01 2009 20:41
Tenshi → Adventurer
XAXA...παντα εχω τον τροπο μου...
ειμαι σε μια φιλη μου ρε συ...i am pretty sure that you will beg for my photos!! muahahaha!!!
Mar 01 2009 15:33
Adventurer → MitHuNa
Οχι βεβαια, τι μπορεις να πεις εσυ το οποιο να μην αρεσει σε εμενα...
...mistress? :hiding_something:
Mar 01 2009 13:21
MitHuNa → Adventurer
BEIα? αιγό? πώται? πος? δαιν θοιμάμε κίριαι!!!!
(μπαι ντε γουει ΔΑΙΝ ΣΟΥ ΤΙΝ ΣΠΑΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΓΟ ΆΙΤΣΙ?)
Mar 01 2009 13:01
Hitorinai Kokoro → Adventurer
okay mr. το ξέχασα^^΄anyway οκέι, θα το κοιτάξω χ3 Και για μάνγκα πάντα, κι εν βρω επιτέλους κάνα αυθεντικό cd καμιάς ιαπωνικής μπάντας [αυτό για μένα φυσικά~] Εννοείται πως σε σκέφτηκα^^
Mar 01 2009 10:41
Adventurer → MitHuNa
Ο,τι και να λες και να κανεις εσυ εμεις ξερουμε οτι εισαι το καλυτερο παιδι και γι'αυτο σ'αγαπαμε :P αν και ομολογουμενως εντυπωσιαστηκα στην Καμαρα που εδειξες μια ανεπαισθητη ταση βιας για μια στιγμη :oo:
Mar 01 2009 03:03
Adventurer → Hitorinai Kokoro
No greeklish in vms please :P Αν βρεις κανα καλο αναμνηστικο του Σουμαχερ πολυ θα μου αρεσε, αλλα ο,τι και να φερεις εγω θα χαρω που με σκεφτηκες :)
Mar 01 2009 02:23
MitHuNa → Adventurer
αφτιν απω κατο γιατη δαιν λαιται τηποτα? κε αυτοι με γκρικλις τα γραφι. αλα τορα γραφο ελλεινεικα άσχαιτα αμα γραφο ανωρθογραφα γεια να σας τιν σπάσο επιδοι ιμε καθηκη.
Mar 01 2009 00:50
Hitorinai Kokoro → Adventurer
Deutera pame eftahmerh Tsexia-Germania^^ Ti thes na sou fero?
Feb 28 2009 22:34
Adventurer → MoRmEnGiL
"Tι 6μισι γμτ, για μεσημεριανό τσάι θα πάμε? Kάτι μου λέει οτι εκείνη την ώρα θα κοιμάμαι ακόμα"
Χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι σε αυτη τη χωρα που ξερουν τι θα πει σωστο ωραριο :) Εχεις κανει φοιτητης;
Feb 28 2009 02:03
Tenshi → Adventurer
damn....ελεος...ρε γμτ....τι να πω ρε μαν...αμα ειχα δουλεια,λεφτα και χρονο θα ερχομουν εγω...!!!
ευχομα να βρεις καποιον και γρηγορα!!!!
Feb 27 2009 17:09
Tenshi → Adventurer
Παλι ψαχνεις για συγκατοικο εσυ...??
μα καλα τι εγινε ο πορτογαλλος?!?!
Feb 27 2009 16:05
Adventurer → MitHuNa
Με τρομαξες πολυ τωρα δεδομενου οτι ολο λογια ειειειειεισαι τιιιιποτα πιο πεεεραααα :bleh: Αντιθετως απο μενα παρε ενα μικρο δωρακι να'χεις. Πιστεψε με για το καλο σου ειναι, αν συνεχιζες ετσι σε εβλεπα να εγραφες συνταγες φαρμακων σε greeklish και να σε κοιτουσαν οι ασθενεις σου ετσι ->:dazed:
Feb 27 2009 15:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed