Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Adventurer → Ritsuka
The [URL="http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-333.html#post290872"]Heal/Hurt game[/URL] is back, imouto-chan :wooi2:
Μάρ 04 2009 12:09
dragoness_crysta → Adventurer
ΑΑΑ μαλιστα....νομιζα οτι θα σου ερχοταν ειδοποιηση οτι σου εχω απαντησει απο το προφιλ μου αλλα προφανως η φαντασια μου εχει κανει τις δυνατοτητες του ιντερνετ να κανουν διαγαλαξιακα ταξιδια....χαχα...τεσπα.....
παντα με υγεια γιαννακη και παλι καλα που παραδεχτηκε αυτη η ηλιθια το λαθος της.
οσο για την εξεταστικη καλα τα πηγα...θα μπορουσα να τα παω καλυτερα αλλα βαριομουν να διαβασω...λολ....
τι αλλα νεα?
Μάρ 04 2009 10:37
Azathoth
→
Adventurer
εγώ δεν μιλάω για εξαίρεση στον κανόνα or nothing like that. εγώ σου λέω πως αν εσείς η mods και η admins θέλετε να τηρείται ο κανόνας να τον κάνετε να τηρηθεί. ας μιλήσετε μεταξύ σας και από εδώ και πέρα οποτε ένας admin/mod βλέπει greeklish να το λέει. μπορείτε και να το εξηγήσετε ΑΚΡΙΒΏΣ στα rules, δεν νομίζω να κοστίζει πολύ να πείτε "και στα VM". το να λέτε 2 λόγια σε ένα δυο members μια φορα τους 3 μήνες, όπως κανεις τώρα εσύ δεν είναι τίποτα. either do it right or dont do it at all.
όσο για το example στα ιταλικά αν θυμάμαι καλά το λένε ragionamento per assurdo, δεν θυμάμαι ποιος φιλόσοφος το χρησιμοποιούσε :p
Μάρ 02 2009 20:04
Adventurer → Ankaa
Ευχαριστω. Οσο για τον Κανονα (και ολους του φορουμ γενικοτερα) κανε [URL="http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=cfrules"]κλικ εδω[/URL].
Μάρ 02 2009 19:47
Ankaa → Adventurer
Οπως αγαπας ..... τωρα ...τελωσπαντων εχε χαρη >.>
Και το post το διορθωσα .... απλα εγραφα γρηγορα.
θα ηθελα ομως να δω καπου τον κανονα αυτο και μαλιστα να τον τηρουν ολοι και σαν.......moderator να τους διορθωνεις ΟΛΟΥΣ!.
Πιστεψε με ...ζοριστηκα αρκετα με το να σου μιλησω....καλα ....τι να σου κανω....δεν το συνιθιζω αλλα εισε περιπτωση.
ΠΕΡΙΠΤΟΣΑΡΑ ....χαρηκα που τα ειπαμε.
+1 enemy :*
Μάρ 02 2009 19:37
Adventurer
→
Azathoth
Ο Phantom δε μου ειπε τιποτα και ουτε εσυ μου ανεφερες τι ειπε οποτε συνεχιζω κανονικα. Περιοδικα κοιταω vms και καθε φορα επισημαινω τον κανονα σε ολους οσους βλεπω να μην τον γνωριζουν, το οτι το λεω καθε φορα σε δυο-τρια ατομα ειναι επειδη τοσους βρισκω καθε φορα (τον "μισο κοσμο" ειλικρινα δεν καταλαβαινω που τον βλεπεις). Προφανως χρονο δεν εχω να μπαινω σε ολα τα προφιλ ολων των μελων καθε μερα, αλλα καθε φορα που το γραφω σε ενα προφιλ ολο και καποιος που δεν το ειχε σκεφτει θα το μαθει. Αν παραταυτα βλεπεις και αλλους που μιλανε σε greeklish στα vms και δεν τους εχουμε παρατηρησει, δεν ειναι δικαιολογια να μου πεις "το κανουν και αλλοι αρα ειναι οκ / μη λες μονο εμενα" αλλα εναυσμα να το πεις και εσυ σε αλλους για να μην εχουμε παρομοια μπερδεματα, ή να μου το αναφερεις για να κανω εγω τη δουλεια. Τωρα το γεγονος οτι εσυ και μονο εσυ το πηρες προσωπικα και οτι εσυ και μονο εσυ σηκωσες μπαϊρακι (ασχετως αν ξαφνικα ακολουθησαν κι αλλοι) δεν αλλαζει το γεγονος οτι ο κανονας υπαρχει, ειναι γενικος, και ισχυει για ολους. Στον ξανδειχνω για αλλη μια φορα :
[COLOR=RoyalBlue]Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish.[/COLOR]
Οπως βλεπεις ειναι απλο και ξεκαθαρο. Ουδεποτε αναφερθηκε οτι ισχυει μονο για threads, ο κανονας αυτος βγηκε μεσω δημοψηφισματος μεταξυ των μελων για να μπορουν να διαβαζουν ολα τα μελη οποια [B]δημοσια[/B] συζητηση θελουν χωρις προβλημα, και ισως ξεχνας οτι πολλα μελη εχουν προβλημα με το να διαβαζουν greeklish. Εκτος αν μου πεις οτι ξερεις ποιοι ακριβως τα διαβαζουν ανετα και γραφεις μονο σε αυτος greeklish και στους υπολοιπους ελληνικα, τα επιχειρηματα σου περι εξαιρεσης στον κανονα για τα vms δεν εχουν λογικη βαση. Επισης, το οτι εσενα δε σε βολευει να γραφεις ελληνικα στα vms δε σημαινει οτι θα ξηλωσουμε τον κανονα, σημαινει οτι εσυ θα γραφεις με ελληνικα ή οτι θα βρεις καποιον αλλον τροπο οπως τα pms.
ΥΓ: Το παραδειγμα με την αστυνομια ειναι πολυ πιο τραβηγμενο, αμα ειναι να μην τηρουμε κανεναν κανονα και να γινουμε /b/ ...
Μάρ 02 2009 19:30
Adventurer → Ankaa
Ειπε οτι μιλησε οχι οτι δεν υπαρχει προβλημα, και ναι ειμαι moderator κι ας μην το λεει ακριβως ο τιτλος. Μεχρι να διευκρινιστει επισημα κατι διαφορετικο λοιπον γραφε δημοσια μηνυματα μονο στα ελληνικα απο εδω και μπρος. Αυτο φυσικα ισχυει και στα vms και στα threads (αναφερομαι σε [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/6662-man-harpoons-11.html#post290418"]αυτο[/URL] το μηνυμα).
Μάρ 02 2009 19:21
Ankaa → Adventurer
Den blepw pou8ena moderator sto profile sou h sto onoma sou .... pwpw twra mhn ginese enoxlhtikos.
Apo katw o flame sou e3hghse oti milhse me ton Phantom Duck gia to 8ema kai den uparxei problhma...sta VM.
Μάρ 02 2009 19:03
Adventurer → Ankaa
"ama apagoreuete as to pei kapios admin h mod kai telos."
Σε περιπτωση που δεν το πηρες χαμπαρι, μολις σου το ειπε ενας mod:nosey:
Μάρ 02 2009 18:49
Ankaa → Adventurer
apla 8a sumfwnhsw me ton flame :] ama apagoreuete as to pei kapios admin h mod kai telos.
Μάρ 02 2009 10:39
Azathoth
→
Adventurer
adventurer-σαν, χθες μίλησα με Phantom Duck για το θέμα. εφόσον από 6 μήνες που είμαι στο forum και ο μισος κόσμος including με μιλάει greeklish στα VM, δεν λέει κανεις τίποτα,δεν έχει νόημα οποτε έχεις όρεξη να λες σε 2 άτομα πως απαγορεύεται. έχω κάνει διαφορα vm σε greeklish σε mods και κανεις δεν μου είχε πει τίποτα και ξαφνικά μετά από 6 μήνες βλέπω αυτό. ffs. αν θέλετε να απαγορεύονται και τα greeklish στα vm, η να το τηρείται και να το λέτε σε όλους η να μην το τηρείται. το να πας ειδικά σε εμενα, που ούτε καν έλληνας είμαι και με πηδάει τελείως το να κάθομαι να κάνω όλα τα edit για να γράψω στα ελληνικά είναι απλά evil και ανούσιο. you people dont want greeklish in vm? dont let ANYONE use greeklish in vm, όχι μονο όταν έχετε %&%$ να το λέτε σε 2 άτομα και να νομίζετε πως κάνατε τι δουλειά σας. please be considerate. αν είναι τόσο important για εσένα αυτός ο (ηλίθιος imo) νομος που ΚΑΙ Στα vm απαγορεύεται το greeklish μιλα με τους άλλους mods και από εδώ και πέρα να το τηρείται. θα ήθελα να δω τι θα έκανε ένας "ανιμε"-fan αν ξαφνικά η αστυνομία θυμότανε πως απαγορεύεται να κατεβάζεις και να διακινείς "ανιμε" δωρεάν, or music. να δω ποσο χαρούμενος θα ήσουν αν μετά από τόσα χρονια ένας αστυνόμος έτσι επειδή είχε καύλες θυμότανε αυτό και σε πήγαινε στο τμήμα or w/e. αυτά λοιπόν. 30 λεπτά μου πήρε το να κάτσω να γράφω αυτό το πράγμα. δηλαδή έλεος ένα fan forum είναι, καταλαβαίνω τα posts και τα threads να είναι στα ελληνικά αλλα και τα VM είναι τελείως παρατραβηγμένο. για να πω ένα για στον άλλον είμαι αναγκασμένος να χάσω 5 λεπτά.
δεν σου απάντησα για τον απλούστατο λόγο ότι όταν είδα αυτό το vm εκτος από epic ξενέρα και omfgness τσαντίστηκα παρα πολύ. δεν γούσταρα να συνεχίσω με βρισιές ούτε να πω τίποτα εφόσον έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για εσένα και γενικά δεν έχω λόγο να τσακώνομαι με παιδιά του forum. το να κάτσω να σου απαντήσω εκείνη τι μέρα στα ελληνικά, απλά θα με πήδαγε. είχα απλά μπει να τσεκάρω αν είχα κάνα message πριν παο για ύπνο και είδα αυτό, θα είχα τελειώσει μιση ώρα μετά αν τα έγγραφα στα ελληνικά και εκτος από κουρασμένος είχα test πρώτη ώρα next day.
Μάρ 02 2009 10:21
Adventurer → lily
[URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/3202-black-hole-post289914.html#post289914"]Κλικ εδω[/URL] για αφιερωμενο ποστ :)
Μάρ 02 2009 05:47
Adventurer
→
Azathoth
Σου λεω οτι τα greeklish απαγορευονται στα vms, μου απαντας με vm σε greeklish, το παραβλεπω και μπαινω στον κοπο να σου εξηγησω λεπτομερως, δεν απαντας αλλα συνεχιζεις να γραφεις με greeklish. Αυτη ειναι η τριτη προειδοποιηση, στην επομενη πεφτει warn.
Μάρ 02 2009 03:58
Adventurer → Ankaa
Υπενθυμιζουμε οτι τα greeklish απαγορευονται στο φορουμ μας, και αυτος ο κανονας ισχυει και στα vms αφου αποτελουν δημοσιο κομματι του.
Μάρ 02 2009 03:47

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται