Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → Hellsing

Φιλε Hellsing, στο anime.gr εχουμε ενα συστημα διακινησης των ανιμε μεσω ταχυδρομειου που ειναι οτι πρεπει για ατομα σαν εσενα που δεν τους βολευει το κατεβασμα. Κανε [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-adn/248-%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EB%E5%E9%F4%EF%F5%F1%E3%DF%E1%F2-%F4%EF%F5-%C1dn.html"]κλικ εδω[/URL] για να δεις πως δουλευει και μετα [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/"]κλικ εδω[/URL] για να περιηγηθεις αναμεσα στις διαφορες αλυσιδες ;)
Mar 08 2009 23:10
Photo

Mercyful → Adventurer

Ευχαριστώ πάρα πολλύ !
Mar 08 2009 19:57
Photo

Adventurer → Radagast

Ασε ρε συ, περναω που περναω λιγο χρονο στο σπιτι, αυτον δεν τον αφιερωνω στο να βλεπω ανιμε κι ετσι εχω μεινει πισω. Παντως μολις ξαναασχοληθω και τελειωσω τη σειρα που εχω στη μεση θα πιασω το Seirei ή πρωτο ή δευτερο, και ενας μαθηματικος κραταει παντα τον λογο του :P Οσο για το Heal/Hurt game, [B]ειναι[/B] οτιναναι. Τον Medicine Seller πχ τον εκανα hurt γιατι δε μου αρεσε καθολου η εμφανιση του και φανατιστηκα οταν μια συμπαικτρια τον παρουσιαζε σαν την επιτομη του στιλ. Αλλα μην το παιρνεις και τοσο σοβαρα, παιχνιδι ειναι, για το κεφι μας ασχολουμαστε. Και στα κανονικα παιχνιδια αλλοτε κερδιζεις αλλοτε χανεις, πρεπει να δεχεσαι και τα δυο, και το να φτασει η Balsa (η οποια δεν παει ουτε καλα ουτε ασχημα) σε god mode μπορεις να το θεωρησεις σαν νικη, ne? ;)
Mar 08 2009 17:33
Photo

Tsunade-sama → Adventurer

Με θέματα υγείας δεν παίζω, μην ανησυχείς!Δεν είμαι fan του νοσοκομείου κ ούτε των γιατρών οπότε τα ψάχνω όλα για να αποφεύγω κάθε είδους επισκέψεις σε τέτοια κτήρια. :)Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως, το εκτιμώ!
Mar 08 2009 12:45
Photo

Seirios → Adventurer

[IMG]http://i41.tinypic.com/t071j9.jpg[/IMG]
Mar 08 2009 05:26
Photo

Adventurer → Tsunade-sama

Ενταξει, το εχεις ψαξει το θεμα τελικα, φοβηθηκα οτι δεν το ειχες δωσει σημασια και χαιρομαι πραγματικα που εκανα λαθος :) Εφοσον σου ειπε ο γιατρος ετσι μπορω να ειμαι ησυχος. Οχι τιποτα αλλο αλλα μια φιλη μου που το ειχε αφησει φλου μονο που δεν κατεληξε στο νοσοκομειο :terror2: Keep walking ;)
Mar 08 2009 04:03
Photo

Seirios → Adventurer

τότε συμφωνούme απόλυτα ΧΔ..... axti to exw na sou grapsw greeklish..etc gia spasimo kukuku :P
Mar 08 2009 03:57
Photo

Tsunade-sama → Adventurer

Βασικά με γιατρό το συζήτησα αλλά πιστεύω κ ο πνευματικός μου το ίδιο θα μου έλεγε...κάνε ότι θέλεις.Έχεις δίκιο σε αυτό που λες ότι πρέπει ο εαυτός μας να βελτιώνεται κ το συνηδητοποίησα κ γω μετά από τόσες λιποθυμίες σε μέρες νηστείας.Οπότε πλέον όσο μπορώ νηστεύω κ όποτε βλέπω ότι είμαι αδύναμη δεν το σκέφτομαι καν να νηστέψω. :)
Mar 08 2009 03:11
Photo

Seirios → Adventurer

έλα ρε συ σόρρυ που επεμβένω άλλα μόλις διάβασα το βι εμ σου στην τσουνάντε...επειδή εμένα προσωπικά μου την σπάει η νηστεία και το θεωρώ ανούσιο...λες ότι απαγορεύεται δια ροπάλου..λογικότατο..το θέμα είναι όμως..αν η νηστεία γίνεται για λόγους θρησκείας σε ορισμένους...ήρθε ο θεός και την απαγόρευσε? η μήπως η άνθρωποι? λες να πάει σε κάποιον πνευματικό...μήπως να πας εσύ? έχεις τελείος λάθος οπτική...για μένα η νηστεία δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν τρόπο που δημιουργήθηκε παλιά για να μάθουν τους ανθρώπους να τρέφονται σωστά...
Mar 08 2009 03:07
Photo

Adventurer → Tsunade-sama

Ρε συ, διαβασα το ποστ σου στο θεμα της νηστειας. Γνωριζω ως γεγονος οτι η νηστεια [B]απαγορευεται ρητως και δια ροπαλου[/B] σε οποιον εχει προβλημα υγειας. Το νοημα της ειναι να βελτιωνεις τον εαυτο σου οχι να τον καταστρεφεις. Σε θερμοπαρακαλω, συζητησε το θεμα με καποιον πνευματικο το ταχυτερο.
Mar 08 2009 02:56
Photo

Radagast → Adventurer

Πω μ'αρέσει που μου λες για Balsa, haha. Ελπίζω να το βλέπεις/είδες. Anyway θα σταματήσω μάλλον με το heal/hurt γιατί νομίζω είναι λίγο ότι νάναι. Οι πραγματικά καλοί chars, τρώνε όλο αρνητικά μέχρι που ψοφάνε ενώ οι πιο μούφες γίνονται god... πολύ woot.... Μα να σκοτώνετε Ginko και medicine seller? lol. Λογικά και Balsa σύντομα.
Mar 06 2009 22:32
Photo

-Aoshi- → Adventurer

I rock to the maximum!
Mar 06 2009 20:15
Photo

Adventurer → Demonbane

Demonbane, καλως μας βρηκες στο ADN. Πριν τη συμμετοχη σου θα ηθελα να μου επιβεβαιωσεις οτι εχεις διαβασει τους Κανονες Λειτουργιας του ADN και οτι συμφωνεις μαζι τους. Αν δεν ξερεις για ποιους μιλαω [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-adn/248-%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EB%E5%E9%F4%EF%F5%F1%E3%DF%E1%F2-%F4%EF%F5-%C1dn.html"]κανε κλικ εδω[/URL] ;) ΥΓ: Απο ποιο ανιμε ειναι η εικονα σου;
Mar 06 2009 15:57
Photo

Chasapos → Adventurer

Thanks a lot! Δεν το είχα δει το post!
Mar 06 2009 09:56
Photo

Adventurer → meloupios18

Μη σε μελλει, γι'αυτο ειμαστε εδω εμεις οι καμενοι του ADN, για να απανταμε τις οποιες ερωτησεις σας:try:
Mar 06 2009 03:58