Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → Serina

Γεια σου Serina. Εχουμε νεωτερα απο την αλυσιδα με Γνωστα Εργα Λογοτεχνιας που ειχες λαβει τον περασμενο μηνα;
May 07 2009 02:12
Photo

anime-dono → Adventurer

Hi, θέλω αν μπορείς να κοιτάξεις τη γίνεται με τις αλυσίδες μου (αυτήν κυρίως [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5748[/url], για την άλλη κάτι θα κάνω) γιατί λόγο πανελληνίων δεν έχω καθόλου χρόνο, thanks ^_^
May 06 2009 21:05
Photo

iristella → Adventurer

Ευχαριστώ πολύ! Και εσύ ότι επιθυμείς. Τι κάνεις? Ελπίζω να περνάς καλά.
May 06 2009 17:29
Photo

Adventurer → Tea-chan

Πιτσα ακουω και ψηνομαι! Τετοιες ιδεες πρεπει να σου ερχονται συχνοτερα :wooi2: Οκ λοιπον, συναντιομαστε αυριο στις 6 στην εισοδο της λεσχης, με το που μπαινεις δεξια στα γκισέ.
May 06 2009 12:33
Photo

Adventurer → iristella

/Slowking Χρονια πολλα Iristella, παντα καλα να εισαι να σε χαιρομαστε, με ακομα περισσοτερη ζωντανια και ενεργητικοτητα κι απο τωρα (αν ειναι αυτο δυνατον :P ).
May 06 2009 12:28
Photo

Tea-chan → Adventurer

Λοιπόν, έχω μια ιδέα. Πάμε στις 6 λέσχη, μιας και έχει πίτσα, καθόμαστε καμιά ώρα και μετά πάμε Odeon, και καμιά βολτούλα; :)
May 06 2009 09:15
Photo

Adventurer → Tea-chan

Μου πηρε ωρα μεχρι να βρω αρκετες λαμπαδες, τους ειχαν τελειωσει ολους απ'το Πασχα :nosey: Thursday sounds good, εχει προβολη στο Odeon στις εννια οποτε κλεισαμε:drink:
May 05 2009 16:52
Photo

Tea-chan → Adventurer

Σου πήρε πολλή ώρα, με απογοητεύεις... << Μεθαύριο την Πέμπτη. Οκ;:tensai:
May 05 2009 16:45
Photo

Adventurer → Tea-chan

[B]ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ!!!![/B] Και τωρα που εκανες επιτελους το μεγαλο βημα, καιρος να κανεις και το επομενο : Παμε αυριο ή μεθαυριο να δουμε το Wolverine?
May 05 2009 16:42
Photo

Adventurer → Scorpion

Γεια σου Scorpion. Θα ηθελα να σου θυμησω οτι συμφωνα με τους Κανονες του φορουμ μας οι υπογραφες δεν πρεπει να ξεπερνουν τα 250 pixels σε συνολικο υψος, ενω η δικη σου βρισκεται στα 381 pixels. Σε παρακαλω μικρυνε την.
May 05 2009 03:11
Photo

Adventurer → kvaggelis

Γεια σου kvaggelis και καλως ηρθες στο φορουμ μας. Ελπιζουμε να περασεις καλα μαζι μας. Επ'ευκαιριας γραφε τα μηνυματα σου στα ελληνικα αφου τα greeklish απαγορευονται απο τους [URL="http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=cfrules"]Κανονες Λειτουργιας του Φορουμ[/URL]. Και παλι καλη διαμονη :)
May 04 2009 22:16
Photo

Adventurer → pervy sage

Γεια σου pervy sage. Θα ηθελα να σου υπενθυμισω οτι το οριο υψους των υπογραφων στο φορουμ μας ειναι 250 pixels, και η δικη σου ειναι εκτος οριων. Θα σε παρακαλεσω με την πρωτη ευκαιρια να τη μικρυνεις. Φιλικα, Γιαννης
May 04 2009 03:12
Photo

MitHuNa → Adventurer

Χρόνια πολλάαα και απο εδώ!! Τα πλένεις ρεεεεε? αλλιως θα σε μπίξωωωωω θα σου τσιριξώωωωωωωω και θα σεε χτυπήσω!
Apr 30 2009 14:15