Community Status Updates
Adventurer → Serina
Γεια σου Serina. Εχουμε νεωτερα απο την αλυσιδα με Γνωστα Εργα Λογοτεχνιας που ειχες λαβει τον περασμενο μηνα;
May 07 2009 02:12
anime-dono → Adventurer
Hi, θέλω αν μπορείς να κοιτάξεις τη γίνεται με τις αλυσίδες μου (αυτήν κυρίως [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5748[/url], για την άλλη κάτι θα κάνω) γιατί λόγο πανελληνίων δεν έχω καθόλου χρόνο, thanks ^_^
May 06 2009 21:05
iristella → Adventurer
Ευχαριστώ πολύ! Και εσύ ότι επιθυμείς. Τι κάνεις? Ελπίζω να περνάς καλά.
May 06 2009 17:29
Adventurer → Tea-chan
Πιτσα ακουω και ψηνομαι! Τετοιες ιδεες πρεπει να σου ερχονται συχνοτερα :wooi2: Οκ λοιπον, συναντιομαστε αυριο στις 6 στην εισοδο της λεσχης, με το που μπαινεις δεξια στα γκισέ.
May 06 2009 12:33
Adventurer → iristella
/Slowking
Χρονια πολλα Iristella, παντα καλα να εισαι να σε χαιρομαστε, με ακομα περισσοτερη ζωντανια και ενεργητικοτητα κι απο τωρα (αν ειναι αυτο δυνατον :P ).
May 06 2009 12:28
Tea-chan → Adventurer
Λοιπόν, έχω μια ιδέα. Πάμε στις 6 λέσχη, μιας και έχει πίτσα, καθόμαστε καμιά ώρα και μετά πάμε Odeon, και καμιά βολτούλα; :)
May 06 2009 09:15
Adventurer → Tea-chan
Μου πηρε ωρα μεχρι να βρω αρκετες λαμπαδες, τους ειχαν τελειωσει ολους απ'το Πασχα :nosey:
Thursday sounds good, εχει προβολη στο Odeon στις εννια οποτε κλεισαμε:drink:
May 05 2009 16:52
Tea-chan → Adventurer
Σου πήρε πολλή ώρα, με απογοητεύεις... <<
Μεθαύριο την Πέμπτη. Οκ;:tensai:
May 05 2009 16:45
Adventurer → Tea-chan
[B]ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ!!!![/B]
Και τωρα που εκανες επιτελους το μεγαλο βημα, καιρος να κανεις και το επομενο : Παμε αυριο ή μεθαυριο να δουμε το Wolverine?
May 05 2009 16:42
Adventurer → Scorpion
Γεια σου Scorpion. Θα ηθελα να σου θυμησω οτι συμφωνα με τους Κανονες του φορουμ μας οι υπογραφες δεν πρεπει να ξεπερνουν τα 250 pixels σε συνολικο υψος, ενω η δικη σου βρισκεται στα 381 pixels. Σε παρακαλω μικρυνε την.
May 05 2009 03:11
Adventurer → kvaggelis
Γεια σου kvaggelis και καλως ηρθες στο φορουμ μας. Ελπιζουμε να περασεις καλα μαζι μας. Επ'ευκαιριας γραφε τα μηνυματα σου στα ελληνικα αφου τα greeklish απαγορευονται απο τους [URL="http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=cfrules"]Κανονες Λειτουργιας του Φορουμ[/URL]. Και παλι καλη διαμονη :)
May 04 2009 22:16
Adventurer → pervy sage
Γεια σου pervy sage. Θα ηθελα να σου υπενθυμισω οτι το οριο υψους των υπογραφων στο φορουμ μας ειναι 250 pixels, και η δικη σου ειναι εκτος οριων. Θα σε παρακαλεσω με την πρωτη ευκαιρια να τη μικρυνεις.
Φιλικα, Γιαννης
May 04 2009 03:12
MitHuNa → Adventurer
Χρόνια πολλάαα και απο εδώ!! Τα πλένεις ρεεεεε? αλλιως θα σε μπίξωωωωω θα σου τσιριξώωωωωωωω και θα σεε χτυπήσω!
Apr 30 2009 14:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed