Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Ayaka-chan → Adventurer
Δεν λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους τάξη, και βέβαια είναι ******* το να πας κάπου και να μιλάνε για άσχετα θέματα, απλά πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο θέμα το οποίο ήταν νεκρό και δεν θα πάει κανείς να μιλήσει μια άκυρη συζήτηση δεν είναι και τόσο μεγάλο αδίκημα! Και ουσιαστικά δεν ήταν και τόσο άκυρη γτ μιλούσε για ανιμε παρτυ και besides, τα παιδιά λέγανε ότι έχει ανακοινωθεί ότι θα γίνει, δεν φταίω εγώ που δεν έχει δικό του thread, και η συζήτηση γινόταν ανάμεσα σε 2-3 άτομα, δεν μιλούσα με κάποιον συγκεκριμένα... τέλος πάντων... μια φορά απλά πόσταρα κάτι για διευκρίνηση δεν ποστάρω στο φόρουμ έτσι και αλλιώς οπότε μην ανησυχείς για περαιτέρω σπαμ από μένα!
Μην το πάρεις στραβά, ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σου και ότι το concept των threads είναι για να έχει το καθένα το θέμα του! Απλά πιστεύω ότι το έχετε πάρει υπερβολικά πατριωτικά το θέμα και βέβαια δεν αποτρέψαμε κανέναν από το να επαναφέρει το thread στο αρχικό του θέμα!
Anyway... σόρρυ για την αναστάτωση it won't happen again!
Οκτ 08 2010 18:30
phm → Adventurer
Γιάννη, βάλε ρε τις φωτογραφίες που βγάλαμε εχθές! Βάλτες στο mahjong thread! Ο Λευτέρης λέει μόνο αν έχει κάποια που να δείχνει κι αυτόν, μην την βάλεις (η τέλος πάντων φρόντισε να μην φαίνεται XD).
Οκτ 03 2010 20:44
Adventurer → Kenny
LOL, αυτο ειναι δυσκολοτερο απο αυτα που ειχα διαβασει. Καλυτερα ετσι! :P Ok, thanks για το link, θα ειμαι ετοιμος οταν θα ερθει η ωρα :)
Σεπ 29 2010 15:00
Kenny → Adventurer
Παίζουμε με το ruleset που δέχεται η πλειοψηφία των ιαπώνων. Ρίξε μια ανάγνωση σ' [URL="http://v3gas.navhost.com/mahjong/"]αυτό[/URL].
Σεπ 28 2010 19:34
Adventurer → Kenny
Count me in then. Θα τα κανονισω καπως ωστε να μπορεσω, οσο νωριτερα μπορειτε να μου πειτε ωρα τοσο καλυτερα θα το κανονισω. Προσωπικα οσο πιο αργα τοσο περισσοτερο με βολευει (και οπως φανταζεσαι δε χαλιεμαι να το ξενυχτησο οσο παει) :)
Παρεμπιπτοντως, εχω μαθει πανω-κατω τους κανονες (θα φροντισω να δω και κανα επεισοδιο Akagi μεχρι τοτε :P ) αλλα βλεπω υπαρχουν πολλες παραλλαγες - ξερεις ποια θα εχουμε;
Σεπ 28 2010 19:29
Kenny → Adventurer
Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα κάποια ώρα. Υπόψην ότι θα πρέπει να μιλήσω με ένα ακόμα άτομο, μιας και το mahjong παίζεται με 4 (ή τον Ilpalazzo θα φέρω, ή τον Χρίστο... ελπίζω). Από μεσημέρι έως βράδυ, ό,τι σας βολεύει. Ο phm κι εγώ δεν έχουμε πρόβλημα.
Όταν λέω live, εννοώ όχι μέσω υπολογιστή και Internet, αλλά the real thing. Ο phm μόλις παρέλαβε το mahjong set που παράγγειλε. :P
Σεπ 28 2010 15:05
Adventurer → Kenny
Κανονικα εχω να δω μια ταινια με κατι παιδια, αλλα το Mahjong πιθανοτατα με ψηνει περισσοτερο. Για τι ωρα το λετε; Και οταν λες "live" πως ακριβως το εννοεις; :P
Σεπ 28 2010 14:53
Kenny → Adventurer
Το Σάββατο θα είσαι ελεύθερος; Θα παίξουμε mahjong live με τον phm. Είναι ευκαιρία να μάθεις.
Σεπ 28 2010 13:44
Adventurer → Pirate King
Τι λεει, θα βαλεις καμια εικονα στο Games Picture Trivia? :P
Σεπ 22 2010 03:11
Adventurer → zade
Αν δεις τελικα το Air Master, να ξερεις οτι δεν ειναι παρα καθαροαιμο 1vs1 ξυλο, μην περιμενεις τιποτα παραπανω. Αλλα κατα τη γνωμη μου, σε αυτον τον τομεα αξιζει :)
Σεπ 21 2010 22:12
Adventurer → Tenshi
Οκ, βρες μου εναν και παραδεχομαι οτι εχεις δικιο ;)
Το σημαντικο δεν ειναι το "τα παιδια" αλλα το "εφυγαν" - αν και φανταζομαι θα βαριεσαι να ξαναρχεσαι κεντρο τωρα.
Σεπ 19 2010 21:19
Tenshi → Adventurer
Εεε κοίτα, μπορεία κάποιος να είχε διαβάσει το κόμικ πρώτα!! κι άσε που κολλησατε απο αυτο!
Απλα δε σας κόβει!! Χεχεχε!!
Ποια παιδιά? οΟ
Σεπ 19 2010 20:51
Adventurer → Tenshi
Πως να [i]μην[/i] κολλησουμε με το κομικ οταν λες οτι "μαλλον" δεν εγινε γνωστος απο τα κομικ ενω η σωστη απαντηση ειναι ενα βροντερο οχι; :P
Παρεμπιπτοντως, μολις φυγαν τα παιδια απο εδω.
Σεπ 19 2010 20:38

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται