Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ryuji → Adventurer

Οκ θα κάνω το πρόγραμμα με τα μαθήματα και σου λέω.
Sep 12 2010 18:07
Photo

Adventurer → Ryuji

Οντως, απλα τελικα μου το ακυρωσαν αυτο που ειχα να κανω και ελεγα μηπως τυχαινε να ησουν ευκαιρος. Anyway, θα αναμενω νεα περι του αν μπορεις μεσοβδομαδα :)
Sep 12 2010 17:24
Photo

Ryuji → Adventurer

Κανόνισα ήδη, επειδή μου είπες ότι δεν μπορείτε :(
Sep 12 2010 17:06
Photo

Adventurer → Ryuji

Μιας και σε βλεπω μεσα... τελικα σημερα μηπως εισαι ευκαιρος;
Sep 12 2010 16:49
Photo

Giorgosdbz → Adventurer

Τα εσπασε η μαντιναδα σου!!
Sep 08 2010 20:04
Photo

Ryuji → Adventurer

Ahahah πέθανα με το question :kakaka:
Sep 06 2010 23:37
Photo

Ryuji → Adventurer

Lol όντως! Πάντως το μουστάκι καλά κρατεί :laugh:
Sep 06 2010 12:50
Photo

Adventurer → Ryuji

Κι ομως [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hulk_Hogan_July_2010.jpg"]στην πιο προσφατη εμφανιση του[/URL] ειναι πιο ξανθος κι απο τις παλιες του μερες. Αυτα παθαινεις οταν εισαι στη Show Business και θες να διατηρεις το ιδιο image που ειχες πριν 30 χρονια :P
Sep 06 2010 12:42
Photo

Ryuji → Adventurer

Ναι ξανθός ήταν δεν λέω απλά όταν τον πήρε το μάτι μου στο wiki ήταν έτσι: [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0e/Hulk_Hogan.jpg/616px-Hulk_Hogan.jpg[/IMG]
Sep 06 2010 11:17
Photo

Adventurer → Ryuji

Δεν επιασα το σχολιο, προφανως ειναι ξανθος ο Hulk Hogan. [spoiler][IMG]http://quotes.whyfame.com/files/2010/07/hulk_hogan.jpg[/IMG][/spoiler]
Sep 06 2010 02:23
Photo

Hanzo → Adventurer

Ε νταξ κατ εμε ο Jin δεν θα φτασει ποτε τον Kazuya σαν πρωταγωνιστης.Ο χαρακτηρας του ειναι πολυ πιο ρηχος οποτε μια ταινια οπου τον βλεπουμε να τους νικαει ολους στην ανεση....κατι δεν... Εγω περιμενα να δειξουν τουλαχιστον κανα 6-hit grapple combo του King η εστω Kazuya slaughtering a group of Mishima Zaibatsu.Aντε και κανενα cameo καποιου ξεχασμενου (καμια Kunimitsu πχ)Kλασικα πραγματα δηλαδη xD. Αλλα μαλλον ειναι ακομα μια αμερικανια τυπου DoA live action.
Sep 05 2010 15:46
Photo

Adventurer → Hanzo

Χεχε, good luck with that :P Η δευτερη παραγραφος σου ισχυει, εξ'ου και το δικο μου rage. Παντως τα παιδια εχουν δικιο στο οτι τα κοστουμια ειναι σχεδον ολα spot-on και πολυ πετυχημενα μαλιστα, και οι μαχες του Jin ειναι ως επι το πλειστον πωρωτικες. Εφοσον δεν περιμενεις κατι παραπανω καλη θεαση και θα περιμενουμε εντυπωσεις :)
Sep 05 2010 15:20
Photo

Hanzo → Adventurer

Kαλα πολλα δεν περιμενω ετσι κι αλλιως :P Kαι μαλλον οσο καλυτερα γνωριζει καποιος τους χαρακτηρες και τον κοσμο της σειρας,τοσο μεγαλυτερη θα ειναι και η απογοητευση.Στο τραιλερ πηρε το ματι μου μεχρι και "ειδυλλιο" με τον Jin Kazama και οταν το ειδα καταλαβα πως νταξ,ουτε καν ξερω γω...xD Thanks για την προειδοποιηση παντως.Ισως το δω for the rage και μονο.
Sep 05 2010 14:18
Photo

Adventurer → Hanzo

Αναφορικα με την ταινια Tekken, οκ βλεπεται οπως σου ειπαν τα παιδια, αλλα ετοιμασου και για μεγαλες ποσοτητες fail. Κατα κυριο λογο να ξερεις οτι τις προσωπικοτητες των χαρακτηρων τις εχουν ξεπαστρεψει απο καθε δυνατη αποψη, καθως και οτι περαν του Jin οι μαχες των υπολοιπων ειναι ελαχιστες. Δες την, λοιπον, αλλα μην περιμενεις πολλα...
Sep 05 2010 14:13
Photo

Adventurer → Kenny

Τι λεει βρε ρεμπεσκε, θα βαλεις κανα προσωπο στο Guess Who?
Sep 03 2010 03:22