Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ptomahawk → Adventurer

Δεν νομίζω, από χθες έχουν έρθει κάτι φίλοι μου από Βόλο και τους έγραψα, δεν λέει να τους παρατήσω και σήμερα :P. Καλά να περάσετε.
Oct 04 2008 12:43
Photo

Adventurer → Ptomahawk

Παιζει να μπορει να ερθεις στις 15:30 Καμαρα για καφε με τον Cassiel?
Oct 04 2008 12:38
Photo

IlPalazzo → Adventurer

[url=http://www.anime.gr/forums/members/yuki-n.html].aNiMe//GR Forums - View Profile: yuki.n[/url] Αυτό απλώς για να ξέρεις. Να 'χεις υπ' όψι σου.
Oct 04 2008 00:35
Photo

Adventurer → Radagast

Οντως λιγο αργα το θυμηθηκες.. αν και δεν υποσχομαι τιποτα, θα δω τι μπορει να γινει.
Oct 03 2008 04:35
Photo

Radagast → Adventurer

Να σου πω ρε συ παίζει στο μέλλον να γίνει κάνα kselock στο chain με τα collection animation shorts? Τι ρωτάω θα μου πεις ε;; Μάλλον αργαά το θυμήθηκα. :S
Oct 03 2008 04:20
Photo

Adventurer → BarbasSs

Ακομα περιμενω να μου θυμισεις ποια j-drama σου εχω δωσει για να μη σου δινω τα ιδια :P ΥΓ: Αν απο καποιο σου εχω δωσει 2 σεζον, φροντισε να μου το υπενθυμισεις και αυτο ;)
Oct 01 2008 22:35
Photo

SirJim → Adventurer

Βάλε rez ASAP μη βγει άκυρο και δεν μπει η urumi....!!!
Oct 01 2008 18:43
Photo

Adventurer → Zauk-Lain-

Πως μπορεσαν οι ακαρδοι, πως!!!!:sadist::sadist: Και τωρα μειναμε εμεις οι δυο πιστοι ακολουθοι της για να σκορπιζουμε το φως της διδασκαλιας της ενω περιμενουμε την επιστροφη της:chigau:
Sep 30 2008 22:22
Photo

Zauk-Lain- → Adventurer

Μας εφαγαν την KONATA....
Sep 30 2008 18:03
Photo

zade → Adventurer

Oxi oxi δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί τους . Αλλά η φιλοσοσφία μου είναι ότι θα γραφτώ σε μια αλυσίδα μόνο όταν δεν μπορώ με τίποτα να βρω αυτά που περιέχει ή μόνο όταν βαριέμαι αφάνταστα να τα κατεβάσω . Δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο , άρα δεν θα συμμετάσχω. Ασε που πρώτα θέλω να τελειώνω και με την άλλη αλυσίδα .
Sep 30 2008 09:37
Photo

Adventurer → zade

Κρινοντας απο το γεγονος οτι δε γραφτηκες τελικα στην αλυσιδα, να υποθεσω οτι μισεις τοσο πολυ τους Anime-Eternal? :hahaha:
Sep 29 2008 13:26
Photo

IlPalazzo → Adventurer

ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ 1337 POSTS!
Sep 28 2008 12:30
Photo

IlPalazzo → Adventurer

Μάλιστα. Μάααλιστα. Για φαντάσου. Περίπτωση πρώτη: Είναι ένα ακόμα απ' τα υπέροχα manga που έγιναν ηλίθια anime (βλ. Rosario+Vampire, Kanokon). Κρίμα, γιατί το manga μ' άρεσε. Περίπτωση δεύτερη: Είναι ένα ακόμα απ' τα ανιμε που άρεσαν σε μένα και τα μίσησε όλο το υπόλοιπο ορατό σύμπαν (βλ. Dragonaut). Τες πα... θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα σου απαντήσω αν όντως το θέλω.
Sep 28 2008 12:25
Photo

Adventurer → IlPalazzo

Δεν το εβαλα γιατι το θεωρω ενα απο τα χειροτερα ανιμε που εχω δει στη ζωη μου - το δευτερο χειροτερο συγκεκριμενα. Ακομα θυμαμαι τη σκηνη οπου αυτη εχυσε ζεστο καφε πανω στο επιστημονικο βιβλιο του αλλου, αυτος εκανε να στεγνωσει το βιβλιο και αυτη εσκουζε "Τιι, σε ενδιαφερει το βιβλιο περισσοτερο απ'οτι εγω;;;" και εφυγε κλαιγοντας στο δωματιο της. Ισως το πιο WTF moment της συγχρονης ιστοριας.
Sep 28 2008 01:08
Photo

IlPalazzo → Adventurer

Λοιπόν. Συνεχίζοντας την παράδοση να σου ζητάω τεράστια ανιμε... θέλω το oku-sama wa joshikousei. Απλά τέλειο. Αλήθεια: ΓΙΑΤΙ δεν το 'βαλες σε κάποια αλυσίδα romance; Ή το 'βαλες και δεν το πήρα χαμπάρι; (Επίσης: θα κάνω μια μεγάλη λίστα, δεν είναι ανάγκη να με το φέρεις μόνο του.)
Sep 28 2008 01:06