Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → psofia

kukuku όσο και να είναι δεν είχα πρόβλημα τη συγκεκριμένη φορά αλλά thanx for the l33t rescue anyways! *aww i feel σπεσαλ :hahaha:*
Jan 22 2009 00:31
Photo

psofia → Hanzo

1) Δεν ξέρω. Κάποιοι λένε ναι. Στην προηγούμενη εκδρομή δεν είχαν μπει πάντως. 2) ΌΧΙ! ΧΔ 3) Δεν ξέρω, αλλά έχω μπόλικες. Don't worry και εγώ πολλές έχω.
Jan 21 2009 23:45
Photo

Hanzo → psofia

Τρεις ερωτησεις: 1)Aυριο θα μπουν απουσιες? 2)Θα ερθεις? 3)Ποσες απουσιες εχεις? (οσες περισσοτερες πεις τοσο καλυτερα θα νιωσω οποτε στρογγυλοποιησε προς τα πανω)
Jan 21 2009 23:37
Photo

psofia → Ioanna-chan

Δε συμφωνώ, καλή μου. Έχουμε πολλά πράγματα να συζητήσουμε και περνάμε πολύ καλά, πιστεύω. Τα anime και τα manga δεν τελειώνουν ποτέ και για οτιδήποτε άσχετο συζητείται στα Off Topic, Music etc. Kαι όταν spamαρες, νομίζω ότι σε έκραζαν, δεν σε υποστήριζαν. Σόρρυ αν γίνομαι σπαστικιά, αλλά και εγώ κάπως έτσι ήμουν. Ακόμα βγαίνω σχεδόν πάντα off topic! :P
Jan 21 2009 23:29
Photo

Ioanna-chan → psofia

σπαμαρω για να διαλησω αυτην την σιοπη και την βαρεμαρα που κολοβαραει το φορουμ.αλλωστε βαριομουν και εγω.παντως μονο οι μοντ διαμαρτηρηθηκαν ενω ολοι οι χρηστες με υποστηριξαν.δεν ξερω αμα το χεις προσεξει αλλα ολα τα θεματα τα χουμε εξαντλησει γιαυτο ειναι ορεα καμια χαζομαρουλα που και που.καλα τα λεω?
Jan 21 2009 23:15
Photo

psofia → Namida

Eγώ μόνο εκείνο το 4ήμερο μπορώ. Έχε το υπόψη σου, γιατί έχω ψηθεί άγρια!
Jan 21 2009 23:08
Photo

Namida → psofia

Τι να σου πω... Δεν έχω ιδέα μέχρι τότε. Στο τέλος του μήνα τελειώνω με τη δουλειά, και δεν ξέρω τι θα γίνει μετά. Ούτε αν θα δουλεύω αρχές Απριλίου, ούτε αν θα έχω λεφτά. Το σίγουρο είναι ότι θέλω και γω να ξαναπάω κάποια στιγμή. Βλέπουμε
Jan 21 2009 20:12
Photo

psofia → Namida

(Δεν κάνω πλάκα)
Jan 21 2009 19:21
Photo

psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™

Oh ωραίος μονόλογος. Ποιος/Ποια στον υπαγόρευσε? Κανένας απ'τους φίλους σου τους σεντονοποιούς? Εγώ για το καλό σου το λέω κοριτσάκι μου. Εσύ είσαι φτιαγμένη για μεγαλεία, hi5 και myspace. Εδώ είναι το κλουβί με τις τρελές. Φύγε τώρα που προλαβαίνεις. :P
Jan 21 2009 19:14
Photo

psofia → Namida

Mια βόλτα προς τη Θεσσαλονίκη. :P
Jan 21 2009 19:01
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia

p-Sofia το ειχα τσεκαρει και παλιοτερα το προφιλ σου. Επειτα, οταν μιλαω με καποιον που μου την μπαινει χωρις να με ξερει, δεν το θεωρω παραλογο να τον τσεκαρω. Κατανοω οτι γουσταρεις να πειραζεις δεξια κι αριστερα ατομα τα οποια κατα τη γνωμη σου ειναι χαζοχαρουμενα-και το ιντερνετ ειναι η καλυτερη και πιο απροσωπη μεθοδος για αυτο-παρ'ολα αυτα σκεψου οτι μπορει και να κανεις λαθος μια στις 1000 περιπτωσεις. Κι επειδη με κουραζει αυτη η συζητηση, διοτι δεν εχω να αποδειξω τιποτα περι της νοημοσυνης μου και οσα αλλα θηγεις (ενδυμασια, μαλλια και στυλ), τελειωνω αυτη τη συζητηση απο μερος μου εδω. Ελπιζω να σε διασκεδασα αρκετα. Καλο διαβασμα απο μενα και καλη επιτυχια στις εξετασεις.
Jan 21 2009 18:57
Photo

Namida → psofia

Όχι. Έχεις τίποτα πονηρό στο μυαλό σου;
Jan 21 2009 18:57
Photo

psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ποιος στο είπε?! Γιατί από μόνη σου είναι πρακτικά αδύνατον να το σκέφτηκες.
Jan 21 2009 18:49
Photo

psofia → Namida

Έχεις κανονίσει τίποτα για 31 Μαρτίου - 3 Απριλίου? :Ρ
Jan 21 2009 18:45
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia

αυτοban για πανελληνιες means?
Jan 21 2009 18:45