Jump to content

Community Status Updates

Photo

kazmir → psofia

χεεχ μη με μαλώνεις... Απλά δεν μπόρεσα να έρθω... μας έφαγαν οι Αντώνηδες και οι Αντωνίνες. Sorry που απαντώ τώρα αλλά δεν μπαίνω συχνά στο forum
Jan 21 2009 00:37
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia

Πνευματικα παραπανω.. Τεσπα προσπερναω το self comment στο προφιλ σου. Θελω απλα να σου πω οτι αμα θες τα αγαπημενα ανιμε της Yunancy τα ξερω εγω απεξω :P Αλλα ρε γαμωτο της ειπες οτι σ αρεσει το Ναρουτο ενω εκεινης που δεν εχει δει καν δεν της αρεσει γτ το χουν παρακανει με τα επεισοδεια.. Και ναι, μ'αρεσει το σετακι κι ας ειναι κλοπιμαιο :P
Jan 20 2009 23:58
Photo

Umi no Ossan → psofia

συγνωμη δεσποινις.....γιατι μας χαλατε το θρεντ με φιλολογιες ???? χεχεχεχε
Jan 20 2009 23:43
Photo

Anelis → psofia

[I]"ενώ στην ουσία είναι δεσμώτες σε μια σκοτεινή σπηλιά..." [/I] να φανταστώ είσαι θεωρητική γ λυκείου έτσι; btw μα γιατί τέτοιο μπίξιμο στο ρόρικοοο; *πάλι καλά που δεν με έχεις καταλάβει ακόμα και ποστάρω αβέρτα στο προφ σου*
Jan 20 2009 22:55
Photo

psofia → Melkor

Πέρνα μια βόλτα απ'το profile μου να δεις τα κατορθώματα της Apprentice. :P
Jan 20 2009 22:43
Photo

psofia

Μeh παρακαλώ να μην postάρουν καθυστερημένα άτομα στο profile μου. Εξαιρείται η μπιου μπιου και η Yunancy.
Jan 20 2009 22:37
Photo

psofia → jimmare

Nομίζεις ότι μου την είπες? Σας μαθαίνουν στο ΠΙΚΠΑ πώς να τη λέτε σε κόσμο?
Jan 20 2009 22:17
Photo

jimmare → psofia

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια αλλα με εσενα μεσα το forum,αμα φυγω,απλα θα παει πιο κατω.
Jan 20 2009 22:06
Photo

Anelis → psofia

ε εντάξει όλοι έχουν ελαττώματα!:hahaha:
Jan 20 2009 21:30
Photo

psofia → Anelis

Η δικιά σου ήταν θεότρελη για έρωτα για τον δικό μου ρε! Και αυτή fangirl ήταν! XD
Jan 20 2009 21:23
Photo

Anelis → psofia

καλά εκτός από αυτά που είναι ΚΑΡΑ-κλισέ (δλδ δε παίζει ever να ήταν ασχημομούρης) όλο το bad boy like attitude είναι overdone! όχι ότι δεν του ταιριάζει ή ότι δεν μ αρέσει, αλλά τέτοιες λεπτομέρειες είναι που αναδεικνύουν τον καλό μου Mad Hatter (ναι ναι καλός μου, δε με νοιάζει αν είναι κοπέλα!!!)
Jan 20 2009 21:11
Photo

psofia → Anelis

Πού το είδες το κλισέ μαρή? Στο θεϊκό κορμί-κόλαση, το σατανικά αγγελικό πρόσωπο ή το άψογο μαλλί? ΧΔ
Jan 20 2009 21:03
Photo

psofia → jimmare

Φάε μπαν, μπας και ανέβει ο δείκτης ευφυίας του φόρουμ.
Jan 20 2009 20:51
Photo

psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σωματικά μπορεί, πνευματικά όμως? Btw, σου αρέσουν το avatar και η sig μου? :Ρ
Jan 20 2009 20:46
Photo

Anelis → psofia

καλός είναι μωρέ αλλά είναι λίγο too much of a cliche για τα γούστα μου!
Jan 20 2009 17:25