Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
psofia
Υay καθυστερημένα τα καταφέρατε! Πήρα 20% warning. Πηγαίντε κλάστε λίγο τώρα.
Ιαν 23 2009 13:54
1oneiromono → psofia
εχω καιρο να πατησω msn thats all ,κολησα και με ενα παιχνιδι για το pc αυτο το καιρο(the witcher).Εσυ τι προλαβαινεις να κανεις αυτο το καιρο απο ελευθερο χρονο?
Ιαν 23 2009 13:40
psofia → Hanzo
Mhn pas se kommoti pou proteine o Sfyris. Tha katalikseis me malli konto san tou Sfyri.
MHN KOUREUTEIS KAN RE GAMOTO >_>
Ιαν 23 2009 00:01
Hanzo → psofia
Καταλαβαινω αλλα να ερθεις αυριο ρε.Απλα ξυπνα πρωι.
Παρε λακ ξερω και γω τι αλλο και πειραματισου.Απο τωρα μην σου πω.
Ξερεις οτι δεν ειμαι της λογικης "μαλλι ειναι μακραινει"....
Τεσπα λεω να παω και εγω να παρω το χαος το σαββατο παντως σε εναν κουλο κομμοτι που προτεινε ο σφυρης οποτε θα χεις συμπαρασταση.....
Ιαν 22 2009 23:38
psofia → Hanzo
Malaka, dn thelo na ertho sxoleio aurio. Piga sto kommotirio, alla dn diorthothike to malli... :(
Ιαν 22 2009 23:11
psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Σε κακοποίησαν όταν πρωτομπήκες στο forum? Καημένο κορίτσι...
Ιαν 22 2009 22:50
Sponis → psofia
Πόσοι χρήστες θα παίξουν; 10; οκ
θα φτιάξεις τη λίστα σε ραντομ σειρά, όχι όπως έχουμε δηλώσει. Δλδ. πχ
Mitsos
Kitsos
Lakis
Makis
Takis
Soula
Koula
Foula
Piou
Liou
έχουν δηλώσει για να παίξουν. Εσύ θα τους ανακατέψεις [όπως θες] και θα έχουμε πχ
Makis
Lakis
Foula
Mitsos
Liou
Kitsos
Takis
Piou
Soula
Makis
Koula
OK μέχρι εδώ;
Ιαν 22 2009 15:37
psofia → Sponis
Eντάξει, μην παραιτείσαι πάντως!
Όσο για το C&D, είμαι της θεωρητικής. :|
Ιαν 22 2009 13:33
Sponis → psofia
[π]Σοφάκι μου, δε βλέπω να μπαίνω σε berserker mode πια. Και τόση σημασία που δίνω σε ορισμένους, μόνο αξία τους δίνω...
για το C&D
κάνεις randomize τη λίστα με όποιον τρόπο θες. εγώ πχ την έκανα με ζάρι. έτσι για να μην έχουν οι παίκτες τη σειρά που δήλωσαν. Μετά φτιάχνεις μία πατέντα και την εφαρμόζεις σε όλους. Δλδ. έχεις 16 παίκτες, 01 εώς 16. Ο 1 έχεις τον 2 4 8, άρα ο 2 έχει 3 6 10 κτλ. Η πατέντα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Ν έχει στη λίστα τον Ν+1, Ν+3, Ν+7. Εσύ το κανονίζεις αυτό...
αντιλαβού ή είσαι της θεωρητικής;
Ιαν 22 2009 10:33

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται