Community Status Updates
phm → Dante80
Πέρνα ρε καμιά βόλτα από irc, αφού κάθεσαι που κάθεσαι στο pc τέτοια ώρα :P
Mar 15 2009 07:28
HelenKoR → Dante80
:) συμφωνω . αλλα θα ηταν καλη ιδεα για άλλα animes πιο δημοφιλη . νομιζω οτι ειναι ενα ομορφο παιχνιδακι γνωσεων . δεν ξερω αν υπαρχει ηδη κατι τετοιο στο forum . γι'αυτο το ειπα . :)
καλο Σαββατοκυριακο !
Mar 14 2009 16:08
Dante80 → HelenKoR
Καλησπέρες...^^
Το πρόβλημα όπως είπες και εσύ είναι πως ένα τέτοιο παιχνίδι λόγω θεματολογίας αποκλείει αρκετά μέλη μας από το να συμμετέχουν σε αυτό...οπότε, δεν είναι και τόσο καλή ιδέα, δυστυχώς...Τ_Τ
Χαιρετούρες...^^
Mar 13 2009 21:37
HelenKoR → Dante80
hello .
τωρα τελευταια βλεπω το Skip Beat και σκεφτομουν να βαλω ενα παιχνιδακι Post by post (να κανει καποιος μια ερωτηση πχ. "ποσο χρονων ειναι η πρωταγωνιστρια?" , και ο επομενος να απαντα και να κανει την δικη του ερωτηση -παντα σε σχεση με το Skip Beat manga or anime- κοκ) .
Αυτο φυσικα θα μπορουσε να εφαρμοστει και για αλλα animes (ή manga) .
Το θεμα ειναι οτι θα βρεθει κανεις να απαντησει ή θα παει απατο ?
αυτα :)
Mar 13 2009 12:37
Dante80 → Doshaburi
Φίλε Doshaburi, η υπογραφή σου έχει συνολικό ύψος πάνω των 250px, σε παρακαλώ αφαίρεσε το spoiler ή μείωσε την εικόνα σε 200px ύψος...:gotit:
Mar 13 2009 07:37
Vash Zoro → Dante80
Αγαπητέ admin η tokyopop έχει βγάλει το ΝΗΚ και μιας και είναι και 8 βιβλία μόνο θα ήθελα να σε ρωτήσω άμα ξέρεις αν έχει γίνει καλή δουλειά.Το έχεις αγοράσει ?Ρωτάω γιατί είμαι ακόμα στο σοκ της σειράς.
Ευχαριστώ
Mar 09 2009 00:12
Dante80 → Nighteyes
Καλησπέρες...^^
Δεν νομίζω πως αναφέρθηκα καν στο σχέδιο για την σειρά, μιας και έτσι και αλλιώς αυτό προσομοιάζει αυτό του Takahata στο ομώνυμο manga.
Από εκεί και πέρα, όπως έγραψα αυτή η σειρά (όπως και άλλες σαν το kiminozo, το NGE, το elfen lied κτλ) λειτουργεί σε love it/hate it basis. Δλδ, ή θα σου φανεί φοβερή, ή [U]υπερβολικά[/U] αποκρουστική. Αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα (ο καθένας με την τρέλα του) οπότε δεν υπάρχει και κανένας λόγος περαιτέρω αναλύσεως...;)
Χαιρετούρες, Γιώργος...^^
Mar 07 2009 00:35
Nighteyes → Dante80
Επειδή δεν έχω σκοπό να ανοίξω thread για το Saikano(Το θεωρώ λίγο άσχημο να δημιουργήσω ένα topic μόνο και μόνο για να θάψω ένα anime) ήθελα μόνο να σου πω τα εξής: Το σχέδιο του Saikano δεν με ξένισε όπως πιθανόν να νόμισες, το βρήκα αρκετά συμπαθητικό. Για μένα όπως και να χει αυτό είναι δευτερεύων λόγος για να κρίνω αυτό που βλέπω. Ούτε η γενικότερη υπόθεση. Αυτό που με ενόχλησε είναι οι χαρακτήρες και η υπόθεση που αφορούσε τις μεταξύ τους σχέσεις. Για να αναφερθώ και στην Chise, αφού από κει ξεκινήσαμε λόγω του παιχνιδιού, εμένα προσωπικά ο χαρακτήρας της με θίγει ως γυναίκα. Αυτά. Δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Το manga που αναφέρεις δεν το έχω διαβάσει αλλά μπορεί να το κάνω μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι το anime ήταν κακή μεταφορά του και θέλω να το σιγουρέψω.
Mar 07 2009 00:10
Dante80
→
Kyuubi
Δυστυχώς είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως και δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή. Καλά κόλλυβα, ζωή σε λόγου μας...
Mar 06 2009 20:20
Kyuubi
→
Dante80
καταλαβαινεις η δεν καταλαβαινεις τι λέω; μην με κανεις και κανω ip who και τα πουμε απο κοντα...
Mar 06 2009 19:08
Dante80
→
Kyuubi
Είναι [URL="http://www.anime.gr/forums/members/kyuubi.html#vmessage24796"]η δεύτερη φορά[/URL] που προκαλείς πρόβλημα στους συνφορουμιστές σου με την υπογραφή σου. Επιπρόσθετα, αυτή την φορά επιτέθηκες και σε εθελοντή της ΣΟ του site.
Σε παρακαλώ πολύ πρόσεχε την συμπεριφορά σου.
Mar 06 2009 08:10
Loke → Dante80
ουστ!!
it's note worthy!
τωρα το ειδα οτι ξεχασα το e, so i guess it's more like:
imagine what i wanted to say in the first place, before you try to correct me ( say what? xD )
lols :D ps, στο il teatrino που εχεις μεινει?
Mar 05 2009 00:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed