Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Dante80Zauk-Lain-

Zauk, ειλικρινά δεν βρίσκω το ένα μήνυμα πιο επιθετικό από το άλλο. Με οπαδικά δεν πολυασχολούμαι, οπότε δεν βλέπω και τον λόγο του να κάνεις αυτό το report. Όσον αφορά το θέμα του group όμως, νομίζω πως έχεις παρεξηγήσει κάτι. Τα public group δεν είναι ιδιωτικά, ούτε τσιφλίκια κανενός. Είναι δημόσια και μπορεί να ποστάρει όποιος θέλει...;) Ακόμα και δημόσια να μην ήταν όμως, δεν βλέπω και πάλι τον λόγο για να κάνεις report. Δεν νομίζω πως ο Θείος τρόλαρε κανέναν, ειδικά αν κάτσω να διαβάσω μερικά από τα μηνύματα μέσα στο group....
Φεβ 18 2009 21:08
Φωτογραφία

Zauk-Lain-Dante80

ρε σι dante δεν νομιζω οτι αυτα που εγραψα ηταν επιθετικα η προσβαλαν κανεναν... και θα σου πο και το αλλο,μπενω εγω σε group που δεν ειμαι μελος και γραφω οτι μουρθει?Για αναρωτησου αυτο και μετα ας αποφασησετε αν επρεπε η οχι να ποσταρει καποιος αυτο που ποσταρε...
Φεβ 18 2009 15:53
Φωτογραφία

Dante80 → Erisadesu

Ο Kabamaroudis έχει πάρει άδεια για να τα γράφει αυτά, και έχει επικοινωνήσει πρώτα. Μην γράφεις ότι ναναι.
Φεβ 17 2009 08:34
Φωτογραφία

Dante80Loke

Σου έσβυσα ένα post σου σε απάντηση του Sora προς το Gintama. No trolling plz. :emptyonexg1:
Φεβ 17 2009 08:21
Φωτογραφία

Sora → Dante80

πειραζει να ξαναβαλω το προηγουμενο μου avatar? μαρεσει παρα πολυ αν και δν καταλαβαινω για πιο λογο ειναι spoiler αφου δν ειναι απο το manga
Φεβ 17 2009 02:15
Φωτογραφία

Sora → Dante80

απο που κι'ως που ειναι το avatar μου spoiler?
Φεβ 16 2009 15:15
Φωτογραφία

Dante80 → Sora

Για πολλοστή φορά, NO SPOILERS σε sig avatar και profile pic. έλεος.
Φεβ 16 2009 14:28
Φωτογραφία

bijomarou → Dante80

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Eκανα ένα καινούριο post. Check it, οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή. Φιλικά....Bijomarou
Φεβ 16 2009 13:11
Φωτογραφία

Dante80 → Melkor

Melkorόπαιδο...τι MSN έχεις?
Φεβ 16 2009 12:22
Φωτογραφία

Dante80 → bijomarou

Καλημέρες. Φυσικά, καταλαβαίνω τι γράφεις και προσωπικά χαίρομαι για την προσπάθεια σας. Απλά ο τρόπος που το έκανες δεν ήταν σωστός, μιας και όπως γνωρίζεις έχουμε συγκεκριμένους κανόνες και θέσεις για το θέμα της ανακοίνωσης τέτοιων δραστηριοτήτων... Ναι μπορείς να κάνεις ένα τέτοιο thread, αλλά με μερικές προυποθέσεις: 1> Μην αναφέρεις πως είμαστε info host. Μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποια μέλη, ειδικά την στιγμή που δεν έχουμε καμία σχέση με αυτή την προσπάθεια... 2> Κάνε το θέμα σου στο κατάλληλο subforum των meetings/προβολών. 3> Μην αναφέρεις τηλέφωνα, δώσε ένα e-mail ή ζήτησε από όποιον θέλει να επικοινωνήσει μαζι σου μέσω του forum. 4> Στον τίτλο του θέματός σου βάλε την ημερομηνία με την μορφή "24/2" Αυτά από εμένα,χαιρετούρες....
Φεβ 16 2009 10:12
Φωτογραφία

bijomarou → Dante80

thanks & sorry. Δεν γνωρίζω αν απαγορευεται γενικότερα να ποστάρω νεα για καποιο event ή αν στο post μου εκανα καποιο λάθος όπως π.χ να ποστάρω και την τιμή του ποτού. Έχω διαβάσει και άλλες παρόμοιες ανακοινώνεις και προκειμένου να ενημερωθώ αν μπορώ να ενημερώσω τον κόσμο για το παρτυ μας θα ήθελα όταν βρείς χρόνο να με ενημερώσεις αν και πως μπορώ να το κάνω. Δεν ποστάρω εκ μέρους του club αλλα είμαι μία απο τους διωργανωτές. Το πάρτυ έχει σκοπό την διασκέδαση και την συγκέντρωση ανθρωπων με τα ίδια ενδιαφέροντα, δεν πρόκειται για εμπορική προώθηση. Είναι μια γενικότερη προσπάθεια να διωργανώσουμε μια εκδήλωση διαφορετική σε "ελαφρυ" κλιμα χωρίς gothic και άλλα στοιχεία όπως είναι τα περισσότερα παρτυ του είδους στα οποία έχουμε παρευρεθει.Απλώς ανέφερα την τιμή του ποτού διότι έχει καθοριστεί χαμηλότερη ειδικά για την περίσταση. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλώ μη διστάσεις να με ρωτήσεις. Ευχαριστώ.
Φεβ 16 2009 08:00
Φωτογραφία

Dante80 → bijomarou

]Απαγορεύεται η διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών. 10% warning, παρακαλώ να μην επαναληφθεί...
Φεβ 15 2009 03:00
Φωτογραφία

Dante80 → jimmare

Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό, η εγγραφή στην database δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα ασχέτως του είδους της αλλαγής.
Φεβ 12 2009 20:57
Φωτογραφία

jimmare → Dante80

Ευχαριστω.:) Δεν ζητησα τπτ σημαντικο ομως.Ενα γραμμα και αυτο απλα απο μικρο σε κεφαλαιο...
Φεβ 12 2009 17:00