Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
momO → Dante80
WTH?
did i do something wrong?:terror2:
anyways για ποιο θέμα μιλάμε??:wis:
Φεβ 24 2009 17:17
Dante80 → mono
Καμία ενόχληση και ευχαριστώ για το feedback. Πράγματι, βρίσκω το report ελαφρώς υπερβολικό, ειδικά αν δεις το content in context ως προς το μέσο αλλά και το μέρος που δημοσιεύτηκε. Κάτι αντίστοιχο μέσα σε μια πιο σοβαρή συζήτηση θα μπορούσε πράγματι υπό προϋποθέσεις να προκαλέσει, ειδικά αν μετατρεπόταν σε φορέα της γνώμης ή της πρόθεσης του poster που το δημοσίευσε. Σε αυτή την περίπτωση όμως, imo its totally harmless...^^
:nod2:
Φεβ 24 2009 08:06
mono → Dante80
Ναι καταλαβαινω τι λες οπως ειπα δεν ειμαι καμια παραλογη φεμινιστρια :P Απλα ενταξει αυτο το "παρωδουν" και "διακωμωδουν" και "ελα μωρε χιουμορακι" εχει γινει λιγο καραμελα...Τεσπα με ψιλοπειραξε οταν το ειδα,ισως το report να τανε υπερβολικο στην τελικη...σορυ για την ενοχληση παντως :)
Φεβ 24 2009 07:59
Dante80 → mono
Φίλη Μαρία, για το report σου, είναι προφανές πως το περιεχόμενο είναι καθαρά χιουμοριστικό. Μέσα στο demotivational thread υπάρχουν δεκάδες εικόνες που [U]παρωδούν[/U] τον ρατσισμό, τον σεξισμό, τον εθνικισμό, τον φυλετισμό κτλ. Η λέξη που πρέπει να ψάχνεις είναι το "παρωδούν", ειλικρινά δεν έχεις κανένα λόγο για να προσβληθείς με το περιεχόμενο.
Φιλικές χαιρετούρες, Γιώργος.
Φεβ 24 2009 07:40
Dante80 → gEck0 moRia`
Καλησπέρες. Το θέμα σου έχει απαντηθεί, σε παρακαλώ ΜΗΝ το ξαναποστάρεις...
Φεβ 21 2009 17:59
Dante80 → manuel
""συγνωμη για το ασχετο..ποιο ειναι αυτο το ανιμε που εχεις ως αβαταρ???""
Το μήνυμά σας σβήστηκε, παρακαλώ, no spamming/irrelevant posts σε θεματική συζήτηση...^^
Φεβ 21 2009 15:39
Dante80 → Hellraider
[URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%DC%E4%EF%F2-%C1%F0%EF%F1%F1%E9%EC%EC%DC%F4%F9%ED/4194-lokes-comedy-ecchi-lovu-lovu-pack.html"]HeLlRaiDeR, μιλάς με Loke για την επιστροφή των DVDs στον distro[/URL]. ;)
Φεβ 21 2009 15:33
Dante80 → pexle
[I]""re paidia ta alla 6 episodia pou tha ta vrw edw einai mono 2;;;;;; [/I]""
Μην χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. Το μήνυμά σας διαγράφηκε.
Φεβ 21 2009 12:09
Dante80
→
Akis1988
To post σου μεταφέρθηκε [URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/3202-black-hole-1491.html#post287078"]εδώ[/URL], καθώς εκεί που ήταν δεν ταίριαζε. Καλωσόρισες στην παρέα μας...
Φεβ 21 2009 10:09
Zauk-Lain-
→
Dante80
ρε συ απλα το γεγονος με πειραξε αφανταστα..εγω απλα ηθελα να σβηστει το ποστ απο το γκρουπ και εστειλα mail στον online admin (παπια)...Χτες που τον συναντησα στην προβολη στην οποια δεν ηρθες!!!!! μου ειπε οτι δεν ασχολητε και το προωθησε σε εσενα..και μετα καταληηαμε στο report ωστε να το δουν ολοι και ο καταληλος αρμοδιος να λαβει τα μετρα του :P Το report δεν εγινε με κακο σκοπο προφανως..Αλλα δεν ειναι λιγο να γυρναω απο γερμανια με σπασμενο χερι να εχει χασει ο παοκ και να βλεπω αυτο το ποστ...μου γυρισαν τα ματια!:) thanks για την κατανοηση και ελπιζω να μας ερθεις σε καμια προβολη..
Φεβ 18 2009 22:44
Zauk-Lain-
→
Dante80
Κοιτα ας δοσω ενα παραδειγμα για το τι ενοω!πες οτι υπηρχε και αλλο οπαδικο group οκ?εγω εμπενα σε εκεινο το οπαδικο group και με βαση το προσφατο αποτελεσμα στον αγωνα μεταξυ των 2 ομαδων για τις οποιες εχουν δημιουργηθει τα groups εκανα αναλογα ποστ με αυτο του θειου και με τα 2 δικα μου,που μου ποσταρες...Το ξερω πως ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει αφου ειναι public.Μπορεις να το διαπιστωσεις διαβαζοντας ενα ποστ του melkor στο group παοκ το οποιο μεν με ενοχλησε αλλα δεν ηταν επιθετικο ουτε τιποτα...Ασε που γνωριζα οτι ο melkor ειναι αρης οποτε δεν εδωσα σημασια...Ελπιζω να εβγαλες ακρη με τον τροπο που στα εγραψα.. :P
Φεβ 18 2009 21:58

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται