Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

AzathothDante80

εγώ πήγα την τεταρτη και συγκινήθηκα από το ποσο τέλεια ήτανε. κοίτα, dante απαγγέλλει, ένας ιταλός, από την ίδια την πολύ του dante, εμενα μου φαίνεται λογικό να το απαγγέλλει στα γνήσια ιταλικά, σοβαρά δεν συγκρίνετε η μετάφραση με το γνήσιο, γιατί απλά χάνονται παρα πολλά meanings, ας μην ξεχνάμε πως ο dante έφτιαξε από μονος του άπειρες λέξης και έβαλε στην διβίνα commedia, άντε να τις μετάφρασης. αλλα και να τις μεταφράσεις καλά χάνεται η terzina con doppia rima και όλη η μουσικότητα .καταλαβαίνω πως ένας έλληνας δεν μπορούσε να καταλάβει τίποτα αλλα θα έπρεπε να το περιμένουν, πολλά άτομα πήγαν να το dune χωρίς να ksrun καν τι είναι η θεία κωμωδία, άκουσαν αυτό + benigni και νόμιζαν πως θα δούνε έναν Mr.Bean. σίγουρα έφταιγε η διοργάνωση αλλα ο benigni έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει
Μάι 07 2009 14:02
Φωτογραφία

Dante80Azathoth

Δεν πήγα, αλλά άκουσα τα χειρότερα...ειδικά την στιγμή που δεν ήξερε κανένας μέσα ιταλικά...
Μάι 07 2009 06:50
Φωτογραφία

AzathothDante80

dante-san!αν θυμάμαι καλά είχες πει πως σου άρεσε η divinga commedia, αν ναι, πηγες στον benigni? pies η άποψης σου για την παράσταση? :Ο (πάντα αν πηγες)
Μάι 06 2009 23:29
Φωτογραφία

phm → Dante80

Για πέρνα ρε μάστορα από κάνα irc XD
Μάι 06 2009 08:37
Φωτογραφία

Dante80 → psofia

I'm sold, βεβαίως βεβαίως...XD
Μάι 06 2009 07:29
Φωτογραφία

psofia → Dante80

(Επειδή τώρα το πρόσεξα) Η τρίτη πιο sexy γυναίκα στο forum είναι η Megi! Μετά από συμβούλιο όμως αποφασίσαμε ότι θα σε δεχτούμε στην ομάδα μας και θα γίνεις η τέταρτη πιο sexy γυναίκα του forum. Προσφέρουμε και δωρεάν ασφάλιση. Σκέψου το.
Μάι 06 2009 00:11
Φωτογραφία

Matsu → Dante80

use your magic button dante sama...that's why it's there for..
Μάι 04 2009 00:48
Φωτογραφία

zade → Dante80

Aδερφέ μου ; Επιτέλους σε βρίσκω ; Μου είχε πεί η μάνα μου ότι κάποια στιγμή οταν μεγάλωνα θα σε γνώρισα , αλλά δεν περίμενα να συμβεί έτσι ! Είμαι συγκινημένος :hahaha:
Μάι 03 2009 21:05
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Dante80 → zade

Well, είχα ευκαιρία να αναφέρω αυτό για το thread, οπότε χρησιμοποίησα την δήλωση σου man...gomen αν φάνηκε έτσι, το γύρισα τούμπα επίτηδες (*βλέπεις ο τρίτος -νέος- παρατηρητής το βλέπει βάσει συμφραζομένων)...^^ Να ξέρεις πάντως, πως για καλό και για κακό είναι αδύνατον να παρεξηγήσω κάτι ή κάποιον από το internet. Η φιλοσοφία μου είναι πως τα περισσότερα προβλήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, λύνονται με μπύρες. Στην κοιλιά, ή στο κεφάλι, ανάλογα με την περίπτωση...XD Μπύρες στο net υπάρχουν, αλλά δεν πίνονται dammit...T_T
Μάι 03 2009 06:32
Φωτογραφία

zade → Dante80

[URL="http://www.anime.gr/forums/../307301-post1657.html"]http://www.anime.gr/forums/307301-post1657.html[/URL] THIS POST was not about you. I was just speaking to the kiddies of teh net.... You misunderstood maybe ?
Μάι 02 2009 22:30
Φωτογραφία

Getta Robo → Dante80

Dallos. Μονο Dallos. Κανενα αλλο.
Μάι 02 2009 02:13
Φωτογραφία

jimmare → Dante80

Ρε dante,τι συμβαινει?Εχω βαλει για υπογραφη gif,αλλα δεν κινειται.Φταει κατι με το site ή η εικονα εχει προβλημα??? Υ.Γ.Σε αλλα φορουμ λειτουργει κανονικοτατα!:(
Απρ 29 2009 18:30
Φωτογραφία

shikamaru137 → Dante80

ARIGATO :P
Απρ 26 2009 12:06
Φωτογραφία

Dante80 → shikamaru137

[url]http://www.anime.gr/forums/profile.php?do=editavatar[/url]
Απρ 26 2009 12:01