Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → RiDeLub

OP fans υπάρχουν πολλοί, καμένος όμως ένας (στο modοβούλιο πάντα). Άντε καιρός ήταν να μπει και κάποιος "δικός" μας στο τρυπάκι, καλή αντοχή, κουράγιο και τα σχετικά! May the haki be with you! :thumbup:
Oct 04 2010 16:16
Photo

didimakia → RiDeLub

Συγχαρητηρια να το πω? αντε ας το πω. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :P Εισαι παλιος εσυ στην δουλεια δεν μασας μια. Κανε μας περηφανους εμας τους OP fans :P
Oct 04 2010 16:08
Photo

Night Wizard Seal → RiDeLub

:hahaha: Συγχαρητήρια φίλτατε :) Μπράβο για την θέση και καλό κουράγιο :P [SPOILER]Έπρεπε να πατήσει κάποιος mod το πόδι του στο sub-forum του one piece :P Δεν παλεύεται αυτή η κατάσταση...[/SPOILER] Και πάλι συγχαρητήρια :gotit:
Oct 04 2010 14:50
Photo

Azathoth → RiDeLub

Congratulations :O
Oct 04 2010 12:02
Photo

RiDeLub → ichigo13

Θα δείξει :p Αν χρειαστεί και θέλει ο κόσμος θα το ανοίξουμε :)
Sep 29 2010 16:23
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Re Rid αν είναι οταν το anime φτασει εκεί πάλι πες τους να το ξανανοίξουν το thread :P
Sep 29 2010 16:01
Photo

mono → RiDeLub

Ωραία θα ήταν αν το υλοποιούσαμε αλλά φοβόμαστε το δημόσιο λιθοβολισμό XD Μακάρι, ίσως στο μέλλον, όταν εξελιχθεί η κοινωνία μας και δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη δημόσια κατακραυγή :if:
Sep 27 2010 17:06
Photo

RiDeLub → mono

Εννοείται... not :P. Δεν είναι το yaoi που με ενοχλεί απλά δεν με τρελαίνει το romance στοιχείο... Αν έχει τίποτα πιο action ok, αλλά φοβάμαι ότι θα είμαι σαν την μύγα μες στο γάλα. Nice try though
Sep 27 2010 16:56
Photo

mono → RiDeLub

Δηλαδή στις yaoi προβολές που κανονίζουμε με την Ειρήνη θα έρχεσαι ε?:himitsu:
Sep 27 2010 16:49
Photo

RiDeLub → mono

Μην τους ακούς εσύ.... ο πραγματικός ο άντρας (τεστοστερόνη mode on) ξέρει τον εαυτό του και δεν έχει να φοβηθεί από shounen ai
Sep 27 2010 16:39
Photo

mono → RiDeLub

Εννοείται in a manly way ~xaxaxaxaxaxa~ Αν και τελευταία με κατηγορούν ότι θέλω να τους κάνω όλους gay ~σνιφ σνιφ~
Sep 27 2010 16:02
Photo

RiDeLub → mono

[QUOTE]Όταν όμως της έδωσε τα χρήματα (νομίζω στον προηγούμενο κύκλο, not sure), εκεί απλά αγάπησα τον Sheldon <33333333[/QUOTE]Εγώ να δεις :kawaii: Ήμουν σε φάση aaaaawwww....γκουχγκουχ...εννοώ μου άρεσε η πράξη του (in a manly way :P)
Sep 27 2010 15:40
Photo

RiDeLub → exonvirus

Με τα κρασαρίσματα και τις λοιπές αηδίες τώρα είδα το μήνυμα. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν χρησιμοποιώ irc scripts, οπότε δεν μπορώ να φανώ χρήσιμος. Thanks για το request :)
Sep 05 2010 00:31
Photo

exonvirus → RiDeLub

περριτο να πω πως το irc mou is fucked up..κανα σκριπτακι παιζει??
Sep 04 2010 21:26
Photo

RiDeLub → didimakia

Ε λογικό είναι. Πολλά χρόνια στο κουρμπέτι το manga, έχει και πολλούς fans. Παλιότερα που δεν υπήρχαν τα sub-forums στο anime.gr τα πράγματα ήταν χειρότερα.
Aug 30 2010 17:24