Community Status Updates
RiDeLub → Erebos
Hello.
Από πού κατέβασες το νησί; Γιατί είναι σπαστική η GrLtv έκδοση..
Edit: Βρήκα μια έκδοση άλλη.
Τελικά η GrLtv team έκανε crop τα bars από το anamorphic του Mega. Δεν χάνεται τίποτα. Thanks που βοήθησες να το ανακαλύψω :thumbup:
Oct 17 2010 11:22
alxdjo
→
RiDeLub
Καποιος καμενος δουλευει στα σκηνικα xD Καλο για μας να κανουμε self trivia.Αλλα απο την αλλη δεν εχω TV :P
Oct 12 2010 19:51
RiDeLub
→
alxdjo
[QUOTE]ρε παιδια μιας και δεν βλεπω ΟΛΑ παιζει να ποσταρετε το bgrnd?[/QUOTE]
Βασικά είναι ένα μεγάλο video wall πίσω από τον Θέμο που εναλλάσσει εικόνες από διάφορα stuff.
Χθες έτυχε να έχει πολλά color pages από manga.
Μπορεί να το συνεχίσει όλη την season.
Oct 12 2010 19:41
RiDeLub → aboumonkey
Hello :)
Κοιτώντας κάποια threads πρόσεξα ότι έχει μείνει "νεκρό" 3-4 μέρες το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=433711#post433711"]Anime Pictures Trivia[/URL] και δεν βλέπω και την εικόνα σου (μπορεί να φταίω εγώ).
Ανάστησέ το αν μπορείς :P
Oct 06 2010 22:28
RiDeLub → johntheo95
[QUOTE]μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιες ειναι οι διαβορες μεταξυ moderator και administrator(νομιζω ο administrator εχει περισσοτερα προνομια να το πω χοντρα?[/QUOTE]Σωστά. Οι administrators είναι οι "άρχοντες" του forum. Έχουν τα περισσότερα προνόμια ως users και πρόσβαση ακόμα και στο τι γίνεται από πίσω, στο τεχνικό κομμάτι (κώδικας σελίδας, βάση κλπ).
Οι moderators έχουν επιλεκτικά προνόμια στα κομμάτια του forum που τους αναλογούν. Εξαίρεση εδώ αποτελούν οι Global Mods που έχουν πρόσβαση σε όλο το forum, αλλά όχι στα τεχνικά.
Ελπίζω να βοήθησα :)
Oct 06 2010 00:26
Zoro → RiDeLub
Hum, ελπίζω να το εννοείς γενικά αυτό και όχι σχετικά με τα posts μου. :wis:
Oct 05 2010 01:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed