Community Status Updates
Ptomahawk → RiDeLub
Μιας και έχω κάνει technical report πάνω στις τεχνικές antivirus ( [URL="http://users.auth.gr/%7Ekantonio/Projects/Antivirus_Technologies.pdf"]http://users.auth.gr/~kantonio/Projects/Antivirus_Technologies.pdf[/URL] ) θα σου πω με τα 1000 NOD32. Έχει τους καλύτερους μηχανισμούς εντοπισμού ιών που στοχεύουν στην zero day (68% success) την στιγμή που το ποσοστό του συνόλου των antivirus έχει πέσει από 40% ανάμεσα σε 20-30%. Επιπλέον, στην Virus-bulletin είναι πρωταθλητής στην ασφάλεια τα τελευταία χρόνια.
Nov 07 2010 23:59
Daz → RiDeLub
δεν διαβαζα ποτε κομικ, αρχισα απο τα μανγκα, και οι ατιμοι οι κορεατες με αποσυντονιζουν, διαβαζω και κατι αλλα manwha που ειναι καθετα και παντα ζαλιζομαι <_<
Nov 04 2010 19:43
alxdjo
→
RiDeLub
I know.Thank god η MS εβαλε CSS 3 στον 9.Καιρος να αλλαζουν τα Standards
Nov 03 2010 21:25
RiDeLub
→
alxdjo
Ααααα. Ok thanks :)
Όλα τετράγωνα σε win και linux για μένα.
Κρίμα και είναι ωραία τα στρογγυλεμένα.
Nov 03 2010 21:12
alxdjo
→
RiDeLub
Θα πρεπει να περιμενεις μερικες μερες γιατι αυτο το βλεπω στα pc ενος εργαστηριου που εχω Δευτερες και θα το χασω.Αλλα για να καταλαβεις τι λεω τσεκαρε αυτο το site με IE6,7 και λογικα 8 εναντιι FF 3,6 + ή 4,Chrome,
[url]http://www.css3.info/preview/rounded-border/[/url]
και πας στο κομματι cross over examples θα καταλαβεις
Nov 03 2010 20:41
RiDeLub
→
alxdjo
Για κανε κανένα printscreen να νιώσω τι εννοείς με το στρογγυλεμένα;
Nov 03 2010 20:02
RiDeLub → Daz
[QUOTE]heh ειναι λιγο κουραστικο που ειναι απο τα αριστερα στα δεξια
η απλα εγω το βρηκα flipped?[/QUOTE]Τα manhwa είναι φυσιολογικά (left-to-right) όπως και τα υπόλοιπα comics του κόσμου, οπότε δεν βρήκες κάτι προβληματικό.
Είναι απλά ασυνήθιστο, όταν έχεις λιώσει στα πολλά manga :kakaka:.
Nov 03 2010 16:25
zoro77 → RiDeLub
ΟΚ. Βασικά και εγώ σκέφτηκα να στο γράψω μόνο σε εσένα σε μήνυμα, απλά θεώρησα καλύτερο την απάντηση σου στο ερώτημά μου να τη ξέρουν όλοι,
Oct 21 2010 22:49
RiDeLub → zoro77
Απάντησα στο ερώτημά σου κάνοντας Edit στο προηγούμενο post μου, για να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος.
Γενικά θεωρώ ότι η αναφορά του chapter number δεν κάνει κακό.
Oct 21 2010 22:43
RiDeLub → aboumonkey
Έτσι είναι αλλά είναι θέμα και της κάρτας γραφικών (νομίζω).
Εγώ χρησιμοποιώ μεν HDMI καλώδιο και η έξοδός του laptop είναι HDMI αλλά η κάρτα γραφικών του laptop μου δεν υποστηρίζει hw audio deconding για να δίνει έξοδο ήχου στο καλώδιο. Εκεί κολλάει το νομίζω γιατί δεν ξέρω αν μπορείς να δώσεις ήχο στο HDMI μέσω drivers της κάρτας.
Αυτή την στιγμή μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι οι σειρές 4xxx και έπειτα της ATI βγάζουν ήχο στο HDMI. Έχω τη εντύπωση ότι αυτό ισχύει από την σειρά 2xxx ακόμα, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Για nvidia κοίτα στις τελευταίες σειρές τις γιατί νομίζω μέχρι πέρσι-πρόπερσι δεν είχε.
Εγώ στην tv βάζω μεν HDMI καλώδιο αλλά είναι μόνο εικόνα και τον ήχο τον παίρνω από audio (για αυτό και η θύρα εκείνη στην tv μου γράφει DVI in).
Ελπίζω να βοηθάω γενικά και να μην σε μπερδεύω περισσότερο :P
Oct 18 2010 14:42
aboumonkey → RiDeLub
Tί καλώδιο χρησιμοποιείς; Γιατί ο pc-ας της γειτονιάς είπε ότι το HDMI είναι εικόνα και ήχος, οπότε το καλώδιο HDMI μεταφέρει και τα δύο στην περίπτωση HDMI σε HDMI. Όταν είναι DVI σε HDMI μεταφέρει μόνο εικόνα, λέει.
Oct 18 2010 14:19
RiDeLub → aboumonkey
Ναι. Εμένα η tv έχει μια θύρα "DVI audio in" ακριβώς δίπλα σε μια θύρα HDMI, οπότε τις βάζω μαζί.
Oct 18 2010 13:32
aboumonkey → RiDeLub
[QUOTE]DVI/HDMI audio in [/QUOTE]
Εννοείς την θύρα της τηλεόρασης, σωστά;
Oct 18 2010 06:54
RiDeLub → aboumonkey
[QUOTE]Tην έχει και η δικιά μου tv αυτή την υποδοχή. Παίζει να μπορώ να έχω ήχο από την tv; Oι υποδοχές ήχου του pc μου είναι side, rear, ctr rass, mic, line out, line in[/QUOTE]Αν βάλεις την έξοδο που παίρνουν τα ηχεία (line out) στο DVI/HDMI audio in θα παίζει κομπλέ.
Προσέχεις φυσικά να το βάλεις στην αντίστοιχη DVI/HDMI θύρα ( το λέω γιατί η δική μου έχει 2 εισόδους ήχου που αντιστοιχούν σε 3 εισόδους DVI/HDMI)
Oct 18 2010 01:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed