Jump to content

Community Status Updates

Photo

RiDeLub → Melkor

Λίγο καθυστερημένη η απάντηση αλλά έπρεπε να πω ενα: gooood. Βέβαια τα "μικρά" δεν είναι του γούστου μου , αλλά μπροστά στα πόδια....
Sep 16 2009 01:24
Photo

Melkor → RiDeLub

[URL="http://elis.imouto.org/sample/221b8497291d91f275fad81370bf77bf/moe%2094871%20sample.jpg"]kukuku...[/URL][URL="http://elis.imouto.org/sample/221b8497291d91f275fad81370bf77bf/moe%2094871%20sample.jpg"] [/URL]
Sep 08 2009 13:05
Photo

Mangalover → RiDeLub

γυρισα και πρεπει να πω οτι....περασα πολυ καλα...ειχε ενα ιντερνετ(ενα ηταν μονο) καφε και εκανα αποπειρα να κατσω μια φορα να δω αλλα το τι καψονια εφαγα δν λεγετε...αστα να πανε.ενεσεις πολες βαρεσα!εσυ πως τα περασες?!
Sep 07 2009 04:53
Photo

RiDeLub → Hajime_Saito

Και χάρηκα που είδα Sorachi :P Better luck next time
Aug 31 2009 12:09
Photo

Hajime_Saito → RiDeLub

Δεν είναι ο Sorachi, είναι απο ρεπορτάζ για το bokuto boom στη lake touya. XD
Aug 31 2009 11:58
Photo

RiDeLub → Hajime_Saito

Την βρήκα σήμερα. Μπορεί να την έχεις ξαναδεί [IMG]http://g.idler-et.com/upload/200857/200857082173499.jpg[/IMG] Μοιάζει πάντως με πιθηκάκι :P (το ίδιο σχόλιο έκανε και αυτός που την έβαλε)
Aug 31 2009 11:33
Photo

RiDeLub → stark-sama

Hello και από μένα και thanks που έκανες το request εξ αρχής. To nick μου δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία (αν και την έμπνευση την πήρα στην αρχή από τον Riddler στον Batman). To έφτιαξα απλά και μόνο για να έχω ένα nick ξεχωριστό και άμεσα διαθέσιμο (ώστε πχ να μπορώ να εγγραφώ με αυτό σε οποιοδήποτε forum χωρίς να ψάχνω να βρίσκω άλλο). Θα τα πούμε γενικότερα μέσα στο forum οπότε cya around:)
Aug 28 2009 13:30
Photo

stark-sama → RiDeLub

Stark-sama's calling RiDeLub....Heyz.... There you are.....What's up?? Ευχαριστω που δεχτηκες καταρχην την friend request. Ελπιζω σιγα σιγα να τα λεμε και πιο συχνα σχετικα με ο,τι γινεται σ' αυτο το forum. Kaι κατι ασχετο.... Μπορεις να μου πεις τι ακριβως σημαινει το nick σου??? Δεν παιζει με την καμια ομως να το βρω μονος μου....
Aug 28 2009 11:36
Photo

RiDeLub → mono

Εεε μα και εσύ περούκες για σκύλους :laugh: Το σκυλάκι ήταν όντως ωραίο...πολύ γουτσου γουτσου
Aug 23 2009 19:43
Photo

mono → RiDeLub

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAX με πέθανες με το σκυλάκι ρε :hahaha:
Aug 23 2009 18:28
Photo

Eclipse → RiDeLub

Άμα θες να πάρεις Captaincy θα σε παρακαλούσα πολύ να κανεις ένα post για το Division που θες παρόμοιο με το δικό μου της 1hs Division, και επίσης να βάλεις το Banner της ανάλογης Division στο Signature σου!!!
Aug 22 2009 11:02
Photo

RiDeLub → Mangalover

Δεν το θυμόμουν γιατί το Claymore ήταν από τα πρώτα που είχα δει. Όντως αυτός είναι. O ηθοποιός αυτός έχει κάνει και τον L στο Death Note. Ούτε εκεί τον αναγνώρισα άλλα το έμαθα μετέπειτα. Τέσπα καλά να περνάς στο χωριό (ακόμα και χωρίς anime :P).
Aug 11 2009 19:28
Photo

Mangalover → RiDeLub

για τις ταινιες δεν μπορω να πολυπω γιατι μονο την πρωτη εχω(δεν ξερω γιατι αλλα εχω μια αντιπαθει οχι μονο του οne piece αλλα ολες τις ταινιες) Παντως an βλεπεις claymore θα θυμασαι κατα την συγκετρωση ολων των claymorew που επιτιθονται 3 awakened beings(20 21 ep δεν )οταν λοιπον πρωτομιλαει το πρωτοεπιτιθεμενο awakened being η φωνη του ειναι ολοιδια με του...Ussop!xaxaxa!milame eliwsa otan to akousa!anyway αυριο παω στο χωριο μου και θα ειμαι ενα μηνα χωρις anime/manga/friends/anime.gr παει θα ψοφησω!!
Aug 11 2009 18:12
Photo

RiDeLub → Mangalover

Έκανα μια διόρθωση στο thread που ανέφερα την γυναίκα του Oda. Όπως θα δεις έκανα και εγώ λάθος και το συνειδητοποίησα εχθές. Btw για αυτό που σου έλεγα την άλλη φορά για την φωνή του Chopper. Σήμερα που έβγαλαν οι Kaizoku-fansubs την 7η ταινία και ξαναείδα κάτι σκηνές συνειδητοποίησα ότι και στην ταινία αυτή ο Chοpper έχει αλλαγμένη φωνή. Εδώ μάλιστα είναι πιο ξεκάθαρη η αλλαγή γιατί ακούγεται πιο συχνά.
Aug 10 2009 15:33
Photo

RiDeLub → Mangalover

Χαχα. Όχι ρε συ γράφω σε φυσιολογικά πλαίσια και αποφεύγω τα πολλά threads. Δεν γράφω σχεδόν καθόλου στα μη- anime/manga sub-forums. Κάνε πχ check τo post count του Kenny (top poster) . Αυτός ξέρει καλά όλο το forum :P
Aug 06 2009 12:02