Community Status Updates
RiDeLub → Zem@c
Εφόσον έγινε τέτοια υπόδειξη από κάποιο άλλο μέλος του forum δεν μπορούσα να το αγνοήσω.
Δεν ξέρω πως έχουν πασάρει το όλο arc αλλά είναι δεδομένο ότι αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει κάπως (ανεξαρτήτως war) δεν θα ήθελε κανείς να"χαλαστεί" αυτή η ιδέα του.
Feb 25 2011 19:56
Zem@c → RiDeLub
δν θεωρω οτι ειχε σποιλερ αφου ο τιτλος του επομενου ειναι "The Ultimate War Ends at Last" ..... :s
Feb 25 2011 19:35
Lord Leon → RiDeLub
καλα ναι, και εγώ [I]γενικά[/I] δεν εκνευριζομαι, αλλα επειδη το συγκεκριμενο ανιμε το λατρευω, εκει μου την ειχε δωσει. Στην τελικη τραβα κανε κανα χενται ρε φιλε να ξαλαφρωσεις... XD
Καλα αυτοι οι τυποι υπάρχουν παντου γυρω μας.
Εγω τους ευχομαι να τους κατσει μια τέτοια στα αληθεια.
Να αλλαξει πλευρο απροειδοποίητα το βραδυ να τους στειλει νοσοκομείο!:lol::rofl:
Feb 13 2011 23:00
RiDeLub → Lord Leon
Χαχαχα.
Γενικά εγώ δεν εκνευρίζομαι, απλά με χαλάει λίγο.
Να φανταστείς ότι σε μια έρευνα για τα "κορίτσια του Oda" κάποιοι (fanatics φαντάζομαι) είχαν πει ότι γούσταραν τις τέλειες αναλογίες που τους δίνει ο mangaka xD
Feb 13 2011 22:37
Lord Leon → RiDeLub
[QUOTE=RiDeLub;471836]
PS: Αυτή η μέση δαχτυλίδι (του μικρού δαχτύλου) να μην υπήρχε....[/QUOTE]
I 'll drink to that.
Δε λεω καλα το πανε σε γενικες γραμμες στο σχεδιασμο, αλλα σε κατι φασεις οπως στο thriller bark που το 90-60-90 ;egine 120-40-105 :P
νταξει βαρεσα rage (ειδικα με το 40 γιατι στα αλλα λιγο πολυ θες δε θες συνηθιζεις, παιζει παντου πλεον). αν τον ειχα το σχεδιαστη μπροστά μου κατι θα του πεταγα. τωρα γιαουρτι θα τανε, τιραμισου, τυροκαφτερη, δεν ξερω, μια φορα δε τη γλιτωνε. Ειπαν της γριας να ...
Feb 13 2011 22:21
RiDeLub → johntheo95
To emoticon εννοείς;
Από [URL="http://www.emoticonsonly.com/tags/1/fart.html"]εδώ[/URL] το πήρα :P
Feb 05 2011 17:48
RiDeLub → mono
Δεν με αφήνουν να Αγιάσω εδώ...
Ε τώρα που τελείωσε το BB θα επανέλθουν στο φυσιολογικό στον Α (λέω εγώ τώρα :P)
Feb 02 2011 20:22
mono → RiDeLub
Μα είναι χαζός...Απλά στο κους κους είναι γτπ! Εκεί που είχα μια εκπομπή να ξεκατινιάζονται να ρίχνω λίγο γέλιο πήγανε και το κάνανε ανάλυση του BB...Είχα σιχαθεί να ακούω για το Φουκάκη και τον κάθε ηλίθιο...Και η εναλλακτική Λαμπίρη οπότε κλάφτα XD
Μάλλον την καλύτερη δουλειά την έκανα όταν δεν έβλεπα τηλεόραση αν και έχει γέλιο πανάθεμα την...
Anw καλή συνέχεια με το διάβασμα και όταν μπορέσεις κανονίζουμε τίποτα :P
Feb 02 2011 18:49
RiDeLub → mono
Αουτς...περαστικά. Ευτυχώς φέτος τον χειμώνα δεν με έπιασαν οι αμυγδαλές...
Ε είπα να δω ότι έβλεπαν οι δικοί μου... βασικά ήθελα λίγη σαχλαμάρα ενώ καθαρόγραφα κάτι ασκήσεις Ανάλυσης (έχει σαπίσει ο εγκέφαλος μου από τα μαθηματικά).
Όντως δεν άξιζε τίποτα γιατί ήταν μόνο ανακύκλωση και αναμονή για να μάθουμε το αναμενόμενο (αν και τα χρειάστηκα όταν άρχισε να σηκώνεται ο Φουκάκης πριν τον Ηλία...δεν θα άντεχα να νικήσει κανένας Ηλίας στο τέλος).
Χαχα σαν τον Τζοκερ ένα πράγμα... γυαλίζει και το μάτι του όταν μυρίζεται γκόμενα τριγύρω xD
Τώρα για ιδιοφυΐα δεν ξέρω, εγώ τον πέρασα για χαζό τον πρώτο καιρό που βγήκε το BB.
Feb 02 2011 18:37
mono → RiDeLub
Άσε και εγώ με οξεία αμυγδαλίτιδα είμαι :P
Και εγώ έχω πάρει ζεστά την εξεταστική αλλά εντάξει κλεισμένη συνέχεια μέσα δεν το αντέχω ρε παιδί μου...
Άντεξες να το δεις αυτό το πράγμα? Γιατί ρε συ εγώ βαρέθηκα του κερατά, άσε που ο Ηλίας πραγματικά με τρομάζει, νομίζω ότι ειναι serial killer!
Άσε που στο κους κους τον έχουν ανάγει στην ιδιοφυία του αιώνα...Δηλαδή mon dieu αν είναι αυτός genius τότε κάτι δεν πάει καλά με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους XD
Feb 02 2011 18:27
RiDeLub → mono
Με έχει φάει η παλιοζωή ή παλιοσχολή και ένα κρυωματάκι. Ξύπνησα και με μια μικρή ψυξούλα το μεσημέρι... κατά τα άλλα καλά xD
Άσε είδα το trailer σήμερα και τρελάθηκα....τι θα την κάνουν :'(
Κοίτα κάτι θα γίνει πιστεύω μετά την εξεταστική. Φέτος που πήρα ζεστά τα μαθηματικά που χρωστάω τις καθημερινές τις περνάω μέσα... φαντάσου οτι με την εξεταστική μόνο τον τελικό του BB κατάφερα να δω :nanana:
Άτιμη κενωνία....
Feb 02 2011 17:57
mono → RiDeLub
Τί γίνεσαι εσύ?
Ελπίζω να έχεις μάθει για την απαγωγή της Αντονέλας...Μεγάλο πλήγμα για την Πάτυ :if:
Θα ρθεις σε καμιά προβολή να σε δούμε? :P
Feb 02 2011 17:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed