Jump to content

Community Status Updates

Photo

RiDeLub → Franky_Super

Βασικά οι AnimeSS βγάζαν τους υπότιτλους σκέτους πολύ γρήγορα (σχεδόν ένα 12 ωρο μετά το HD raw), αλλά δυστυχώς αυτή την περίοδο ο ιδρυτής και βασικός μεταφραστής τους έχει σταματήσει για κάποιο διάστημα. Για πρόγραμμα δεν ξέρω, πάντως έχω την εντύπωση ότι ένα ιταλικό group βγάζει γρήγορα υπότιτλους. Το να κάνεις την μετάφραση θέλει κόπο. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είναι η όλη διαδικασία από μη έμπειρα άτομα (σαν και μας) θα πάρει ώρες. Στο τέλος θα έρθει η κούραση και το αποτέλεσμα μπορεί να μην αρέσει. Αν βρω ξενόγλωσσα group που να δίνουν script θα σου πω
Jul 13 2008 14:37
Photo

Franky_Super → RiDeLub

thx για τις πληροφοριες.κατι αναλογο με τους DB δεν υπαρχει για το one piece?speedsub δλδ? οι υποτιτλοι ξεχωριστα υπαρχουν καπου?εστω και στα γαλλικα η ισπανικα που απ οτι εχω δει βγαινουν πιο γρηγορα,να τους κατεβαζουμε και να τους μεταφρασουμε στα αγγλικα με κανα μεταφραστικο προγραμμα?
Jul 13 2008 14:09
Photo

RiDeLub → Franky_Super

Ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα το Bleach και το Naruto σε αγγλικούς υπότιτλους είναι οι DB. Όποιο άλλο group και να ξεκινήσει ή σταματάει ή το σταματάνε (λόγω license). Oι DB είναι speedsub που εδώ και χρόνια κάνει σταθερά την δουλειά του και θυσιάζει την ποιότητα για να το κάνει αυτό. Είναι από τα σπάνια group, από την άποψη ότι έχει stantard ημερ/νιες που βγάζει επεισόδια. Δεν είναι κανόνας αλλά κάτι σαν εξέρεση. Τα 3 group του OP είναι τα ίδια που ήταν και πέρυσι τέτοια περίοδο. Οι βασικότερη διαφορά τους με τους DB είναι ότι το OP έχει πρόβλημα με τα raws που πολλές φορές αργούν. Επίσης σαν standard group οι DB έχουν μεταφραστή ο οποίος κάνει την δουλειά του ακαριαία. Τα άλλα group και εκεί μια μικρή έλλειψη. ΥΓ: Πάντως το raw 362 θα έχει βγει μέχρι το βράδυ. Οι ΙNP παίζει ή να βγάλουν το 361 μέχρι το βράδυ ή να βγάλουν 361,362 μαζί από Δευτέρα,Τρίτη.Αν μάθω κάτι θα το αναφέρω.
Jul 13 2008 14:01
Photo

RiDeLub → ichigo13

Άστα να πάνε.... Δυστυχώς ή ευτυχώς μόνο στους INP μπορούμε να στηριχθούμε. Δεν παίζει να μας εγκαταλείψουν (ακόμα) μιας που τουλάχιστον ο ιδρυτής τους είναι ενεργός OP fan... Ο ιδρυτής (και κύριος μεταφραστής) των AnimeSS βρίσκεται σε διάλειμμα αυτήν την περίοδο και γι' αυτό έχουν μείνει πίσω. Ελπίζω να επανέλθουν σύντομα. Πάντως εν αντιθέσει με τις 3 προηγούμενες εβδομάδες που είχαμε HD raw από την Κυριακή (και όντως οι INP αργούσαν) αυτή την εβδομάδα δεν έχει βγει τίποτα ακόμα. Άρα φταίει και η τύχη μας η μαύρη... Στο ανεπίσημο και μιας που το είπες, η κατάσταση με τα raw παίζει να σταθεροποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους. Ένας από τους ιδρυτές των VP παντρεύτηκε Γιαπωνέζα την προηγούμενη εβδομάδα (αν μπεις στο site θα δεις και ανακοίνωση). Πριν από κάνα δίμηνο είχε πει πως όταν με το καλό ολοκληρώσει την εγκατάστασή του στην Ιαπωνία (με την γυναίκα του) και έρθει στα "ίσα" του, θα φροντίσει να δημιουργεί ο ίδιος τα raw και να τα βγάζει γρήγορα-γρήγορα μέσω των VP. Αν όλα πάνε καλά θα αντιμετωπίσουμε το ένα από τα δυο προβλήματα του εβδομαδιαίου επεισοδίου. Οπότε keep up, δεν χαθήκαμε ακόμα :P
Jul 09 2008 23:40
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Λοιπόν με τους animess να έχουν μείνει στο επισόδειο 357 και αν πηγαίνουν σαν χελώνες και με τους INP να καθυστερούν σχεδόν μια βδομάδα δεν ξέρω αλλά βλέπω δυσοίονο το μέλλον OP fansub groups!
Jul 09 2008 22:37
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Bασικά το raw το είδα από daily motion δεν το κατέβασα!Η ποιότητα του δε ήταν άθλια! Μην σου πω πως του tvuplayer ήταν καλύτερη! Thanks και για τα links!
Jun 29 2008 21:35
Photo

RiDeLub → ichigo13

Ναι το έμαθα για το channel και παίζει να είναι και μόνιμο το πρόβλημα. Βρήκα κάτι link. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί ως την άλλη εβδομάδα και τα link ισχύουν θα στα στείλω. Το ep δεν το είδα ακόμα, αλλά άκουσα ότι ήταν καλό. Αν είναι μπορεί να το δω αύριο. ΥΓ: Αν το raw το κατέβασες από nyaa ελπίζω να κάνεις seed.
Jun 29 2008 21:32
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Eίδα το 360 σε raw σήμερα,γιατί χθες είχ πέσει το κανάλι! Ηταν πολλύ καλό επισόδειο!Είχε Sogeking και μου άρεσε!Βάζει και το τραγουδάκι ασ'τα super!Επίσης με την μάχη αυτή φένεται τόσο πόσο έχει δυναμώσει ο Usopp σε σχέση με πριν!
Jun 29 2008 21:16
Photo

RiDeLub → ichigo13

Δεν είναι σίγουρο ότι έγινε γενικά ή ειδικά για το μαχαίρωμα. Γενικά το OP έχει censorship σε βαριά σημεία αλλά πολύ σπάνια. Το συγκεκριμένο ήταν κάπως αναπάντεχο. Ελπίζω να έγινε μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση και να μην ξαναγίνει σύντομα.
Jun 29 2008 01:22
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Nα ξέρεις πάντως ότι manga περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις του! Μιλάμε έχουν έρθει κάτι νέοι χαρακτήρεςπου είναι ένας κι ένας! Επίσης για το censorship που είχες πει σεκάποιο post σου,να ξέρεις πως μετά το thriller bark σίγουρα θα υπάρξει σε κάποια σημεία!Οχι τόσο σημαντικό βέβαια αλά εντάξει!
Jun 29 2008 01:02
Photo

RiDeLub → ichigo13

Αρχικά δεν είμαι σίγουρος αν θα το δω σήμερα γιατί μπορεί να με πάρει ο ύπνος. βασικά καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν είμαι σίγουρος τι να σου απαντήσω. Το σημερινό ep μπορεί να έχει αρκετή κουβέντα,αλλά πιστεύω ότι κάτι θα καταλάβουμε. Εντάξει χωρίς Ιαπωνικά δεν θα καταλάβουμε και πολλά αλλά τι να κάνουμε. Εγώ πάντως ευχαριστιέμαι και μόνο που το βλέπω... Όσο για το manga, όχι δεν το διαβάζω (το τρέχων). Αγοράζω τόμους (που είναι ακόμα Arabasta) και δεν θα χαλάσω την σειρά μου μέχρι να πάθω στέριση από OP. Αν είναι πάντως να το ξεκινήσω, θα το κάνω αφού έχει τελειώσει το Thriller Bark.
Jun 29 2008 00:52
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Αναρωτιέμαι αν σήμερα θα καταλάβω κάτι από αυό το επισόδειο! Δεν ξέρω αλλά φοβάμαι πως θα είναι ένα επισόδειο οπου αν δεν ξέρεις ιαπονικά δεν θα το ευχαριστηθείς σε σχέση με τα προηγούμενα! Επίσης,τι θα γίνει μόνο εμείς οι 2 καταληξαμε ουσιαστικά να μιλάμε στο latest episode thread!Ελεος! Τέλος το manga εσύ το διαβάζεις ή όχι?
Jun 29 2008 00:23
Photo

Anyparktos → RiDeLub

LOOOLLL!!Κι έλεγα τι μου θυμίζει...:hahaha: Btw,κάτι για το upload της θεσσαλονίκης λέγατε στο black hole,δες το τελευταίο ποστ μου...Πιστεύω ότι αυτή είναι η εξήγηση!!:tensai:
Jun 24 2008 12:24
Photo

RiDeLub → Anyparktos

Όχι ρε συ. Τον [U]f[/U]ire[U]f[/U]ox εννοούσα , απλά βαριόμουν να το γράψω... Sorry για το μπέρδεμα.
Jun 24 2008 12:17
Photo

Anyparktos → RiDeLub

Στο lolipower problem είπες για ένα site με όνομα ff...Ποιο λες γιατί δεν κτλβα??:'D
Jun 24 2008 12:09