Community Status Updates
GkLoc → RiDeLub
Xεχε,καλωςηρθες,πο ναι θα εχεις μπολικο υλικο για αυτες τις μερες....
Οι καινουργιοι απτην ταινια καλοι μου φανηκαν,χμμμ,ελπιζω να πανε καλα εστω!
Berserk αρχισα πριν πολυ καιρο,ειμαι στον 28 τομο τωρα,και εχω καει αγριααααα....
btw,αμα θες τιποτα Links για το Anime εδω ειμαι και θα στα δοσω[Αν και δεν νομιζω εσυ να χρειαστεις τιποτα..xDD]
Aντε περιμενουμε τα Info σου ω μεγαλε Πληροφοριοδοτη!!*bows*
Aug 18 2008 23:38
RiDeLub → GkLoc
Καλός σε βρήκα.
Ήμουν διακοπές μακρια΄από internet.
Τώρα που γύρισα, έχω πολύ υλικό. Βλέπω καινούργιο group, οι INP αργουν, οι AnimeSS στον κόσμο τους....
Έχω και μπόλικα πράγματα να διαβάσω στο forum.
ΥΓ: Βλέπω ξεκίνησες Berserk. Και εγώ διαβάζω τώρα το manga (τομο 20 κάτι) και όταν φτάσω στα on-going θα δω και το anime.
Aug 18 2008 23:35
GkLoc → RiDeLub
OOOO,
Welcome Back RiDeLub....
Που εισουν χαμενος μεγαλε πληροφοριοδοτη μας??...*Bows*
Aug 18 2008 22:59
GkLoc → RiDeLub
Thanks RiDeLub,Θα Στο Δοσω Οταν το Ανεβασω,Μιας και τωρα δεν ειμαι σπιτι!!!
Και παλι Arigato kozaimasu
Jul 23 2008 15:01
RiDeLub → GkLoc
Αν είναι δώσε και link να κατεβάσω (δύσκολο γιατί δεν έχω χώρο στον δίσκο) ή αν είναι να βοηθήσω στο sedding αν μαζευτούν πολλοί
Jul 23 2008 14:41
GkLoc → RiDeLub
Eυχαριστω Πολυ RiDeLub,Το ηξερα οτι μπορω να βασιστω πανω σου!!!
Οταν παω να τα ανεβασω(ΔΙοτι τωρα ειμαι σε αλλον υπολογιστη)Θα σε ενημερωσω αμα πετυχε!!!
Παντως και εγω utorrent χρησιμοποιω οποτε........
Jul 23 2008 04:10
RiDeLub → GkLoc
Εννοείς πως μπορείς να ανεβάσεις πολλά αρχεία μαζί σαν batch, ή δεν ξέρεις πως να ανεβάσεις γενικά σε torrent;
-Αν είναι για πολλά αρχεία, τότε φτιάχνεις ένα φάκελο και τον ονομάζεις όπως θέλεις να φαίνεται (ο ίδιος φάκελος, αυτούσιος, θα δημιουργηθεί στον καθένα που κατεβάζει το torrent σου). Μέσα στο φάκελο βάζεις τα αρχεία που θες να σηκώσεις και όταν φτιάχνεις το αρχείο torrent με τον client σου (εγώ με το utorrent) κάνεις προσθήκη ολόκληρου του φακέλου.
-Αν δεν ξέρεις πως να σηκώνεις torrent γενικά σου λέω ότι πρώτα διαλέγεις σε ποιόν tracker θα το σηκώσεις. Εκεί θα βρεις τις αντίστοιχες οδηγίες.
Η γενική αρχή είναι: αντιγράφεις το announce url του tracker , πας στον client σου, κάνεις δημιουργία νέου torrent , επικολλάς το url του tracker, προσθέτεις τα αρχεία και δημιουργείς-σώζεις το torrent αρχείο. Μετά πας πάλι στον tracker για να κάνεις το upload και ανεβάζεις το torrent αρχείο που έσωσες. Τα άλλα τα κάνουν ο tracker και ο client.
Ιδιαίτερες ρυθμίσεις ποικίλουν σε κάθε tracker και client. Δυστυχώς χρησιμοποιώ μόνο utorrent και κατευθύνομαι με βάση αυτόν.
Αν δεν έχεις διαλέξει tracker, θα σου πρότεινα κάποιον general public (πχ mininova, isohunt κλπ) μόνο και μόνο για να μαζέψεις κόσμο στην αρχή. Δεν τους χρησιμοποιώ και δεν ξέρω ποιός είναι καλύτερος.
Αν θες ειδικά για anime τότε πήγαινε nyaatorrents.org ή anirena.com (καλύτερα anirena γιατί ο nyaa πέφτει συχνά τις τελευταίες εβδομάδες και για πολύ καιρό).
Ήμουν έτοιμος να την πέσω, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα στείλε ξανά το πρωί (μεσημέρι δηλαδή γιατί ξυπνάω μετά τις 12 :P).
Jul 23 2008 02:37
GkLoc → RiDeLub
RiDeLub, Μιας και ξερεις πολλα!!
Ηθελα να σε ρωτησω πως μπορω να ανεβασω Πολλα Αρχεια Σε torrent???
δηλ,Θελω να ανεβασω 20 επεισοδια One piece,πως θα το κανω???
Please help(αμα μπορεις)
Jul 23 2008 01:38
RiDeLub → ichigo13
Αν εννοείς για αυτό που είπα στο Bleach, εννοούσα το σχόλιό τους στο OPening.
Συνηθίζω να χρησιμοποιώ τα OP/ED (opening/ending) ως ορολογίες γιατί έτσι τα βρίσκω στο net
Jul 17 2008 19:25
GkLoc → RiDeLub
ONE PIECE FTW!!!(For Sure)
Και θα αρχισω το Live,και ειμαι σιγουρος οτι θα συνεχισω,
Μολις πριν απο λιγο κατεβασα την 9η ταινια RAW,Oμως δεν θελω να την δω ακομα,Θα περιμενω να Βγαλουν τους υποτιτλους οι Vegapunk(Ετσι ειπαν)
Παντως,μακαρι να συνεχισουβ οι Kaizoku,ειναι My Personal Favorites!!!
Αυτα,see ya around RiDeLub!!
Jul 16 2008 13:24
RiDeLub → GkLoc
Τίποτα ρε 'συ. Γενικά μου αρέσει να βοηθάω.
Για το θέμα της ενημέρωσης, το προσπαθώ για να αποφεύγονται άσκοπες συζητήσεις στο OP thread. Γενικά μου αρέσει να ψάχνομαι και (όπως οι περισσότεροι πιστεύω) όταν βρίσκω κάτι το δίνω προς τα έξω.
Ναι οι Kaizoku βγάζουν σχεδόν 1 ep/βδομάδα τώρα τελευταία. Αυτό είναι καλό γιατί τώρα που υπάρχει η έλλειψη στα επεισόδια από Kaizoku έως Vegapunk, οι Kaizoku θα έχουν καλήψει το κενό μέχρι του χρόνου.
Να σου πώ την αλήθεια μπορεί να ξεπεράσουν και τους VP έτσι όπως αργούν οι δεύτεροι...(αν και περιμένουμε batch από VP κάπου εδώ κοντά).
Τέλος ελπίζω να σου αρέσει το OP live. Eγώ δεν σταμάτησα μετά την πρώτη φορά που το είδα live.
OP ftw
Jul 16 2008 12:57
GkLoc → RiDeLub
RiDeLub,Πρεπει να πω,
Κανεις Καταπληκτικη Δουλεια Με One Piece,RESPECT!!!!
Αμα δεν ειχαμε και εσενα να ενημερωνεις,τι αλλο θα καναμε??
Οι Kaizoku προχωρανε καπως γρηγορα τωρα Ε???Αυτο ειναι πολυ καλο για τους νεους Φαν,Διοτι οι Kaizoku Ηταν κορυφαιοι!!!
Επισης,...κατεβασα και εγω το πργραμματακι να βλεπω Fuji TV Live,και περιμενω τωρα κυριακη,Για να το δοκιμασω........(Ax,και να ηξερα Japanese!!!)
Kι Παλι Αλλο Ενα Thanks Για Τα Απειρα Τεχνικα Προβληματα Που Με Εχεις Βοηθησει!!!
THANK YOU VERY MUCH,OUR PROUD INFORMER!!!
Jul 16 2008 02:39
Anyparktos → RiDeLub
LOL,τρίτη είναι?Πωπωωω πάω να το κάνω edit πριν γίνω ρεζίλι :'D
Thanx for pointing out!
Jul 15 2008 21:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed