Jump to content

Community Status Updates

Photo

RiDeLub → Phantom Duck

Thanks Phantom. Λογικά θα συμπληρώσω κάποια πραγματάκια και σε 2-3 μέρες θα μπορέσεις να το κλειδώσεις.
Jun 23 2008 13:37
Photo

Phantom Duck → RiDeLub

Ρίντελουμπ, έκανα το post σου με τις πληροφορίες περί One Piece merge με το tutorial. Δεν νομίζω όμως να μπορείς να το επεξεργαστείς. Αν είναι πες μου να ξεκλειδώσω το thread
Jun 23 2008 03:31
Photo

RiDeLub → ichigo13

Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά την αίσθηση που έχει εδώ ο Boota, δεν μπορεί να του την δώσει καμία άλλη... [IMG]http://img517.imageshack.us/img517/1931/yokobootald9.jpg[/IMG] (δυστυχώς δεν βρήκα καμία μεγαλύτερη)
Jun 22 2008 22:22
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Προτιμώ τα γούτσου-γούτσου!:hihi2::hihi2::hihi2: [IMG]http://www.concretebadger.net/images/blog/gurrenlagann9-5.jpg[/IMG]
Jun 22 2008 22:03
Photo

RiDeLub → ichigo13

O σχεδιασμός του Sanji ήταν καλός, αλλά δεν με ξετρέλανε. Σε κάποιες στιγμές το animation ασ' πουμε μου φανηκε επαναλαμβανόμενο και όχι τόσο καλό. Στου Luffy, από την άλλη, μου άρεσε πάρα πολύ, ενώ και τον Usopp τον κάνανε ωραίο (ιδιαίτερα στις σκηνές που τον κυνηγούσε ο Bearsy). Και το επόμενο δείχνει να έχει πολύ καλό σχεδιασμό.
Jun 22 2008 04:02
Photo

RiDeLub → Zoro

:bleh::bleh::bleh: Σιγά μην εδραιωθούν ποτέ τα .rmvb Ε αφού το είπες τόσες φορές σχεδόν θυμόμουν απ'έξω την διεύθυνση... Πάντως εφόσων η ποιότητα είναι καλή και μπορεί να μην έχουν όλοι βαρβάτη σύνδεση, σκέφτηκα ότι έπρεπε να μπούν. Τίποτα, πάντως. Τα credits είναι δικά σου.
Jun 22 2008 03:57
Photo

Zoro → RiDeLub

Χεχε τhanx που εβαλες το rmvb link μου στο thread με τα OP episodes και μου δωσες τα credit... Ετσι,να εδραιωνεται η κυριαρχια των rmvb!!:hihi2: Τα λεμε^^
Jun 22 2008 03:44
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Ridelub δεν πρόσεξες κι εσύ πως ο σχεδιασμός του Sanji ήταν πολλύ καλός? Σε κάποια σημεία ήταν υψηλής ποιότητας και πιστεύω από τις καλύτερες δουλειές που έγιναν πάνω του!Τι λές?
Jun 22 2008 03:43
Photo

RiDeLub → ichigo13

Δυστυχώς θα σε γελάσω. Εγώ προσωπικά θυμάμαι μέχρι και Drum Island (Chopper), αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι ολοκλήρωσε και Arabasta και το έκοψε εκεί. Όταν έβλεπα πέρυσι Arabasta κάποια σημεία μου φαίνονταν γνώρημα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι όντως έφτασε μέχρι εκεί.
Jun 20 2008 20:39
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Ridelub να σε ρωτήσω κάτι ρε!Πόσα επισόδεια one piece είχε δείξει στην Ελλάδα!
Jun 20 2008 15:13
Photo

sefiroth → RiDeLub

α τιποτα, σου εδωσα και reputation αν και One pieciko καθικι (χαχαχα). Κοιτα εχω προσπαθησει να το δω, αλλα δυστυχως ειμαι στην κατηγορια ανθρωπων που δεν τους αγγιζει το σχεδιο και το παρδαλο του γενικα σκηνικο.Ασε και το αλλο πρεπει να κατεβαζω 300 επεισοδια.Δεν λεω πως δεν θα προσπαθησω να το δω,αλλα με αποθαρρυνει το σχεδιο πολυ ρε γμτ.Και ξεχασα να σου πω ο πρωταγωνιστης του ΔΕΝ μου αρεσει καθολου και αυτο γιατι σπαζομαι παρα πολυ με δυναμεις λαστιχου,οπως και ο Mr fantastic, τον απεχθανομαι, οπως επιση και με τον couji στο Ναρουτο,δεν μου αρεσει οταν επιμηκυνει γροθιες, κλοτσιες....
Jun 20 2008 13:10
Photo

RiDeLub → sefiroth

Thanks για το request. (Χεχε ευκαιρία να σε κάνω OP Fanatic :hehehe:)
Jun 20 2008 02:45
Photo

RiDeLub → ichigo13

Thanks! Δεν το θυμόμουν . Πάντως θυμάμαι ότι όλη την ώρα τον λέγαν υπηρέτη, πριν να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.
Jun 17 2008 21:45
Photo

ichigo13 → RiDeLub

@Ridelub βασικά ο Kurahadol λεγόταν Captain Peet στο ελληνικό dub!
Jun 17 2008 21:38
Photo

RiDeLub → ichigo13

Τώρα είδα το comment. Ναι ήμουν έτοιμος :laugh: Καλούλι επεισόδιο αν και φάνηκε κάπως "τραβηγμένο" αφού είχε πολλές "flashback" σκηνές.
Jun 15 2008 03:18