Community Status Updates
Mangalover → RiDeLub
Μoλις ειδα των αριθμων των ποστ που εχεις κανει και το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν εαν υπαρχει καποιο thread που να μην εχεις γραψει!λολολ!!
Aug 06 2009 00:31
Mangalover → RiDeLub
Ναι η αληθεια ειναι οτι εχω εθιστει σε απιστευτα σημεια με το one piece.Anyway η φωτο που λεω ειναι αυτη με τον luffy που βαζει το δαχτυλο του στην μυτη...Αυτο το αδιαφορο χαζο βλεμμα σε συνδυασμο με αυτο:nosey: ειναι κορυφη!
Aug 03 2009 19:01
RiDeLub → Mangalover
To manga βγαίνει μαζί με τα άλλα weekly shounen jump manga, κάθε Παρασκευή πρωί. Μερικές φορές και Πέμπτη απόγευμα.
Ποια φωτό εννοείς του Luffy ή της Θεάς του καψήματος της Osaka. Σίγουρα πάντως υπάρχουν μερικοί αρκετά καμμένοι αλλά όχι σε αυτά τα επίπεδα :P
Btw no problem about the add :)
Aug 02 2009 11:13
Mangalover → RiDeLub
Και κατι τελευταιο φιλε αυτη η φοτο που εχεις βαλει ειναι επικη οποτε την βλεπω πεθαινω στα γελια γιατι σκεφτομαι αν θα μπορουσε πραγματικα να υπαρχει τετοιο ατομο στην πραγματικοτητα!!
Aug 01 2009 21:25
Mangalover → RiDeLub
Thanks για το add..Αnyway μηπως γινεται να μου πεις καθε ποτε βγαινει το manga του onepiece γιατι ειμαι ελαχιστα πολυ λιγο καμενος με το onepiece:hot:
Αrigato:nosey:
Aug 01 2009 21:23
Mangalover → RiDeLub
Ο Oda!!!!!!!!!
Οκ αυτο ειναι λιγο αποτομο...Για την ηλικια μου xD
Παντως το σιγουρο ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος ξερει να μας ξαφνιαζει...
Οπως για παραδειγμα με την πλοκη....Το εχει γεμισει με μυστηρια..Will of the D aπο δω τα Poneglur...(δεν μπορω να το κανω spell λυπαμαι xD)απο εκει μας εχει τρελανει ο τυπος...
Αντιθετα με το στορυ του bleach που ειναι λιγο πολυ προβλεψιμο!
Aug 01 2009 16:41
RiDeLub → Mangalover
Δεν είναι θέμα τομαριού xD. Απλά είναι σε μερικές σκηνές στο Water 7 που ο Chopper ακουγόταν πιο ξεφωνημένος που μου έκανε εντύπωση. Το είχα κοιτάξει τότε και το είχα μάθει.
Το άλλο με την γυναίκα του Oda το ήξερα σαν fact λόγω του ότι είμαι One Piece fan. Τέτοια trivia είναι ωραία να τα μαθαίνεις. Πάρε και ένα άλλο γύρω από τον Oda: Αν έχεις δει τις ταινίες του One Piece. σε κάποιες από αυτές υπήρχαν special 3 λεπτά επεισοδιακια. Σε ένα από αυτά (νομίζω 3 ή 4 ταινία) έδειχνε χαρακτήρες από το anime να παίζουν μπάλα. Σε κάποια φάση σκάει ένα χαρακτήρας που λέγεται Odachi και την φωνή του την κάνει ο ίδιος ο Oda.
Από site για το OP εγώ συμβουλεύομαι κυρίως το [URL="http://apforums.net/"]arlong park forum [/URL]και για γρήγορα infos την [URL="http://onepiece.wikia.com/wiki/Main_Page"]OP wikia[/URL] . Θυμάμαι και κάποια πράγματα μόνος μου.
Aug 01 2009 13:48
Mangalover → RiDeLub
Αντε σοβαρα.Και εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι.Τοσο τομαρι ειμαι φαντασου...
Καλα εσυ που τα μαθαινεις αυτα?Αν δν θες να μου πεις γιατι σου βγηκε ο .... να βρεις το σιτε δεν με πειραζει!
Aug 01 2009 13:05
RiDeLub → Mangalover
[quote]Αρα η φωνη της πρεπει να ακουγοταν πολυ διαφορετικη?Σωστα?[/quote]Σου απαντάω εδώ γιατί θα βγαίναμε off-topic :P
Δεν είμαι σίγουρος οτι καταλαβαίνω σωστά αλλά αν εννοείς αν ακούγεται διαφορετικά η Nami στo Ova και στην υπόλοιπη σειρά, τότε σου απαντάω ότι δεν θυμάμαι. Πάει καιρός που το έχω δει το ova αλλά υπήρχαν αρκετές αλλαγές στο voice casting.
Ένα άλλο παράδειγμα αλλαγής ήταν η ηθοποιός του Chopper. Κάποια στιγμή στην μέση της σειράς (γύρω στο Water7 με Ennies Lobby) η κανονική ηθοποιός αντικαταστάθηκε λόγω εγκυμοσύνης από μια άλλη. Η αλλαγή ήταν χαρακτηριστική αν και ό Chopper είχε λίγες ατάκες σε εκείνα τα eps. Απλά στο αναφέρω ως trivia πληροφορία. :)
Aug 01 2009 12:30
Zoro → RiDeLub
Πάνω που τελείωσαν τα fillers και σήμερα το βράδυ έχουμε το πρώτο επεισόδιο του νέου arc, εμφανίζεσαι! Δεν μπορεί, θα 'ναι σημάδι! :P
Καλώς σε βρήκαμε! :D
Jul 04 2009 18:59
RiDeLub → Zoro
Yeap I'm back
Τώρα για τα φώτα δεν ξέρω, αλλά θα βοηθάω όσο μπορώ.:P
Έχουμε καλή season στο OP οπότε ακόμα και καλοκαιριάτικα θα περάσουμε φίνα....
Jul 04 2009 18:57
Zoro → RiDeLub
Αρχηγέ επέστρεψες;
Θα σε βλέπουμε κανονικά στα OP threads τώρα για να επιβάλλεις την τάξη και να μας δίνεις τα φώτα σου δλδ; :P
Jul 04 2009 16:43
RiDeLub → Zoro
:P
Κοίτα θα ήταν αδόκιμος ο όρος αλλά αν είναι και τύχει παρόμοια φάση θα τον χρησιμοποιήσω
Apr 11 2009 17:07
Zoro → RiDeLub
Βασικά πιο πολύ από Ninja'd αυτό ήταν Kaizoku'd! :chigau:
Μην έχουν μόνο αυτοί τέτοιους όρους. XD
Apr 11 2009 16:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed