Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Dante80 → Loke
Σου έσβυσα ένα post σου σε απάντηση του Sora προς το Gintama. No trolling plz. :emptyonexg1:
Φεβ 17 2009 08:21
Loke → iristella
[IMG]http://static3.filefront.com/images/personal/s/shyco/132036/paeswtbeiw.jpg[/IMG]
as always .... i know nothing .. :tensai:
Φεβ 16 2009 07:23
iristella → Loke
[IMG]http://i666.photobucket.com/albums/vv25/ibddisaster/Cat_Photo_55641.jpg[/IMG]
mwahhahahhahahahahahaaaaaa......
Φεβ 16 2009 06:54
Loke → iristella
[IMG]http://static3.filefront.com/images/personal/s/shyco/132036/sipunjglwv.jpg[/IMG]
εμπαινε ρεε! σπαστα ολα, πετα warnings, delete, banns! (oh wait u cann't do that :( )
This is Spartaaaaa!
ps. ειναι 5 το πρωι και παιζω κατι ωρες GTA IV, οποτες spam desu ~
Φεβ 16 2009 05:26
Loke → Anelis
yap, serving the community since 1987 by providing lolcats and general lol pic's :D
ελπιζω να προσεξες τη profile pic μου ;)
Φεβ 15 2009 05:02
Anelis → Loke
"i like big nuts and i cannot lie"
:hahaha::hahaha::hahaha: epic win!
Φεβ 15 2009 01:28
Nighteyes → Loke
Το λέω γιατί αν είναι θηλυκό μετά θα υπάρξει πρόβλημα. Αν είναι αρσενικό και παραημερέψει μπορεί να δυσκολευτεί μετά έξω. Ξέρεις οι γάτοι σκοτώνονται στην κυριολεξία την εποχή του ζευγαρώματος.
Καλά, πες μας τι έγινε αν πας.
Φεβ 15 2009 00:08
Loke → Nighteyes
κοιτα μετα απο 2-3 χρονια θα φυγω και εγω xD, πρεπει να ειναι μικρο σε ηλικια αλλα δεν ειναι ακομα μωρο εχει κανονικο αν και λιγο μικρο μεγεθος.
θα το παω η δευτερα η τριτη στο κτηνιατρο.
Φεβ 14 2009 21:45
Nighteyes → Loke
Πάντως αν έχει ακόμα διάρροια, μπορεί να έχει κάτι όπως είπε και η iristella. Εκτός αν φταίει η τροφή που είχε φάει. Είναι πολύ μικρό; Πάντως αν το έχετε στην οικοδομή καλό θα ήταν να το δει κι ένας γιατρός.
Επίσης έχε στο νου σου ότι αν είναι αρσενικό, μετά τα 2-3 πρώτα χρόνια θα την κάνει. Αν είναι θηλυκό δεν θα φύγει αλλά 2-3 φορές το χρόνο θα γεννάει. Εκτός αν του κάνετε στείρωση, αλλά τότε θα θέλει πολύ προσοχή να μην τρώει πολύ γιατί δεν κάνει, κι αν βγαίνει έξω είναι λίγο δύσκολο να το ελέγξεις αυτό.
Φεβ 14 2009 20:14
Loke
ακομα εξω ειναι και μου νιαουριζει ολο το βραδυ. Ξυπνησα σημερα πολυ αργα και δε μπορεσα να το παω, αλλα μιλησα με τους γειτονες και κανονισαμε οτι αμα δε το παρω εγω θα του βαλουμε χωμα, φαι κτλπ μεσα στο κτηριο σε ενα σημειο και θα το εχουμε απο κοινου.
Φεβ 14 2009 19:48
Nighteyes → Loke
Σου είπα η μνήμη μου έχει αρχίσει να κάνει νερά...
Είδα τη συζήτηση που είχες με την iristella για το γατί. Τι έγινε τελικά; Κι εγώ γάτο έχω σπίτι.
Φεβ 14 2009 19:30
Loke → Nighteyes
:D απλως μου φανηκε παραξενο γτ δεν ειχε ποσταρει το αποκατω σκουλικι στο thread.
oh hai seiros! ;)
Φεβ 14 2009 19:26
Nighteyes → Loke
Sorry. Είχα πρόσφατη συζήτηση μαζί του και τα μπέρδεψα;:hahaha: Έκανα edit στο ποστ μου.
Τι κακό με μένα! Μέχρι τώρα μπέρδευα φύλα. Τώρα άρχισα να μπερδεύω και ονόματα;:bahhh:
Να δεις που αντί Ιαπωνικά θα μάθω άλλη γλώσσα(Που δεν υπάρχει. Tolkien κι εγώ.).
Φεβ 14 2009 19:23

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται