Community Status Updates
Vash Zoro → Loke
Πω καλά το rapidshare ούτε που το κοίταξα που είχες βάλει. εντελώς νουμπάς xD
Arrigatou, time to watch this little shit
Feb 24 2009 21:36
Loke → Vash Zoro
για αυτο εβαλα και τα rapideshare links, επισης στο νεο ποστ που σου απαντησα εβαλα καινουργιο λινκ, τωρα αν προλαβαν ηδη 10 ατομα να το κλικαρουν... τι να σου πω ελα απο το irc αμα εχεις mirc να στο δωσω :P
Feb 24 2009 18:06
Loke → iristella
kenny maybe, u ? nevah!
οποτε θα μπαινω σε 'i know nothing' mode ....
Feb 24 2009 16:23
iristella → Loke
:oo:wait what???? ..... You can do that?:terror2: oh shit!!!.....:emptyonexg1: And here i thought we would only enjoy privileges in the channel..... :uhh:
Feb 24 2009 10:55
Loke → iristella
arigatou :D, μην ανησυχεις αμα δω να μπλεικει θα τα φορτωνω στους ... mods xD
Feb 24 2009 10:52
iristella → Loke
Και in a more personal tone.... Blue looks good on you! Συγχαρητήρια!!!:gotit: Επίσης κουράγιο και υπομονή (ιδίως τώρα που τα μέλη του Irc προβλέπεται να αυξηθούν κατά πολύ)
Feb 24 2009 10:49
Loke → retsudo
λοιπον ετυχε να κοιταξω μια στο manga series και ειδα ενα ποστ σου στο gunslinger, τα υπολοιπα επισοδεια του Il Teatrino εχουν βγει απο τους zomg
[URL="http://www.nyaatorrents.org/?page=search&term=zomg+teatrino&cat=0&listorder=0&ascdesc=0"]Nyaaaa ~~[/URL]
η στο tokyotosho οταν ανεβει :D
Feb 24 2009 03:32
Loke → Hellraider
αμα δε σε ενοχλει.. δε θα σου πω ψεματα απλως με βολευει να τα εχω και σε dvd για back up.
Feb 21 2009 19:11
Loke → momO
παντως και εγω οταν ειχα ψαξει δεν ειχα βρει τπτ ουτε σε manga sites, torrrents, irc
Feb 18 2009 19:00
momO → Loke
no skans >.<
το διαβαζω με τον παραδοσιακό τρόπο
θα ψάξω πάντως άλλη μία να το βρω σε skans αλλά δεν νομίζω να καταφέρω και πολλά
Feb 18 2009 16:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed