Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lokeiristella

hmm βασικα το γατι ζει μεσα στο κτηριο αρα καποιος το εφερε η ειναι παιδι απο καποια απο τις γατες τους. Αυριο θα ρωτησω, ωστε να μαθω και για το κτηνιατρο (αν και κατι πρεπει να εχει γτ το πιανει δ*****)...
Φεβ 12 2009 04:54
Φωτογραφία

iristellaLoke

Λοιπον γενικά απο την στιγμή που το μάζεψες πάει τελείωσε. Μην αγχώνεσαι δεν ειναι κατι το τραγικό. 1. Ο κτηνιατρος ειναι κατι που το πηγαινεις μια φορα το εξάμηνο εκτός απροοπτου. 2. τα γατιά δεν κατουράνε. Ειδικό χωματάκι εχουν και πάνε κατευθείαν σε αυτό. Εγω την δικιά μου την εβαλα σπιτι. Της εδειξα το καλαθάκι με το χωματάκι και το έπιασε με την μια το νοημα. Και άλλον ενα γατο που είχα το ίδιο είχε κάνει. 3. Για γρατζούνισμα πάρτου ένα ειδικό στύλο να έχει η δωστου ένα αντικείμενο να βγάζει το άχτι του εκεί. Αν το δεις να το κάνει αλλού μια ξυλιά στον πωπο θα το κάνει να το πιάσει το νόημα.
Φεβ 12 2009 04:10
Φωτογραφία

Lokeiristella

το μπουλο δλδ γιατρε? μωρε δε θα με χαλαγε να το παρω, αλλα 1 πρεπει να δω τα περι κτηνιατρου 2. ετσι και μου κατουρισει 3. σπασει/ γρατζουνησει τπτ η υπομονη μου/ αγαπη μου για τα ζωα θα εξαφανιστει σε dt και μετα θα παμε σε... για τα νυχια του εχω δει οτι του αρεσει ενα ειδος χαλιου που εχω που δε με πειραζει να το κανει, αλλα τη τουαλετα του και να του παρω τα διαφορα, θα χαμπαριασει ή θα εχουμε ιστοριες?
Φεβ 12 2009 03:49
Φωτογραφία

NighteyesLoke

Εγώ το ξεκίνησα πολύ αργότερα βέβαια, κατα τον Αύγουστο, και είχα δει μέχρι το 30κάτι και το συνέχισα λίγο πιο μετά. Τα υπόλοιπα τα είδα μονοκοπανιά. Η αλήθεια είναι ότι καλύτερα είναι να το βλέπεις σε δόσεις αφού βολεύει κιόλας με τις αυτοτελείς ιστορίες. Εκτός ότι το ευχαριστιέσαι περισσότερο είναι κι ένα ευχάριστο διάλειμμα ανάμεσα σ' όλα τ' άλλα που βλέπουμε.:drink:
Φεβ 12 2009 02:19
Φωτογραφία

LokeNighteyes

βασικα το Gintama το βλεπω ισως και απο περσι τον ιανουαριο ισως και νωριτερα, αλλα ενω μου αρεσει πολυ το αφηνα επειδη κολαγα με αλλες σειρες (και βασικα μικροτερες γτ μονο που σκεφτομουνα 80+ ep.. :D) οποτε βλεπω 1-2 καθε 2 βδομαδες, αλλα τωρα θα το παρω πιο ζεστα το θεμα xD
Φεβ 12 2009 02:05
Φωτογραφία

Tea-chanLoke

Kukukuku... όντως, δε το είχα σκεφτεί...! Πολύ κρίμα που δε μπορώ να αφιερωθώ σε ένα anime σαν το Maria + Holic αυτόν τον καιρό... εξεταστική, τα νεύρα μου!!!!
Φεβ 09 2009 13:58
Φωτογραφία

Loke → momO

να σε ρωτησω, επειδη βλεπω οτι υπαρχει ενδοιαφερον για το A Midnight Opera, αλλα δεν βρισκεται ευκολα, μπορεις να το κανεις upload ( αν φυσικα το εχεις σε scans :D )? πχ στο rapidshare.de
Φεβ 09 2009 13:57
Φωτογραφία

LokeTea-chan

δε νομιζω πως θα υποχωρησει τοσο ευκολα... ισως οταν το παρει χαμπαρι οτι του αρεσει, να κανει χειροτερα πραγματα ως αντιδραση, his a crossdressing freak anyway, που λεει και η maid ;)
Φεβ 09 2009 13:56
Φωτογραφία

Tea-chanLoke

Η απάντηση 12 ώρες μετά... (άιντε-χάιντεεεε...!) Μιλούσα για το Maria + Holic. Δε θέλω να μαλακώσει τόσο γρήγορα ο Mariya, θέλω πιο πολλή καφρίλα και σαδισμό! Μπουέεεεε...
Φεβ 09 2009 13:49
Φωτογραφία

LokeTea-chan

για ποιο αναφερεσαι ??? :P:P γυρισα απο πολυ φαι και μπυρες και δε τραβαει ... :D
Φεβ 09 2009 01:08
Φωτογραφία

Tea-chanLoke

Τόσο απότομα; Δεν έγινε και τίποτα συνταρακτικό... *απογοητευμένη* Περίμενα περισσότερη καφρίλα...! Δεν έκανα post στο thread μη σπαμμάρω.
Φεβ 08 2009 19:03
Φωτογραφία

Dxs → Loke

Ε, δεν σκεφτηκα το /msg xD
Φεβ 08 2009 15:17
Φωτογραφία

Loke → Dxs

καλα ρε θηριο, εδω σκεφτηκες να μου το πεις? forum κοιταω μια φορα τη μερα xD
Φεβ 08 2009 00:16
Φωτογραφία

Dxs → Loke

Εεε, μηπως να το βγαζες τωρα? :)
Φεβ 07 2009 20:14
Φωτογραφία

Loke → psofia

meh.... [IMG]http://static3.filefront.com/images/personal/s/shyco/132036/yphwgoyufq.jpg[/IMG]
Φεβ 04 2009 00:55