Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

NighteyesLoke

Το ξέρω. Γι αυτό σου είπα ότι θα σου φανεί περίεργο αυτό που λέω.
Μάρ 05 2009 14:42
Φωτογραφία

LokeNighteyes

κοιτα ολο το στυλ του ΟΡ και το βασικο σεναριο δε με τραβανε τοσο πολυ, ουτε μου δινουν εντυπωση πολυ σοβαρου, αλλα δε νομιζω οτι εχει νοημα να το συζηταμε απο τη στιγμη που δεν εχω δει πολυ. Αμα καποτε βρω καιρο θα το συνεχισω μαλλον και θα δω πως ειναι.
Μάρ 05 2009 14:37
Φωτογραφία

NighteyesLoke

Έχοντας δει και τα δύο, μπορώ να πω ότι θεωρώ το one piece πιο σοβαρό από το Naruto. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αυτό, αλλά το βρίσκω πιο ρεαλιστικό. Το Naruto, πιο ελαφρύ. Ότι τραβάει το Naruto πιο πολύ είναι αλήθεια, αλλά είναι λογικό αυτό αφού έχει άλλη ατμόσφαιρα και σχέδιο. Στην ουσία όμως το One piece έχει πιο πολύ βάθος. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ.:canthelp: Όσον αφορά τα επεισόδια, αν αφαιρέσεις τα filler δεν είναι τόσα πολλά. Εγώ δεν τα είδα, ούτε του Naruto(Εκτός από αυτά με τον Sora). Από την άλλη, υπάρχει και το manga...
Μάρ 05 2009 14:01
Φωτογραφία

Lokeiristella

ποια εξεταστικη? κανονικα ειχαμε απο τις 7 ιανουαριου... και τη χασαμε λογο καταληψης. ~uguu. στο pc τι του εκανες βρε και το διαλυσες?
Μάρ 05 2009 12:53
Φωτογραφία

iristellaLoke

Kανονικά έπρεπε να με ευγνωμονείς που δεν έβαλα επιλογές Kakashi, sasuke, Pain, Orochimaru /random male character/ self with kage bunshin με over 9000 ψήφους :hahaha:... Το Pc έχασε το τροφοδοτικό του και μαζί με αυτό και την μνήμη Ram και παρολίγο τον δισκο, αλλά το έφτιαξα και τώρα είμαι back on action to keep the peace/make your lives miserable (your choise):hahaha:... Eσυ όλα καλά? Εξεταστική έδωσες η μπααααα?
Μάρ 05 2009 11:49
Φωτογραφία

LokeNighteyes

κοιτα ναι δε ξετρελαθηκα αλλα δε ημουν και σε φαση ωχ τη βλεπουν τα ματακια μου. Ουτε με τραβηξε οπως ο narutos. Ισως καποτε να δω λιγο ακομα, να το δω ολο δυσκολα to many fucking episodes xD
Μάρ 05 2009 08:19
Φωτογραφία

NighteyesLoke

ΟΚ, άκυρο. Νόμιζα ότι δεν σου άρεσε γιατί έτυχε να βαρεθώ στα πρώτα επεισόδια και νόμιζα ότι κάτι τέτοιο συνέβη και σε σένα.
Μάρ 05 2009 01:35
Φωτογραφία

LokeDante80

ουστ!! it's note worthy! τωρα το ειδα οτι ξεχασα το e, so i guess it's more like: imagine what i wanted to say in the first place, before you try to correct me ( say what? xD ) lols :D ps, στο il teatrino που εχεις μεινει?
Μάρ 05 2009 00:36
Φωτογραφία

Lokeiristella

φασιστρο, αμεσως να κλειδωσεις το thread... απλως επρεπε να αφαιρεσεις ολα τα sakura votes, και να βαλεις autowin τη θεα! Hinata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! right.. το pc τι επαθε?
Μάρ 03 2009 20:36
Φωτογραφία

NighteyesLoke

Μάλιστα. Τότε αλλάζει... Κι εγώ ελπίζω να σου είπαν αλήθεια.
Μάρ 03 2009 02:10
Φωτογραφία

LokeNighteyes

απο οτι καταλαβα, απλως καποιος γειτονας βαρεθηκε να μαζευει τις ακαταστασεις του γατιου και το πηγε αλλου, τωρα μου ειπαν οτι το δωσαν σε καποιον που ηθελε, ελπιζω.. κριμας και τα ειχα κανονισει σχεδον ολα
Μάρ 03 2009 02:05
Φωτογραφία

NighteyesLoke

:hahaha::hahaha: Αν το ήθελε τόσο πολύ, μάλλον καλά θα τα περάσει το γατί.
Μάρ 03 2009 01:59
Φωτογραφία

LokeNighteyes

the kitteh was ninjaed by a neighboor and moved to uknown area...
Μάρ 03 2009 01:54
Φωτογραφία

NighteyesLoke

Τι έγινε τελικά με το γατί; Τι είπε ο γιατρός; Φύλο μάθαμε;
Μάρ 02 2009 18:48
Φωτογραφία

Loke → bleach2black

[URL="http://www.mangatraders.com"]Mangatraders[/URL] θελει register αλλα ειναι πολυ καλο site.
Φεβ 25 2009 21:22