Community Status Updates
Nighteyes → Loke
Το ξέρω. Γι αυτό σου είπα ότι θα σου φανεί περίεργο αυτό που λέω.
Mar 05 2009 14:42
Loke → Nighteyes
κοιτα ολο το στυλ του ΟΡ και το βασικο σεναριο δε με τραβανε τοσο πολυ, ουτε μου δινουν εντυπωση πολυ σοβαρου, αλλα δε νομιζω οτι εχει νοημα να το συζηταμε απο τη στιγμη που δεν εχω δει πολυ. Αμα καποτε βρω καιρο θα το συνεχισω μαλλον και θα δω πως ειναι.
Mar 05 2009 14:37
Nighteyes → Loke
Έχοντας δει και τα δύο, μπορώ να πω ότι θεωρώ το one piece πιο σοβαρό από το Naruto. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αυτό, αλλά το βρίσκω πιο ρεαλιστικό. Το Naruto, πιο ελαφρύ. Ότι τραβάει το Naruto πιο πολύ είναι αλήθεια, αλλά είναι λογικό αυτό αφού έχει άλλη ατμόσφαιρα και σχέδιο. Στην ουσία όμως το One piece έχει πιο πολύ βάθος. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ.:canthelp:
Όσον αφορά τα επεισόδια, αν αφαιρέσεις τα filler δεν είναι τόσα πολλά. Εγώ δεν τα είδα, ούτε του Naruto(Εκτός από αυτά με τον Sora). Από την άλλη, υπάρχει και το manga...
Mar 05 2009 14:01
Loke → iristella
ποια εξεταστικη? κανονικα ειχαμε απο τις 7 ιανουαριου... και τη χασαμε λογο καταληψης. ~uguu.
στο pc τι του εκανες βρε και το διαλυσες?
Mar 05 2009 12:53
iristella → Loke
Kανονικά έπρεπε να με ευγνωμονείς που δεν έβαλα επιλογές Kakashi, sasuke, Pain, Orochimaru /random male character/ self with kage bunshin με over 9000 ψήφους :hahaha:...
Το Pc έχασε το τροφοδοτικό του και μαζί με αυτό και την μνήμη Ram και παρολίγο τον δισκο, αλλά το έφτιαξα και τώρα είμαι back on action to keep the peace/make your lives miserable (your choise):hahaha:...
Eσυ όλα καλά? Εξεταστική έδωσες η μπααααα?
Mar 05 2009 11:49
Loke → Nighteyes
κοιτα ναι δε ξετρελαθηκα αλλα δε ημουν και σε φαση ωχ τη βλεπουν τα ματακια μου. Ουτε με τραβηξε οπως ο narutos. Ισως καποτε να δω λιγο ακομα, να το δω ολο δυσκολα to many fucking episodes xD
Mar 05 2009 08:19
Nighteyes → Loke
ΟΚ, άκυρο. Νόμιζα ότι δεν σου άρεσε γιατί έτυχε να βαρεθώ στα πρώτα επεισόδια και νόμιζα ότι κάτι τέτοιο συνέβη και σε σένα.
Mar 05 2009 01:35
Loke → Dante80
ουστ!!
it's note worthy!
τωρα το ειδα οτι ξεχασα το e, so i guess it's more like:
imagine what i wanted to say in the first place, before you try to correct me ( say what? xD )
lols :D ps, στο il teatrino που εχεις μεινει?
Mar 05 2009 00:36
Loke → iristella
φασιστρο, αμεσως να κλειδωσεις το thread...
απλως επρεπε να αφαιρεσεις ολα τα sakura votes, και να βαλεις autowin τη θεα!
Hinata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
right.. το pc τι επαθε?
Mar 03 2009 20:36
Loke → Nighteyes
απο οτι καταλαβα, απλως καποιος γειτονας βαρεθηκε να μαζευει τις ακαταστασεις του γατιου και το πηγε αλλου, τωρα μου ειπαν οτι το δωσαν σε καποιον που ηθελε, ελπιζω..
κριμας και τα ειχα κανονισει σχεδον ολα
Mar 03 2009 02:05
Nighteyes → Loke
:hahaha::hahaha:
Αν το ήθελε τόσο πολύ, μάλλον καλά θα τα περάσει το γατί.
Mar 03 2009 01:59
Loke → Nighteyes
the kitteh was ninjaed by a neighboor and moved to uknown area...
Mar 03 2009 01:54
Loke → bleach2black
[URL="http://www.mangatraders.com"]Mangatraders[/URL] θελει register αλλα ειναι πολυ καλο site.
Feb 25 2009 21:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed