Community Status Updates
Loke → digitaltracker
ναι, αν και οντως κανουν συνηθως αρκετα καλη δουλεια, βεβαια αυτο δε σημαινει τπτ. Εγω μαλλον θα μεινω με gg και ως back up αμα αργησουν θα εχω τους desire?
χαμος αυτη τη season, ειναι αρκετα δυσκολο να αποφασισεις σε καθε σειρα ποιο ειναι το καλυτερο group.
Apr 16 2009 15:15
digitaltracker → Loke
Moυ αρεσε. Aπλα, οι gg, desire, frostii μου φαινονται πολυ καλες και δεν ξερω τελικα σε ποια να καταληξω. Θα αποφασισω στα επομενα επς.
Οχι τιποτα αλλο, ομως και οι frostii εχουν γινει και λιγο φαση google. "Ολοι αυτο χρησιμοποιουν νε κλειστα ματια". Kαι εχουν καποια πραγματακια που με ενοχλουν. Οπως πχ την ιδια γραμαμτοσειρα σε ολους τους διαλογους. Σιγουρα βεβαια ειναι top quality group.
Oι Lunar και SHS παντως δε μου αρεσαν. H πρωτη δεν εχει καθολου ροη στη μεταφραση (τα λεει μπερδεμενα) και η δευτερη δεν ειχε μεταφραση στους αγγλικους διαλογους. Οχι οτι ειναι κατι τραγικο αλλα αφου υπαρχουν και καλυτερες εκδοσεις, why bother?
Apr 16 2009 15:09
digitaltracker → Loke
Η εκδοση των Shinji εχει υποτιτλους απο Horrible-subs. Δεν ειναι κακη.
Προτιμω ομως την SFW που εχει κατα τη γνωμη μου καλυτερη μεταφραση και typestting/karaoke που οι αλλες εκδοσεις δεν εχουν καθολου.
p.s. Εκει που δυσκολευομαι να διαλεξω εκδοση ειναι το Eden of the East. Δεν ξερω γιατι αλλα τεινω προς τους Desire.
Apr 16 2009 10:44
Loke → Tea-chan
δε νομιζω να εχουν μπλοκαρει το dcc αρα λογικα το irc δε θα εχει προβλημα, δοκιμασε το.
Apr 14 2009 03:35
Tea-chan → Loke
Δεν έχω σύνδεση σπίτι, κουβαλάω το λαπιτόπι στο πανεπιστήμιο, όπου τα προγράμματα για κατέβασμα δε μπορούν να συνδεθούν. Πίκρα...
Apr 13 2009 18:49
Tea-chan → Loke
Domo arigatou για τις πληροφορίες, αλλά δε μπορώ να χρησιμοποιήσω IRC. :(
Apr 13 2009 13:28
Loke → Tea-chan
το fma και αλλα μπορεις να τα κατεβασεις και απο το channel μας, irc --> DDL
Apr 13 2009 13:16
Loke → Dante80
στο παρτα μωρη! μπορεις να αλλαξεις για το pack list απο /msg gin xdcc send 1 σε /msg Ginpachi-Sensei xdcc list ? και να βγαλεις τη pic ??
also αν καποιος μου δωσει το torrent του με το key pass του για το Dallos ....
Apr 10 2009 11:33
Serestrum → Loke
χμμμ... σε 4 τομους ε... -_-' ελπιζω τα scans να στρωσουν συντομα...
εγω παλι το κανω αυτο... με το 20thCB συγκεκριμενα, μολις το αρχισα... απο συλλεκτικους λογους και μονο...
με εψησες... θα αφοσιωθω λιγο παραπανω...
Apr 05 2009 20:33
Loke → Serestrum
ω ναι, μπαινεις στα καλα ;), προς το v8-9+ (δε θυμαμαι ποιο εχει τι :P ), θα εχεις πολυ ωραια εκπληξη στο σεναριο.
Το s1 δε εψαξα να το αγορασω, επειδη εχω το εξης σκεπτικο. Σειρες που εχω διαβασει σε scans, δε τις αγοραζω γτ δυσκολα θα κατσω να τις διαβασω παλι (σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα).
Apr 05 2009 20:13
Serestrum → Loke
δεν εχεις την 1η δηλαδη?
ειναι και παλια... δυσκολα θα την βρεις... οχι απαραιτητα... τεσπα...
μετα τον 4ο τομο γκαζωνει για να το γκαζωσω και γω...?
Apr 05 2009 18:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed