Community Status Updates
Loke → Namida
Aπο το [URL="http://myanimelist.net/anime/5680/K-ON!"]K-ON![/URL] ειναι, ισως η πιο 'γνωστη' σειρα αυτης της season. Αρκετα καλη σειρα, με γελιο και πολυ αφασια ^_^.
Σου προτεινω να την κατεβασεις απο [Coalguys], και φυσικα υπαρχει στον δασκαλο.
May 04 2009 20:45
Loke → Nighteyes
nahhhhhhh, μπορει καποια στιγμη να την αναβαθμιση με gif απο τη παραλια, but till then!!! θα προσθεσω το uber sexy, στους kawaii, moe χαρακτηρισμους της Mio. ^_^
May 04 2009 00:38
Nighteyes → Loke
Thank you Loke.
[quote]Βάλε καμια πιο ντυμένη όμως για avatar πουλάκι μου. Την βλέπω σε κάθε σου ποστ την mio αεράτη αεράτη και φοβάμαι μην πάθει πνευμονία.[/quote]
Θα συμφωνήσω με την iristella.:orly: Όχι τίποτα αλλά μπορεί να ζηλέψουν κι άλλα avatar και να καταντήσει ακατάλληλο το site.:congrats:
May 04 2009 00:22
iristella → Loke
Ι know dear that it s a snapshot i just wanted to show you how much i liked it.
[SIZE=1]Kαι παραδέξου το και εσύ. Μπορείς να φανταστείς τον Seraphimon ala chi.:hahaha::hahaha::hahaha:[/SIZE]
May 03 2009 18:57
Loke → iristella
χεχ, ηθελα να βαλω για ava, τη σκηνη με το μαγιο σε gif, αλλα βρηκα αυτη τη pic προχειρη ^_^.
Για τη chi do as u wish, snapshot ειναι οχι δικο μου fanart or something xD
May 03 2009 18:01
iristella → Loke
i did...... πριν το πάρεις εψαχνα να βρω ασορτί εικόνα για avi ώστε να το τσιμπίσω εγώ και μου το έκλεψες μέσα από τα χέρια. Oh well i guess finders keepers .... Βάλε καμια πιο ντυμένη όμως για avatar πουλάκι μου. Την βλέπω σε κάθε σου ποστ την mio αεράτη αεράτη και φοβάμαι μην πάθει πνευμονία.
Btw εσύ είδες με τι παρομοίασα τoν αγαπητό Seraphimon στο[URL="http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/1636-%D4%E9-%EC%E5-%F6%F4%E9%DC%F7%ED%E5%E9-%F3%E5-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-forum%3B-10.html"] Τι με φτιάχνει σε αυτό το forum[/URL]? (i gave you credits too)
Την συγκεκριμένη pic σκέφτομαι να την κάνω avatar σε chi σετάκι όταν με το καλό το δώ το Chi s sweet home/new adress.
May 03 2009 15:40
Petran79 → Loke
To Τοshiba NB100, (160 GB, χωρίς 3G). Προς το παρόν δεν έχω παράπονα
Apr 29 2009 09:32
Loke → iristella
~uguu NOT!
btw the cake was a lie, i know what i am talking about but u definately don't want to know the details.
Apr 28 2009 21:00
Loke → iristella
ΤΗΕ CAKE IS A LIE !!
neko was kawaii αλλα σαν τη pic της chi .....
Apr 28 2009 20:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed