Community Status Updates
Loke → MisaYoshiko
τσου. Το yotsubato το αγοραζω και το διαβαζω :P . Βασικα ετσι κανω με αρκετες σειρες.
Jun 15 2009 16:18
MisaYoshiko → Loke
χμμ χμμ το εχεις διαβασει ομως σωστα? απλα ψαχνεις να το αγορασεις
Jun 15 2009 15:20
1451 → Loke
Καλησπέρα, θα μπορούσες να συμπεριλάβεις την Airi(την δαιμονική maid) στο poll του Queen's Blade;
Jun 07 2009 15:05
Zoro → Loke
[quote=Loke;313507][spoiler=7]
για αλλη μια φορα διακρινουμε το low budget σε αυτο το επισοδειο ^_^. Μερικες υπερβολες σε σημεια + o guin [B]ετσι που εμφανιζεται συνεχεια στο ακυρο με το αλογο θυμιζει zoro[/B] >_<. Στο επομενο επισοδειο θα εμφανιστει και αλλος σημαντικος χαρακτηρας (wolf king).[/spoiler][/quote]
lolw00t??? :oo:
Δλδ (δεν έχω δει πέρα από το 1ο ep) η ομοιότητα που βρίσκεται;;;
Ο Guin δεν έχει 3 κατάνες απ' όσο ξέρω, άντε κάνα ιπποτικό σπαθί... ούτε πράσινο μαλλί!!
Ο δε Zoro πάλι ούτε άλογο έχει, ούτε φάτσα τίγρη!! :hahaha:
[SIZE=1]ps: ya, I know it's lame, αλλά όταν διάβασα το zoro με ένα r δυσκολεύτηκα να κάνω την συσχέτιση αρχικά... μετά κατάλαβα!!! XD
[/SIZE]
May 28 2009 22:14
Loke → Vash Zoro
πατα στην υπογραφη μου στο λινκ για το channel. Aμα δεν εχεις registered nick, πατα οταν κανεις connect στον rizon --> /j news . Αμα δε γνωριζεις απο irc κανε τα απο πανω και μετα γραψε /query Loke_AF και μιλα μου ^^
May 15 2009 17:15
Loke → mono
δε νομιζω να το γνωριζαν ρε συ,εμενα μου φαινεται οτι ειναι εντελως τσιμπαω εναν hello απο δω οι κανονες xD
παντως με εβαλες να δω παλι κομματι του επισοδειου και να σκεφτω μερικα πραγματα (ανακαλυψα και 1 σημειο ποθ ειχα καταλαβει λαθος ^^). Το κακο ηταν οτι πηρε ωρα ολη η ιστορια και δε μπορεσα να κανω μια δουλεια που ηθελα χαχαχα. Aντε να βγει το νεο, μπας και μαθουμε και τπτ παραπανω :D
May 14 2009 20:08
mono → Loke
κοίταξε την απάντηση που έδωσα στον sunabouzu ακριβώς από πάνω σου...Από αυτά που λέει ρε συ εγώ αυτό το συμπέρασμα βγάζω...Τέσπα τι να πω ίσως και εμένα θα μ' άρεσε περισσότερο να το έχουν επιλέξει αυτοί οι ίδιοι...Οψόμεθα :P
Edit γιατί είδα το edit σου...[SPOILER]μου έδωσε την εντύπωση με αυτό που είπε ότι οι άνθρωποι αυτοί ήδη ήξεραν με κάποιο τρόπο τι σημαίνει να είσαι selecao και εκεί στήριξα όλη μου την υπόθεση και πάνω στο γεγονός φυσικά ότι και μένα θα μου άρεσε περισσότερο έτσι...[/SPOILER] Ανυπομονώ για το επόμενο επισόδειο πάντως :)
May 14 2009 18:58
Loke → digitaltracker
xex βασικα επεσε λινκ για το thread στο channel και ειπα να ριξω μια ματια ^^, ε υπολογισα οτι τις μεγαλες μου αγαπες θα τις εχουν καπαρωσει και η mio μου αρεσε αρκετα πολυ ... ειπα να παρω ενα ρισκο!
και μια χαρα θα ειναι μαζι μου δε καταλαβα!!
May 13 2009 18:20
Loke → zade
lols will be had, αν και δε νομιζω να το χωρεσει, slowly running out of space...
May 12 2009 00:48
zade → Loke
[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=309682&postcount=23615"]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=309682&postcount=23615 [/URL]
Να το δω στο Ginpachi ASAP. Αντε να πούμε καθόμαστε και πάιζουμε με 1080 pixels...
May 11 2009 23:09
Namida → Loke
Έχω δει και άλλα σετάκια, αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν το ίδιο άνιμε, επειδή το δικό σου είναι ιδιαιτέρως "αποκαλυπτικό"
Θα του ρίξω μια ματιά
May 04 2009 22:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed