Community Status Updates
kelborn3 → Loke
Βασικα δεν ξερω κατα ποσο το πηρες χαμπαρι αλλα κυκλοφορησε το φουλ ιντρο απο 07 ghost.
πιασε λινκυ απο youtube
[url]http://www.youtube.com/watch?v=wbgQY8hXXrI[/url]
Jul 09 2009 18:10
Loke → mono
ναι i know ... αμα μπεις στο irc θα σου πω γτ, συμπεριλαμβανει μπυρες και χαμενα κλειδια .. :/
Jul 09 2009 04:30
Loke → MisaYoshiko
αν μπεις στο irc κανε /query Loke_AF και μιλα μου. Αμα ειμαι μεσα θα σε βοηθησω να το φτιαξεις.
Jul 01 2009 18:04
MisaYoshiko → Loke
γιατι πριν μερικους μηνες που εγινε η αλλαγη με τα registered names, δεν καταφερα ποτε να ξαναμπω. δεν μου ερχεται εμαιλ οτι και αν εκανα, υποθετω πως κανω κατι λαθος
Jul 01 2009 12:29
Loke → MisaYoshiko
[QUOTE=MisaYoshiko;323083]ευχαριστω δεν ειχα βρει τορρεντ. [B]irc δεν μπορω να μπω εδω και μηνες[/B] οποτε καλυπτομαι με υπολοιπους τροπους[/QUOTE]
γιατι?
Jul 01 2009 11:27
Loke → Fingolfin
αλλαξε το tittle [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7367"]αυτου[/URL] σε The Pirate Bay going to be sold, MPAA suing Isohunt and other bittorent sites αν γινεται.
thx
Jul 01 2009 02:03
Loke → Lucy-Nyuu
heh. chatzilla το βαζεις απο τα addons του firefox. Αν προτιμησεις να βαλεις mirc (πολυ καλυτερο) μη το κατεβασεις απο το site του, αλλα πες μου να σου στειλω το exe.
Jun 30 2009 21:10
Lucy-Nyuu → Loke
nope τπτ απο τα δυο....:knock-knock:
θα κοιτάξω το guide και αν δν καταλαβω τπτ θα σου πω...:ureshii:
Jun 30 2009 15:25
Loke → Lucy-Nyuu
ello
μπορεις να διαβασεις [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1529"]αυτο εδω (XDCC Guide)[/URL] για να καταλαβεις καποια πραγματα αλλιως αν δεν εχεις χρονο / ορεξη θα σου πω εγω τα βασικα για να κατεβασεις τη σειρα και μετα βλεπουμε :P
chatzilla addon του firefox ή mirc εχεις?
Jun 30 2009 14:43
Lucy-Nyuu → Loke
Hello!! Thx για το link αλλά μπορείς να με βοηθήσεις να καταλαβώ τι γίνεται γτ πέρα απο torrents που βρίσκω μόνη μου είμαι τελείως άσχετη...:nosey:
Jun 30 2009 13:48
Loke → kelborn3
Ποιο χειμωνα ρε? νοεμβριο και ιανουριο προβαλονται οι ταινιες και εγω απο camrip δε τις βλεπω! Τα dvd θα βγουν λογικα αρκετα αργοτερα οποτε ....
Jun 21 2009 16:08
kelborn3 → Loke
Eγω παλι το παρακολου8ω γτ οπως ξερεις εχω το βιτσιο οταν αρχιζω μια σειρα να την φτανω ως το τελος(8υμασαι κατι ανιμε γαματα οπως το ff unlimited:hahaha:).Aπο κει και περα οντως το op/ed τα σπανε και γενικα περιμενω να κυκλοφορησει το full opening νομιζω οτι εβγαινε 1 ιουνιου αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος.
Οσο για το eden οψωμε8α για το χειμωνα τωρα :burningbe3:
Jun 21 2009 12:24
Loke → kelborn3
and u are not alone. (για το 7 ghost λεω)
βασικα δεν εχω αποφασισει αν το βλεπω ακομα.
Α. για το ποσο μπορει να χτυπησει το fail-o-meter
B. για να τελειωσω τη σειρα και να πεταξω το 5/10
Γ. για να ακουω το OP/ED (το καλυτερο σημειο της σειρας, αν και μπορω να τα κατεβασω ^^)
Οσο για το EDEN
[spoiler=eden 11]κοιτα εκει το αφησε λιγο χυμα αλλα οπως ειπα της ειπε κατι ακομα που δεν ακουσαμε και τεχνικα 1 yen να αφησει μεσα στο τηλεφωνο ειναι οκ ...i think .... [/spoiler]
Jun 21 2009 11:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed