Community Status Updates
Vash Zoro → Loke
Επειδή έχω δει που λες ότι βλέπεις όλα τα ongoing, για ενημέρωσε με, υπάρχει κάτι το πάρα πολύ καλό- εξαιρετικό να αξίζει το 20λεπτο? ΜΑς πιέζει ο χρόνος με εξεταστικές και δουλειά και δεν είμαστε για πειράματα και ψαξίματα. xD
Sep 22 2009 01:27
Loke → BarbasSs
ναι και λεει θα ειναι των 30λεπτων επισοδεια!! αρκει να κρατησουν σταθερη τη προοδο απο τη μια season στην αλλη και θα δουμε/ακουσουμε τρελα πραγματα ..
Sep 16 2009 02:43
BarbasSs → Loke
στο πρωτο ειχε φουλ βερσιον των κομματιων και αν τα ακουσεις θα προσεξεις μικρο διαφορουλες απο τα τμηματα των κομματιων που επαιζαν στην σειρα
εχει βγει και η deluxe edition που εχει επιπλεων κομματια και απιστευτο εξωφυλο επισης
στο dethalbum II μαρεσε παντως πολυ το volcano τα σπαει το κομματι
πραγματι εχουν πολυ καλη παραγωγη και κανουν και περιοδιες κιολας
στις περιοδιες μαλιστα παιζει και drums o [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Gene_Hoglan"]Gene Hoglan[/URL]
αντε παμε και για 3ο κυκλο να βγαλουμε γουστα....
Sep 16 2009 01:02
Loke → BarbasSs
να σου πω το 1 δε το εχω ακουσει, παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενος με τη ποιοτητα. Στη σειρα ειχε καποια πολυ καλα κομματια αλλα κραταγαν 10-20 δευτερολεπτα ξερω γω.. και ελεγα δε μπορει καπου θα υπαρχουν τπτ full version η κατι .. ^^
Σχεδον ολα ειναι ωραια (απο μουσικης αποψης, δεν εχω κατσει να το ακουσω καλα απλως το αφησα να παιξει μερικες φορες) Το murmaid τα σπαει ομως XD
Sep 15 2009 16:30
BarbasSs → Loke
thanks για το λινκ....
καλο αν και εχουν βαλει πολλα tv versions σε αντιθεση με το dethalbum I...
Sep 14 2009 21:04
Loke → BarbasSs
[url]http://uploadbox.com/files/1c3ab791ea[/url]
;) listen, thrive in it's epicness!
Sep 14 2009 17:01
Loke → digitaltracker
mmm με το GTO? δε θα το ελεγα. Το initial εχει σχεση με drift street races, δε ξερω για τις υπολοιπες season, αλλα η πρωτη ειναι αρκετα παλια και ειχε αρκετα lame σχεδιο και αντιδρασεις χαρακτηρων, ομως οσο αναφορα τα αμαξια και το οδηγημα ηταν υπερ gg και απο 'θεωρια' και απο CG.
s1 απο a4e για τις αλλες τωρα κοιταω και εγω
Sep 02 2009 21:17
digitaltracker → Loke
gia initial d θελω να ρωτησω. ολο λεω να το δω και ολο το ξεχναω. εχει καθολου ομοιοτητα στο στυλ με το GTO? και απο ποιο γκρουπ? Bλεπω B-A σαν πρωτη επιλογη. εσυ απο που το ειδες?
Sep 02 2009 20:43
Loke → iristella
ναι νιαρ καλα :Ρ
εγω ενα εχω να πω! [spoiler][IMG]http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Nihim/lolcats/270911983_1b3d9e9dfd.jpg[/IMG][/spoiler]
Aug 21 2009 07:21
iristella → Loke
Δεν καταλαβαίνω για τι μιλάς. Εγώ ότι κάνω το κάνω πάντα ανοιχτά. Που την είδες την υπουλοσύνη? (φαντάζομαι όπου την είδες και στον Sasuke αλλά τι να κάνουμε όσοι δεν ξέρουν να χάνουν αυτά λένε)
Aug 19 2009 14:52
Loke → iristella
ετσι ε ύπουλα? σαν [B]φιδι[/B] θα ελεγα :Ρ καλα καλα δε θα τα ξαναπουμε απο κοντα? εγω φταιω που τα ξεχναω!!!! XD
Aug 19 2009 14:44
iristella → Loke
Before uchiha clan even the greatest geniuses barely come off as average.
Though the snake dreams of soaring through the sky it is forever doomed to crawl on its belly. xDDDDDDD
Aug 19 2009 12:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed