Community Status Updates
Loke → zweistein
απο το [URL="http://myanimelist.net/anime/5680/K-ON!"]k-on[/URL] ειναι, moe moe enterprises tm
Jun 08 2010 15:09
zweistein → Loke
αχ αυτό το avatar σου.... αχ... αλήθεια από ποιο manga/anime είναι?
Jun 08 2010 06:10
Loke → iristella
ημουν σιγουρος οτι θα απαντησεις :Ρ αφου ελεγα να γραψω οτι δε το λεω λογο του δικου σου ποστ XD
May 27 2010 21:13
Kenny → Loke
BTW, έχει βγει ένα bluray rip του Eva 2.22, όμως έχει μερικά προβλήματα στα subs. Αν ενδιαφέρεσαι nonetheless, πέρνα από το Eva 2.22 thread για torrent links.
May 27 2010 01:19
Loke → Kenny
you want war? you wanna die punk?
ουστ απο δω, πηγαινε φτιαξε κανα set :D
May 27 2010 01:09
Zoro → Loke
Ναι το είδα κι εγώ το trailer και απ' όσο συμπέρανα και αυτός και ο Willis δεν πρέπει να έχουν κεντρικό ρόλο στην ομάδα, μάλλον πιο πολύ cameos θα παίξουν, εδώ στο youtube ένας έλεγε κιόλας ότι από το trailer και μόνο παίζει να είδαμε το 1/3 των ερμηνειών τους μέσα στην ταινία!
Πάντως τι αντριλίκι έχει να πέσει, η οθόνη μου ήθελε ξύρισμα μόνο και μόνο από το trailer! XD
May 26 2010 03:41
Loke → Kenny
it's not like it's for me XD
ελεγα να υπαρχει κατι πριν τα BD rips.
ps. καποτε πρεπει να δω την 1.0 , 1.1 , 2.0 κτλπ
May 25 2010 22:24
Loke → Kenny
ugg nge 2.22 εχεις καμια ιδεα πιο torrent αξιζει να το βαλω?
do what we said on irc. DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT!
May 25 2010 21:04
Loke → Zoro
χτες πηγα και ειδα το prince of persia, και ειχε το trailer για τη ταινια ... μιλαμε εχει και αλλους οχι τοσο γνωστους αλλα κλασικους σαπιους ανατιναζω τα παντα - ειμαι μονος μου ενας στρατος και γουσταρα!
Το παραξενο ειναι οτι εδειχνε τα μεγαλα ονοματα και δεν ειπε τιποτα για τον anri, μηπως θα παιξει πιο πολυ guest star ρολο λογο θεσης και αθλιου πλεον σωματος?
May 25 2010 10:54
Zoro → Loke
Όντως ισχύει, είδα μέσα και Danny Trejo, Eric Roberts, Dolph Lundgren και Mickey Rourke! Με όλο αυτό το cast μαζεμένο η ταινία ήδη έγινε cult! Κάνα Seagal και Norris να 'φερνε μόνο και θα ήταν instant win, σαπίλα και manliness στα ύψη! Δεν την χάνω με τπτ κι εγώ λοιπόν... :P
May 25 2010 06:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed