Community Status Updates
Zauk-Lain-
→
Adventurer
οχι ρε δεν με επεισε ο rori...αμα διαβασεις στην πρωτη σελιδα του thread θα δεις οτι ειχα ποσταρει πως δεν μπορουσα να μπω λογο ελειψης χρονου...
Dec 29 2008 02:26
Adventurer
→
Zauk-Lain-
Dude, πες μου οτι δεν σε επεισε ο Roriconfan να μπεις στην αλυσιδα του;;; :oo: :oo: (Επ'ευκαιριας, ξεπερασμενη ειναι η φατσα του να του πεις)
Dec 29 2008 02:22
Zauk-Lain-
→
roriconfan
Oχι αμα θυμασε καλα εχω λαπιτοπ...Δεν ειδα τι εγινε στο τοπικ γιατι απλα δεν μου αρεσει το Dragonball..Μπορω να το κοιταξω ομως...
Dec 28 2008 15:54
roriconfan
→
Zauk-Lain-
Η μέθοδος με τις αλυσίδες είναι πλέον ξεπερασμένη. Αν ο τελευταίος αργήσει να απαντήσει, τι λες να σου δώσω κωδικούς για να κατεβάσεις την σειρά με Megaupload; Όλες πλέον τις αγαπημένες μου της ανεβάζω στο ίντερνετ και δίνω κωδικούς σε όποιον θέλει.
Είδες τι παίχτηκε στο τόπικ του Dragonball Z;
Dec 28 2008 11:26
Zauk-Lain-
→
roriconfan
Μπηκα στην αλυσιδα μιας και εχω χρονο...Θελω να δω και το Welcome to the NHK!οποτε joinara.....
Dec 28 2008 06:25
Phantom Duck
→
Zauk-Lain-
Όχι, η μάνα μου δεν ήθελε επειδή λέει άκουσον άκουσον δεν χωράει στο σπίτι, έτσι αρκεστήκαμε σε ένα απλό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τι να πεις...
Dec 27 2008 23:52
Zauk-Lain-
→
AnO!
Εμμμ.Ασε με να σου δοκω τα φωτα μου...Μερες Που ειναι αλοστε....Muhahahaha
Dec 26 2008 18:58
Zauk-Lain-
→
AnO!
Σ'ευχαριστω για την κατανοηση...Το πασχα θα εχει και περισοτερες γριες με λακ στο μαλι που αρπαζει ευκολα...kukuku
Dec 26 2008 18:21
AnO!
→
Zauk-Lain-
χμμμ,καλα λες,καλυτερα το Πασχα,θα χει πιο πολυ τζερτζελο.. μπορω να περιμενω μην ανησυχεις..
Dec 26 2008 17:59
Zauk-Lain-
→
AnO!
Ναι αμε,Μεσα ειμαι..Βασικα ομως εγω ειμαι περισοτερο για το πασχα φαση τοτε που παιζουν πολα κερια και ειναι ευκολο να γινει το Μπαχαλο...
Αλλα αφου θες εσυ τωρα,δεν μπορω να σου χαλασω χατιρι...
Dec 26 2008 17:40
AnO!
→
Zauk-Lain-
δεν χρειαστηκε να δοκιμασω το γιατροσοφι σου(δοξα τον Αθεο) γιατι μετα απο λιγη ωρα τα ματια μου συνειδητοποιησαν με την πενιχρη τους αντιληψη,οτι ειχα ξυπνησει και οτι επρεπε να πιασουν δουλεια..
τι λεει παμε να καψουμε καμμια εκκλησια μερες που ειναι?
Dec 26 2008 17:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed