Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zauk-Lain-
→
Yunancy
[IMG]http://i150.photobucket.com/albums/s103/yourspacecooment/getmy/xmas/anime/3.gif[/IMG]
Δεκ 25 2008 16:34
Yunancy
→
Zauk-Lain-
[IMG]http://i62.photobucket.com/albums/h93/neta1957/Art%20of%20all%20kinds%20%20and%20tats/christmas024.gif[/IMG]
Δεκ 25 2008 14:12
Tenshi
→
Zauk-Lain-
χαχαχα....ε μα γιατι το λες αυτο καλε!!?!?!
:blinkeyes: Boy σε λιγο θα ανεβασω φωτογραφιες....ααα σε κανω αντ και στο ΜΣΝ :P
Δεκ 22 2008 15:12
Zauk-Lain-
→
lily
ναι πλακα ειχε..Ειμαι ακομα αυπνος...Δεν εκλεισα ματι στο τρενο γιατι ειχα πιασει την κουβεντα με ενα παιδι μεχρι να φτασουμε αθηνα...Και τωρα χαζευω στο νετ.Βεβαια εκανα ενα μπανιο να μου ερθει η νυστα και κατι σαν να καταφερα...Καλα να περνας!
Δεκ 22 2008 14:55
lily
→
Zauk-Lain-
Γεια σου μικρε Lain!!!
Ελπίζω να ειχες καλο ταξίδι...
Φιλία πολλά!!!
Δεκ 22 2008 14:38
Zauk-Lain-
→
gexion
Κανονισε να βρεθουμε το συντομοτερο δυνατο..Εχω να σε δοσω πραματακια απο Θεσ/νικη...Μια ευγενικη Χωρηγια του The Last Quincy....(Δεν μπορω να τον πω διαφορετικα...)
Δεκ 22 2008 13:48
Zauk-Lain-
→
Yunancy
DnD=Dangeons And Dragons (Ειναι Rpg/Role play game Pen and paper...Βαριεμαι να σου εξηγω)
WoW=World Of Warcraft (Ειναι MMORPG/Multiplayer Masive Online Role Play Game)
anyway δεν θελω το ονομα μου να υποστει αλη ταπεινωση οποτε Drop it...:stubborn:
Οχι δεν μου λυπει το Περικλης.Οι γονεις μου δυστιχος ακομα ετσι με Φωναζουν...
Δεκ 22 2008 13:43
AnO!
→
Zauk-Lain-
λυπαμαι,αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω..
τι μπορω να κανω? να αποκοψω λιγη απο την ψυχεδελεια του "ειναι" μου και να στην προσφερω αχνιστη σαν παρθενα θυσιασμενη στον βωμο καποιου παγανιστικου θεου?
μακαρι να μπορουσα να προσφερω λιγη απο την τρελα μου σε αυτον τον κοσμο θα ημασταν ολοι πιο ευτυχισμενοι...
Δεκ 19 2008 14:15
Zauk-Lain-
→
AnO!
Ναι εγω θελω το Original πραγμα..Τα αλλα τα εχω δοκιμασει και δεν κανουν τιποτα...
Δεκ 18 2008 14:59
AnO!
→
Zauk-Lain-
can i have of those drugz to plz...?
φυσικο χαρισμα ειναι,εχει να κανει με την κληρονομικοτητα...
οι υπολοιποι αρκουνται σε φτηνες απομιμησεις..(μανιταρακια χαπακια και τα λοιπα)
μην ανησυχεις ομως δεν χανεις τιποτα,εκτος απο μερικες στιγμες φυσικων ψυχεδελικων αναλαμπων..:P
Δεκ 18 2008 14:41
Yunancy
→
Zauk-Lain-
[B]DnD?WoW?πρωτη φορα τα ακουω....ανιμε η΄΄μανγκα ειναι?[/B]
[B]ρε συ,το Ζαουκ μου ακουγεται σαν αυτους τους βλαχους στα χωρια που οταν θελουν να φωναξουν τα προβατα και τις κοτες και λενε με τη γλωσσα τους σφυριζοντας"ζααααααουυυυυυυυυυ,ππππρρρρ ελαμ εδω"λολ[/B]
[B]χαχχαχαχ^^[/B]
[B]τουλαχιστον θα μπορουσες να το κανεις "Zack" που ειναι και πολλυ σεξυ και της μοδας^.~[/B]
[B]ρε συ δεν σου λειπει το ονομα σου?ειναι πολλυ ωραιο το ονομα σου[Εννοω το Περικλης...γιατι το Περυ ακουγεται και λιγο πουστι/ο χεχε][/B]
[B]αμα σε δω στο underworld πως να σε πω?ΧΔ[/B]
[B]εγω παντως δεν θα αλλζα το ονομα μου ποτε,δεν το βρισκω σωστο..εκτος λολ αν το ονομα μου ηταν για παραδειγμα "Αφροξυλανθη"λολ τοτε ναι θα το αλλαζα ΧΔ[/B]
[B]παντως αν αλλαζα το ονομα μου θα το εκανα Σονια..ειναι το αγαπημενο μου[/B]
[B]αλλα και το yunancy moy aresei epishw sth profora...^^[/B]
Δεκ 17 2008 20:09
Adventurer
→
Zauk-Lain-
Το ξερω, απλα βρηκα ευκαιρια να στην πω για τις προηγουμενες φορες που εκανες hit and run επισκεψεις :hahaha: Αναμενω νεα σου λοιπον για να το κανονισω επισημα :)
Δεκ 17 2008 04:56
Zauk-Lain-
→
Adventurer
οχι ρε αμα ανεβω πανω δεν θα ειναι για τον Π.Α.Ο.Κ. θα ανεβω για να το καψουμε ολοι παρεααααα
Δεκ 17 2008 03:37

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται