Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iloveL → Zauk-Lain-

ναι αμε. μια που ανεφερεs για live ξερεις κανενα καλο Live που θα γινει? ναι και εγω οταν το διαβασα γελαγα xD πως και δεν κοιμασαι? αν και χαιρομαι που δεν ειμαι μονο εγω ξυπνια.:P δεν μπορω να κοιμηθω. zomg
Ιαν 04 2009 06:25
Φωτογραφία

Zauk-Lain- → iloveL

Τους Ομιχλη ειχα να τους δω live 3 χρονια.Ολο κατι τυχαινε και δεν μπορουσα.Χαρηκα παρα πολυ που τους ειδα σημερα.Αν και τον εναν τον Ξερω.Παοκτσακι ειναι σκαει και στον συνδεσμο καμια φορα. ΤΟ Zomg ειναι απο το wow.Ρωταει ενα παλικαρι σε ενα raid που καναμε "Ρε παιδια τι ειναι το zomg?"Και του απανταει ενας φιλος "Ζauk Oh My God"ελιωσα. Ψισου να κατεβεις εξαρχεια ρε να δουμε κανα live παρεα.
Ιαν 04 2009 06:08
Φωτογραφία

iloveL → Zauk-Lain-

punk<333 oOO και μενα τι μου θυμισες με τους ομιχλη. παλια πηγαινα συνεχεια εξαρχεια τωρα δεν παω τοσο. και δεν ειχα δει για την συναυλια.αλλα ζηλεψα τωρα.zomg xD (το zomg ειναι γαματο xDD) και οι ομιχλη τα σπανε!!!
Ιαν 04 2009 06:02
Φωτογραφία

Zauk-Lain- → iloveL

Eγω ενα εχω να πω.Ζουμε Για Την Κυριακη Βαλτε μας Ολους Φυλακη! Ειχα να ακουσω καιρο το κομματακι απο Boot Stoke. Και εσυ punk?
Ιαν 04 2009 05:46
Φωτογραφία

Zauk-Lain- → lily

eimoun sxedon sigouros oti feugei apo kifiso.E to underworld einai koda stin omonoia.Opote den mas volevei.Ektos ama pareis taxi kata tis 11.(alla re gmt tha sou parei kana 10ari $ ypotheto.)Tora pou vriskese?
Ιαν 03 2009 19:42
Φωτογραφία

Zauk-Lain- → lily

Kalh xronia LiLY!Apo pou feugei to Laoforeio?Ama Emeis leme na pame sto underworld pou exei J-Party mono me Gazette Kai GIRUGAMESH (tous opoious eimai sigouros oti den ksereis.dioti se rotaga stin Salonica).Pess m asap apo pou feugei to leoforeio na do.
Ιαν 03 2009 19:29
Φωτογραφία

lily → Zauk-Lain-

Α ναι! Καλή χρονια!!! Προλαβαινεισ να παμε μια βολτα μεχρι τις 11.30 που φεθγει το λεοφ. μου?
Ιαν 03 2009 19:26
Φωτογραφία

lily → Zauk-Lain-

Eimai Athina toraaa
Ιαν 03 2009 19:25
Φωτογραφία

Yunancy → Zauk-Lain-

[B]εγω μωρε εδω Αθηνα,δεν κατεβαινω τα χριστουγεννα και το πασχα χωριο γιατι δεν εχει κοσμο..ασε που εχει και τρελη υγρασια[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG] ασε ρε ειμουν χαλια λεμε...χεστα.......[/B]
Ιαν 01 2009 20:15
Φωτογραφία

Zauk-Lain- → Yunancy

Οχι δεν πηγα πουθενα.Ουτε ειχα σκοπο να παω...Τωρα λεω να παω μια εκδρομουλα στο χιονοδρομικο της Βασιλιτσας αμα δεν μας βγει στραβη... Εσυ πηγες πουθενα??
Δεκ 31 2008 03:13
Φωτογραφία

Yunancy → Zauk-Lain-

[B]πως περασες τα χριστουγεννα?πηγες σε κανα χωριο?^_^ [IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon%202/killyoucat.jpg[/IMG][/B]
Δεκ 30 2008 23:29
Φωτογραφία

AzathothZauk-Lain-

[url=http://www.colorlens4less.com/index.php?main_page=product_info&cPath=9&products_id=25]Itachi - US$29.99 : Color Lenses 4 Less, Color Contact Lenses and Crazy Contact Lenses Onlineshop[/url]
Δεκ 29 2008 16:04
Φωτογραφία

AzathothZauk-Lain-

lol w00t >_>
Δεκ 29 2008 15:08
Φωτογραφία

Zauk-Lain-Azathoth

Ηello,i heard that you are from Italy..It's a nice country with cool people..I wanna go there sometime..I love you..Take care... Your Yaoi partner...
Δεκ 29 2008 02:51