Community Status Updates
Zauk-Lain-
→
Yunancy
Εγω σε αυτο το cosplay δεν θα κανω τιποτα λογο ελειψης χρηματων.Αλλα στο επομενο να εισαι εκει Οπως και Διποτε!Θα δεις πολυ ωραια cosplayz.Soz αλλα μονο αυτο μπορω να πω.
Το επομενο cosplay διευκρηνιζω οτι θα γινει γυρω στις 20 Φεβρουαριου!
Jan 13 2009 13:13
Zauk-Lain-
→
Yunancy
Το επομενο cosplay γινετε αυτη την παρασκευη 16/01/09 και εχει θεμα το Selent hill και γενικα Horor!Mετα απο αυτο εχει σειρα αλο ενα στις 20/02/09!
Jan 13 2009 12:53
Yunancy
→
Zauk-Lain-
[B][COLOR=darkorchid]ρε Ζαουκακι,να σε ρωτησω κατι?ποτε θα γινει το επομενο cosplay?σε ρωταω γιατι εσυ εισαι συνηθως αυτος που τα ξερει αυτα^^...[/COLOR][/B]
Jan 13 2009 12:50
Zauk-Lain-
Oχι,οχι την AnO!Κορη σου.Ανεβαινω πανω την τεταρτη.Κατα τις 10-11 το πρωι θα ειμαι Θεσ/νικη!
Jan 11 2009 03:36
lily
→
Zauk-Lain-
Ε ρεεεε!!! Τι κανεις??? Τι λέει? Εκανα και την ANO κόρη μου!!! Τώρα είστε αδερφάκια!!!
χαχαχα!!! :-)))) Αντε! σε περιμενουμε!!! :-Ρ
Jan 11 2009 03:29
Zauk-Lain-
→
AnO!
hahahaha....Και λερωμενη να υποθεσω.muhahahaha.Δωσε κανα msn να τα μιλαμε real time.
Jan 05 2009 03:26
Zauk-Lain-
→
AnO!
Βασικα αμα ειχες ακουσει το τραγουδι που μου ηρθε στο μυαλο θα καταλαβενες.Nαι rammstein ορθον!Tι αλλα νεα?Βρεθηκατε με την Lily?
Jan 05 2009 03:12
AnO!
→
Zauk-Lain-
δεν με θελει ο Μορφεας ρε συ...αλλιως θα βρισκομουν ηδη στην αγκαλια του..
και εδω εχουμε ποζερια,απλα ειναι λιγα και τα σταμπαρεις ευκολα...
οσο για το "we are living in Salonika,Salonika" 8α πρεπε να σου θυμιζει Rammstein:P
Jan 05 2009 03:04
Zauk-Lain-
→
AnO!
Εοο,Πανε για υπνο σε λεω...Και αν μ'ακουσεις σε λεω δεν θα τα παμε καλααααα.Λαϊλα Λαϊλαλαλαλαλαϊλα αντε για υπνο ΑnO!
Παντως ειδα το conv σου με τον the.flame.alchemist και μπορω να σου πω με σιγουρια οτι εδω στην αθηνα ειναι οι περισοτεροι ειναι pozers.
Τελος,ειδα το Mενουμε στην Salonika,salonika.μου θυμιζει αλυτους Γρυφους.
Jan 05 2009 02:42
Zauk-Lain-
→
iloveL
soz αλλα χθες ψοθησε το modem και δεν ελεγε να στεριοσει συνδεση...Κοιτα τωρα για punk live αλλο δεν ερχετε γιατι το χθεσινο ηταν απο τις 17:00.....Tωρα μπορει να παω scaribas μονο αμα μου την δωσει δηλαδη.Παιζουν στις 30 στο AN
Jan 04 2009 15:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed