Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zauk-Lain-
→
MisaYoshiko
Ο_ο Τι εχεις?Αμα μου πεις ποναει το κεφαλι μου θα σε μαστιγοσω...Απο 39+ πυρετο(αμα εχεις απο αυτον )θεωρητε αρωστεια! :P
Φεβ 17 2009 17:30
Kenny
→
Zauk-Lain-
Εμ τι νομίζεις; Μπρίκια κολλάμε εδώ στο .aNiMe//GR Team; :kakaka:
Φεβ 13 2009 02:01
Zauk-Lain-
→
Kenny
εφαγε κιολας delete o αλος με το thread για την εταιρια που πουλουσε μεταχειρισμενα?nice....
Φεβ 13 2009 01:59
Adventurer
→
Zauk-Lain-
Σαν πολυ καιρο δεν εχεις να μπεις στο Heal/Hurt game εσυ; Η Chise δε θα γινει μονη της Heaven Goddess ξερεις :nanteee:
Φεβ 12 2009 07:50
Zauk-Lain-
→
iloveL
axemmm,τι λεει ολα καλα?Στις 15/02/09 παιζουν οι NO USE FOR A NAME στο anclub.Τιμη 25euros..εγω θα παω αμα το ψηνεις στιλε να κανονισουμε..
Φεβ 10 2009 15:54
Zauk-Lain-
→
Ritsuka
Yup παω να ακουσω τους Rise Against και να δω το Βερολινο!hehehe!Ζουλεβε!
Τι κανεις?Ολα οκ?
Φεβ 05 2009 02:18
Ritsuka
→
Zauk-Lain-
hi! tha pas aurio germania? :nanana: se zileuo!! kai ego thelooo! ps. kalo taksidi
Φεβ 05 2009 01:13
Speedgrapher
→
Zauk-Lain-
Vasika mou to hackaran kai estelnan malako-diafimiseis kai to exo vgalei. Psaxno na do an boro na to ksanavalo dixos to virus alla kratondas ta contacts...
Φεβ 02 2009 01:06
Zauk-Lain-
→
holly
καταρχην καλως ηρθες holly!
οι προβολες στο Νοσοτρος ειναι μια πρωτοβουλια του anime.gr ωστε να γνωριζομαστε μεταξυ μας κατω απο αυτο που μας ενωνει..Τα anime!Ετσι λοιπον,οταν ανακεινωνετε μια προβολη,επιλεγετε μια ταινια (μπορει και επισοδεια μιας σειρας)και προβαλετε στο Νοσοτρος(το νοσοτρος ειναι στα εξαρχεια.20μετρα απο την πλατεια).Αυτα περι των προβολων...Ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσεις να ερθεις και εσυ...Καλα κουραγια με το φροντηστιριο!
Φεβ 01 2009 14:58

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται