Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Erisadesu → pershs

είσαι θεός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεκ 09 2008 15:51
Φωτογραφία

Erisadesu → koala21

δεν με προσβαλες ίσα ίσα εγώ θα έπρεπε να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ακούστηκε αρκετά προσβλητικό αυτό που είπα προς τους μετανάστες. Απλά σπάζομαι που συγκρίνουν την χώρα μας με αυτές του εξωτερικού εδώ είμαστε πολύ διαφορετικοί απο κάθε άλλους πολιτισμούς οι χώρες. Αυτό που όμως με εκνευρίζει αφάνταστα είναι οτι πάντα μα πάντα οι ελληνες εδώ εκμεταλεύυονται τους ελληνες του εξωτερικού πατώντας στην συναισθηματική αξία που έχει γι αυτούς η Ελλάδα. Δηλαδή πάμε κάνουμε τις ******** σαν χώρα και μετά ζητάμε βοήθεια απο τις κοινότητες στο εξωτερικό για να μας ξελασπώσουν και εκοίνοι το κάνουμε με καλή καρδιά και πάντα η Ελλάδα τους πληγώνει.
Δεκ 09 2008 15:48
Φωτογραφία

koala21 → Erisadesu

Σου ζητω συγνωμη αν σε προσεβαλα αλλα ειμαι ευεξαπτος σε οτι αφορα τους μεταναστες και τουσ ελληνες του εξωτερικου γιατι εχω ζησει διαφορες καταστασεις και στην αμερικη οπου γεννηθηκα αλλα και εδω οπου ζω 13 χρονια.Και παλι σου ζητω συγνωμη.
Δεκ 09 2008 15:42
Φωτογραφία

Erisadesu → koala21

Δεν είμαι εθνικίστρια γιατί το δικό μου έθνος δεν έχει πατρίδα. οι γονείς σου και κάθε μετανάστης έφυγε απο τη χώρα του για να βρεί καλύτερο μέλλον για την δική του οικογένεια, εμείς σαν οικογένεια προτιμήσαμε να μείνουμε εδώ και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα που μας δώθηκε και για να μπορούν οι μετανάστες να την βρουν σε καλύτερη κατάσταση απο ότι την άφησαν. Εμείς χάσαμε μια πάτριδα μας δεν είχαμε την πολυτέλεια να την αφήσουμε και να φύγουμε και όταν γυρίσουμε να την ξαναβρούμε στη θέση της, όπως οι έλληνες. Οι έλληνες μετανάστες έφυγαν για να βρουν μία δεύτερη ευκαιρία, για εμάς η ελλάδα ήταν και είναι η δεύτερη ευκαιρία.
Δεκ 09 2008 15:29
Φωτογραφία

Erisadesu → Anyparktos

μπεσ μσν
Δεκ 09 2008 14:45
Φωτογραφία

Erisadesu → moonheart

μπες μσν και μίλα μου γιατί δεν σε βρίσκω.
Δεκ 09 2008 14:43
Φωτογραφία

Erisadesu → Chasapos

δεν βγηκαμε μείναμε στο σπίτι της κουμπάρας μου και δύο βράδια μόνο που πήγαμε στο διπλανό χωριό σε μια καφετέρια και σε ένα καραβάκι στο μαύροβο.
Δεκ 03 2008 18:24
Φωτογραφία

Chasapos → Erisadesu

Χεχε δεν πειράζει την επόμενη φορά στείλε αν προλάβεις! Πέρασες καλά ; Που βγήκατε;
Δεκ 03 2008 14:20
Φωτογραφία

Erisadesu → Chasapos

για μαύροβο απο εδώ καλά πάνε; τελικα ήρθα αλλά δεν εστειλα μυνημα να παμε για καφε.
Δεκ 03 2008 13:42
Φωτογραφία

Konata → Erisadesu

D-cup no akuma? κάφρε :P :P
Δεκ 02 2008 22:11
Φωτογραφία

Zoro → Erisadesu

Εδώ πέρα ο Dante υπέκυψε...τι να κάνω εγώ ο ταπεινός user?:sigh2: [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/5655/ccsuktz4.jpg[/IMG] *bows*
Δεκ 02 2008 21:01
Φωτογραφία

Erisadesu → Zoro

[IMG]http://ui31.gamespot.com/1694/dominatrix_2.jpg[/IMG] Respect my authority you biach
Δεκ 02 2008 20:41
Φωτογραφία

Zoro → Erisadesu

hai hai ότι πεις εσύ:wis:
Δεκ 02 2008 20:32
Φωτογραφία

Erisadesu → Zoro

και εγώ αυτό νόμιζα ότι ηταν. να μη σε νοιάζει αν θα τη δω.
Δεκ 02 2008 20:26
Φωτογραφία

Zoro → Erisadesu

Να σου πω την αλήθεια το gif τυχαία το βρήκα και δεν ήξερα από ποιά ταινία είναι...αλλά με λίγο ψάξιμο μου εμφάνισε το [URL="http://www.imdb.com/title/tt0493464/"]Wanted (2008 )[/URL]. Πως και ρωτάς? Σ'άρεσε η σκηνή και θα δεις την ταινία τώρα?:P
Δεκ 02 2008 20:25