Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Sponis

νομίζω ότι χαλάρωσες...ή ότι δεν σε βλέπω να είσαι αρκετά κακός με όλους. έλα καυτό αγόρι βγάλε τον Κακό πρόστυχο εαυτό σου... (η απο κάτω μου είναι θεά )
Jan 21 2009 17:46
Photo

psofia → Erisadesu

Thanks for the support, Καφρο-πρινσεσσ! :Ρ
Jan 21 2009 17:38
Photo

Erisadesu → Darthnicolas

θέλω το ίδιο player με εσένα!!!! πως μπορώ να το βρώ μεγάλε άρχοντα των music players... ps. η απο κάτω μου είναι ΘΕΑ!
Jan 21 2009 17:21
Photo

Erisadesu → papadevil

και εσύ είσαι 17 θα έπρεπε να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος σε αυτά που βλέπεις και ακούς και να έχεις όλες σου τις αισθήσεις ανοικτές για να δέχεσαι τα ερεθίσματα αντικειμενικά ώστε να μπορείς όταν θα είσαι 27 να έχεις πιο απόλυτες απόψεις.
Jan 21 2009 17:17
Photo

Zoro → Erisadesu

Χμ,εγώ πιστεύω η λέξη που μου αρμόζει πιο πολύ είναι ήρεμος...το ήσυχος εξαρτάται από τα άτομα και το θέμα συζήτησης : P Κατά τ'άλλα αν όντως είμαι γκαντέμης ή απλά μου βγήκε τυχαία το όνομα θα το διαπιστώσεις και μόνη σου...που θα πάει,άτομα να με φιλοξενήσουν(αθήνα) έχω και χρόνο αρκετό,ανά περιόδους...θα ρθει και αυτή η στιγμή :3
Jan 21 2009 17:09
Photo

papadevil → Erisadesu

omg εισαι και 27 λιγο ωριμοτητα δεν βλαπτει.....
Jan 21 2009 17:04
Photo

Erisadesu → Zoro

οι φήμες λένε ότι είσαι πολύ ήσυχος... και ότι δεν μιλάς πολύ απο κοντά. Άντε να σε δούμε μια μέρα και εδώ πάνω, εκτός αν σε προλάβουμε και έρθουμε εμείς βόλο.
Jan 21 2009 16:30
Photo

Zoro → Erisadesu

Nαι,από τότε που μου έβαλες μια εικόνα με μαστίγιο στο προφιλ μου και μου πες "Respect my authority you biach",πέρασε καιρός :P Τι να γίνει βρε έρι,ήρθα Αθήνα,γνώρισα τα παιδιά που ήθελα και μιλάω τόσον καιρό στο φόρουμ+τόσα άλλα,πέρασα πολύ ωραία,με ανέχτηκε το μαρούλι παρά τα τόσα βάσανα που της προξένησα(καλά να πάθει:P) και που θα πάει,σχεδιάζω να ξανακατέβω κάποια στιγμή στο άγνωστο μέλλον...it was fun. Όσο για την ώρα,μόνο εξετάσεις και τα κεφάλια κάτω...ήδη καλά που προλαβένω και ρίχνω μια ματιά στο φορουμ καθημερινά...δεν μπορώ,θέλω να τελειώσω,βαριέμαι:if: ...καλά κατά τ'άλλα,όταν τελειώσω ακόμη καλύτερα...που θα πάει,κάποια στιγμή θα με πετύχεις και εσύ από κοντά να δεις γιατί μου βγήκε το όνομα:P you,all good? :3
Jan 21 2009 02:33
Photo

Erisadesu → Phantom Duck

άντε καιρός ήταν...
Jan 21 2009 02:08
Photo

Erisadesu → Melkor

I love you too my litle biach
Jan 21 2009 01:29
Photo

Erisadesu → Zoro

τι έγινε ρε συ ; καιρό εχω να σε δεω
Jan 21 2009 00:19
Photo

Erisadesu → Shikamaru

go there : [url=http://www.last.fm]Last.fm - Discover new music with free internet radio and the largest music catalogue online[/url] είναι ένα γαμάτο site βρίσκεις τα πάντα από συγκροτήματα και τέτοια και επίσης σου φτιάχνει Playlists με βάση αυτά που ακούς αρκεί να κατεβάσεις το προγραμματάκη τους.
Jan 21 2009 00:12
Photo

Shikamaru → Erisadesu

τι σημαινει αυτο το last.fm?(αν καταλαβα καλα ραδιοφωνικος σταθμος ειναι) ok θα αρχισω να το κατεβασω να δω τι ειναι και αυτο γιατι τωρα τελευταια πολυ φασαρια γινεται για αυτην σειρα
Jan 20 2009 20:01
Photo

Erisadesu → Shikamaru

lol και εμένα μου αρέσουν οι Foo Fighters (σήμερα ανακαλύπτω τους Aphrodite's child) έχεις last.fm? σου αρέσει το blood plus ψυλομαλακία είναι αλλά εμένα μου άρεσε. να κατεβάσεις και το Ga Rei Zero θα σου αρέσει.
Jan 20 2009 19:42
Photo

Shikamaru → Erisadesu

και Foo fighters ξερω και Rage against machine ξερω:P επιτελους το Blood+ αρχισε να φτιαχνει απο το 25 και το βλεπω πλεον με περισσοτερη ευχαριστηση :Blissfull:
Jan 20 2009 18:41