Jump to content

Community Status Updates

Photo

Labrokratis → Erisadesu

Μπα, σίγουρα δε μου πάνε τα τακούνια. Όσες φορές και να τα δοκίμασα, χάλια μου το κάνει το πόδι!
Jan 26 2009 21:54
Photo

Adventurer → Erisadesu

Προφανως ναι, και σαν σκετο Babel. Μονο τη 13αρα σειρα βρηκα ομως, φανταζομαι κι εσυ το ιδιο.
Jan 26 2009 02:32
Photo

Erisadesu → Adventurer

δοκίμασες να το ψάξεις σαν σκέτο babel II?
Jan 26 2009 01:56
Photo

Erisadesu → a2a

μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνετε ο βλάκας απο το rookies και το ryousei no kizuma να είναι στην πραγματικότητα ο υπερ παίδαρος απο το Crows Zero!???????? OMG ΤΙ άτομο είναι αυτό τι χαμελέων... και πως γίνεται ένας τόσο ωραίος ηθοποιός να δέχεται να τσαλακώνει τον εαυτό του έτσι? i am in love. (he is even older than me )
Jan 26 2009 01:39
Photo

GeRi → Erisadesu

thnx 8ea mou!!! nai!!!
Jan 23 2009 17:34
Photo

Erisadesu → GeRi

ναι ρε και όπως ξέρεις η υγρασία κάνει το μαλλί σκατά και οπως ξέρει ένα superficial κορίτσι σαν την yunancy δεν μπορεί να το επιτρέψει στον ευατό της να κυκλοφοράει με χάλια μαλλί. στο θέμα μας είναι η Erisabetsu απο το Gintama (αυτό το άσπρο πράγμα)
Jan 23 2009 14:55
Photo

psofia → Erisadesu

Mπες msn ή IRC τώρα, θεά μου!
Jan 23 2009 14:19
Photo

Erisadesu → Zoro

θα σου θύμιζα κάτι πολύ αστείο από την σειρά αλλά μετά είδα αυτά που γράφει η από κάτω και με έπιασε αναγούλα θα στο πω κάποια άλλη στιγμή.
Jan 23 2009 14:10
Photo

Erisadesu → Glastenen

lol μόνο οι κρητικοί λένε το κοπάδι κουράδι όλος ο υπόλοιπος κόσμος κουράδι λέει τα κουράδια και τις κουράδες :P (Δες Βαβυλωνία)
Jan 23 2009 14:07
Photo

Glastenen → Erisadesu

ερι, κουράδι στην Κρήτη λέμε το πρόβατο. για σας στον Πόντο κουράδι = κουράδα? :P
Jan 22 2009 19:05
Photo

Darthnicolas → Erisadesu

Όχι ρε συ είναι multi-use,για να βλέπεις διάφορες λειτουργίες,ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει...Απλά σου είπα γενικά τι μπορεί να κάνει,το down/upload είναι για να δείχνει την ταχύτητα που έχεις κάθε στιγμή,imho είναι πολύ χρήσιμο...Αλλά μπορείς να ακούς μόνο μουσική αν θες,απλά πρέπει να το πειράξεις λίγο ή να βρεις κάποιο έτοιμο μόνο για μουσική... Btw,δουλεύει σε συνδυασμό με το Winamp...
Jan 22 2009 18:03
Photo

Zoro → Erisadesu

Το βάζανε στο Italia 1(κανάλι) όταν πήγαινα γυμνάσιο...ακόμη το βάζουν και το βλέπω μερικά πρωινά... Είχα ρίξει καλά γέλια σε μερικές φάσεις...σαν τον Fonzie κανείς:P
Jan 22 2009 16:57
Photo

Erisadesu → Zoro

έλα ρε καμμένο ανήλικο που ξέρεις και το happy days και το βάζεις και σε παιχνίδι.
Jan 22 2009 16:53
Photo

Sponis → Erisadesu

άρα βοσκάς ελεύθερη κ ωραία ω σκοτεινή Πριγκήπισσα του Φωτός [ΝΤΑΝ!!!!]
Jan 22 2009 15:52
Photo

Erisadesu → Sponis

κοιλάει με αργούς ρυθμούς
Jan 22 2009 15:49