Community Status Updates

Erisadesu → Darthnicolas
λολ
να γιατί
εγώ νόμιζα ότι ήταν sking για music player αν είναι για downloads και uploads
δεν θέλω δεν ξέρω τι να το κάνω.

Darthnicolas → Erisadesu
Τίποτα τίποτα..?
Πες μου τι σε έμπλεξε γιατί ψήνομαι να γράψω έκθεση αλλά θα μου φάει ώρα...
Το rainmeter είναι αυτό το πρόγραμμα που έδειχνε song/ram/upload-download speeds/hdd space.
Αυτό δεν θες?
Ε μπες google,πάτα rainmeter και θα το βρεις asap,ένα απλό προγραμματάκι είναι,και μετά αν θες τροποποιήσεις βλέπουμε...

moonheart → Erisadesu
ρε φιλη μπες κ λιγο μουσουνου να τα πουμε τωρα π μπηκα + αφου δεν εχω net ραααα

Sponis → Erisadesu
Λίζα, εδώ πλέον μπαίνω μόνο από συνήθεια και για να διαβάσω τι λένε τα παιδιά που είναι παρέα μου πλέον... Και καταλήγω πυροβολημένος από αδέσποτες φιλοσοφίες του κώλου και παπαρολογία στο τετράγωνο. Να πιάσω να τους ξεχέσω δεν μου λέει πια τίποτα. Δεν περιμένω να γίνουν άνθρωποι πίσω από το πληκτρολογιο...
εσύ πως τα πας; ακόμα ελευθέρας βοσκής είσαι;

Darthnicolas → Erisadesu
Χαχα keep sl00rping...
Όταν λες player φαντάζομαι εννοείς το rainmeter,που έχει τη Shana δίπλα...
Αυτό είναι ένα προγραμματάκι που κανονικά ήταν πιο απλό και το χουν τροποποιήσει...Το αρχικό μέρος του προγράμματος το βρίσκεις βάζοντας "rainmeter" στο google ;p
Τώρα για κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχω,θέλει πιο πολύ ψάξιμο.Το συγκεκριμένο skin λέγεται Ayuka-E και εγώ το χα πετύχει σε ένα άλλο forum,εδώ και πολύ καιρό...Αλλά νομίζω αν ψάξεις πάλι στο google θα βρεις άκρη...Πρέπει να είχα και ένα site με μερικά άλλα skins,αλλά το χω σβήσει,αν το ξαναβρω...Ξέρω ξέρω,πάλι βοήθησα πολύ xP

Erisadesu → Anelis
ανελίς ...
θα σε σκίσω με αυτή την κωλοφώτο που έβαλες στο παιχνίδι..
(και αυτό είναι υπόσχεση)

Mercyful → Erisadesu
Cool Erisadesu-chan .... thanks 4 the link of animassacre xexe

Erisadesu → Shikamaru
κάποια τραγούδια μπορείς να τα κατεβάζεις
έχει ενα section όπου μπορείς να κατεβάζεις και απο εκεί μουσική
αλλά φυσικά μη περιμένεις να βρεις γνωστά κομμάτια.

Shikamaru → Erisadesu
μιλαμε τα'χω παιξει :nbleed: :rofl:ενα τετοιο γαματο site εψαχνα τοσο καιρο και πουθενα δεν εβρισκα τιποτα...... προσκυναω :respect: καθομαι τωρα και ακουω trip hop και'χω γκαυλωσει :music: η μονη ******* ειναι οτι δεν μπορεις να κατεβασεις τα κομματια που ακους