Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → Erisadesu

Για σας κυρία Λίζα!Καιρό έχουμε να τα πούμε!Τι κάνετε καλά?Είμαι ο Δημήτρης ο φίλος του Νίκου από την Κρήτη αν με θυμάστε!
Feb 01 2009 16:39
Photo

Endless_sorrow → Erisadesu

Απο το Wolf's Rain. Στην μεση ειναι λιγο βαρετο σε καποια φαση αλλα αξιζει απιστευτα το τελος και η αρχη του..
Jan 31 2009 20:24
Photo

Erisadesu → AndroGhost

δεν προσβάλλεις σύνολα όταν λες τις απόψεις σου προσβάλλεις σύνολα όταν μιλάς με υβριστικό περιεχόμενο.
Jan 30 2009 23:19
Photo

AndroGhost → Erisadesu

προστατευμενη απο τι; απο τις αποψεις του αλλους; οι αποψεις δε σε απειλουνε. τις πραξεις να φοβασαι. αν θες να δεις οτι δε συμμεριζονται ολοι τις ιδιες αποψεις με τον αλλον αυτο μπορει να γινει ανετα με τη συμμετοχη των υπολοιπων μελων. δε χρειαζομαστε το μπαμπουλα να τον τιμωρησει. και οι πολιτικες αποψεις συνηθως αυτο που κανουν ειναι να προσβαλλουν συνολα. ε εγω μονο την περιπτωη του laraska ειδα μονο για αυτη μιλαω. δε μπορω να μιλησω για περιπτωσεις που δε ξερω
Jan 30 2009 15:46
Photo

Erisadesu → AndroGhost

ναι θα νιώσω λίγο προστατευμένη. και εγώ και άλες εδω μέσα και θα καταλάβω ότι δεν συμερίζονται όλοι τις ίδιες απόψεις με τον κάθε βλάκα που βρίζει τις γυναίκες. και άλλο οι πολιτικές απόψεις και άλλο το να προσβάλεις ένα σύνολο. και σου λέω ξανά δεν είναι μόνο ο Laraska.
Jan 30 2009 15:10
Photo

AndroGhost → Erisadesu

ε ναι ρε ση Ερη και εγω αυτο σου λεω. γιατι να τιμωρηθει καποιος αν μιλησει προσβαλλοντας τις γυναικες; τι ειμαστε ; δημοτικο να τον βαλουμε να γραψει στον πινακα 100 φορες "δε θα ξαναπροσβαλω τις γυναικες;" πιστευεις οτι θα αλλαξει κατι αν τον τιμωρησουμε; πιστευεις οτι αν τιμωρουσαν τον ayu για τις δεξιες του αποψεις θα σταματουσε να τι ειχε; στην καλυτερη περιπτωση θα σταματουσα να τις εξεφραζε (που ουτε αυτο πιστευω θα γινοταν) αλλα κατα βαθος τα ιδια θα συνεχιζε να πιστευε. πιστευεις αν τιμωρουσαν εμενα η τον πυραμιδα για τις αριστερες μας αποψεις πως θα σταματησουμε να τις εκφραζαμε; δε ξερω για τον πυραμιδα εγω παντως οχι. το θεμα ειναι να τον κανεις να σταματησει να τις εκφραζει επειδη θα εχει μια δυνατη απαντηση απο πισω και θα το ξανασκεφτει το θεμα και οχι επειδη φοβαται την τιμωρια. οπως στη συγκεκριμενη απαντηση. ο laraska γυρισε και ζητησε συγνωμη. απο κει και περα ολα τα αλλα πιστευω ιεναι περιττα
Jan 30 2009 14:37
Photo

Erisadesu → AndroGhost

το πρόβλημα είναι ότι όταν κάποιος μιλάει προσβάλλοντας τη γυναίκα και μειώνοντας τη γυναίκα ότι ποτέ μα ποτέ δεν τιμωρείτε. Αν σε βρίσω για παράδειγμα μπορεί να φάω μπαν, αν όμως εσύ αρχίζεις και λες ένα σωρό πράγματα που να προσβάλλουν τις γυναίκες και άλλα θέματα (ξέρεις τα έχεις δει) ποτέ μα ποτέ δεν τιμωρούνται δεν θα σου κάνουν ούτε παρατήρηση. Τουλάχιστον ο Laraska ζήτησε συγνώμη όμως στις τόσες φορές κανείς δεν έχει ζητήσει συγνώμη για τον τρόπου που μίλησε. οπότε το παράπονο δεν είναι ότι είναι αυστηροί ή ότι δεν είναι, το πρόβλημα μου είναι ότι εθελοτυφλούν σε μερικά πράγματα, σίγουρα ο ρόλος τους δεν είναι να επιβάλλουν την τάξη στο φόρουμ, όμως όταν αλλού και αλλού το κάνουν σε αυτό το θέμα απλά αδιαφορούν.
Jan 30 2009 12:54
Photo

AndroGhost → Erisadesu

μα το θεμα ειναι πως δε χρειαζομαστε ουτε πρεπει να χρειαζομαστε κανενα μοντ για να επιβαλλει την ταξη εμεις ειμαστε μελη αυτου του φορουμ και απο μας εξαρταται το τι επιτρεπουμε και τι οχι αν το προβλημα σου ειναι οτι αλλωτε ηταν αυστηροι και γω μαζι σου αν το προβλημα σου ομως ειναι οτι δεν ηταν τωρα αυστηροι, εκει διαφωνω
Jan 30 2009 01:49
Photo

Erisadesu → AndroGhost

κοίτα το ban δεν είναι λύση, είτε είναι μία ημέρα είτε δύο πιο πολύ σπάζομαι με την στάση των Mods γιατί επιτρέπουν σε κάθε ημιμαθή να εκφράζετε προσβάλλοντας το γυναικείο φύλο. Αλλού και αλλού είναι αυστηρή σε αυτό το θέμα ποτέ δεν έχουν κάνει τίποτα ο laraska ήταν αυτό που ξεχείλωσε το ποτήρι θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε στη θέση του... Αλλά όπως βλέπεις το να προσβάλλεις τις γυναίκες δεν παίζει ρόλο... μπορείς να το κάνεις ελεύθερα.
Jan 29 2009 23:25
Photo

laraska → Erisadesu

__________-
Jan 29 2009 14:20
Photo

laraska → Erisadesu

()_()()_()
Jan 29 2009 04:58
Photo

laraska → Erisadesu

να μια καλη εωτηση ! 20 τον απριλιο .
Jan 29 2009 01:34
Photo

Erisadesu → Nighteyes

ρε μη του δίνεις σημασία αυτός έχει πρόβλημα. έχω μάθει ότι τα βράδια κοιμάστε σε φέρετρο.
Jan 29 2009 00:15
Photo

Erisadesu → mono

ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε δεν μπορώ να περιμένω
Jan 29 2009 00:12
Photo

Erisadesu → Endless_sorrow

σπέρα !!! απο ποιο anime είναι το avatar σου;
Jan 29 2009 00:00