Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ichigo13 → Hellraider
Βασικά Heli είχαν βγεί και πιο παλιά metal gear!
Εμείς μιλάμε για τα παιχνίδι απου είxαν βγει το '88 και ΄90!
Aυτά ουσιαστικά ήταν τα πρώτα metal gear!
Ιούν 23 2008 20:29
iristella → ichigo13
Καλη επιτυχια και στα εναπομειναντα...... Εγω δυστυχως δεν ειμαι τοσο τυχερη οσο εσυ... Θα τραβηξει σε μακρος η δικη μου υποθεση...Και εχω και τελικο πτυχιο γαλλικα μεσα σε ολα τ αλλα....... Αλλα δεν μασαω...ΖΖΖΖΖΖΖ.(falls asleep on the keyboard)
Ιούν 23 2008 19:50
ichigo13 → iristella
Μπράβο!!Εγώ αύριο γράφω και την Τετάρτη και μετά τέλος!Αντε να τελειώνουμε γιατί έχω βαρεθεί!
Θέλω επιτέλους να συνεχίσω τα anime που θέλω να δω!
Ιούν 23 2008 19:47
iristella → ichigo13
Thanks για τις ευχες Ichi san.... Καλουτσικα τα πηγα τελικα αλλα δυστυχως η κουραση με επιασε τωρα και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου (εδινα προφοικα και περιμενα απο τις 10 το πρωι και τελειωσα 7 το απογευμα).....Εσυ πως τα πηγες? Ελπιζω ολα καλα....
Ιούν 23 2008 19:45
ichigo13 → odin
Λοιπόν Odin βρήκα καταχονιασμένο ένα thread στο anime γενικα με θέμα το one piece!
Kάν'το αν γίνεται merge στο sub-forum του one piece!Thanks
Να το [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/2883-one-piece-topic-%F4%E9-devils-fruit-ability-%E8%E1-%E8%DD%EB%E1%F4%E5-%ED%E1-%E5%DF%F7%E1%F4%E5.html#post87951"]link![/URL]
Mάλλον σας ξέφυγε γι'άυτο κιεγώ το αναφέρω!
:congrats:
Ιούν 23 2008 19:22
samurai_pizza_dora → ichigo13
Oχι καμία σχεση. :hahaha: (μαλλον δεν εισαι και τοσο καλος μαντης)
Ειναι χαζομαρα να μενεις εκει αμα εισαι στο πανεπιστημιο (καλα και για τα ΤΕΙ παιζει).Ειναι στην αλλη ακρη της Πατρας.
Μενω στην Εξω Αγυια που ειναι αντιθετα πολυ κοντα στο Πανεπιστημιο(τελευταια περιοχη πριν βγει καποιος απο την Πατρα για να μπει στο Ριο οπου ειναι το πανεπιστημιο).
Ιούν 23 2008 15:45
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Λοιπόν επειδή είμαι πολλύ καλός μάντης λέω πως μένεις
στα "ΨΗΛΑ ΑΛΛΟΝΙΑ" στην Πάτρα!
Σωστά μάντεψα?
Ιούν 23 2008 15:26
GkLoc → ichigo13
Ποοοοοο,Εψαξα Σε Ολο Το Youtube και δεν βρηκα αλλα τραγουδια της,(Με Θεμα One Piece)
Oμως Βρηκα Ενα Ωραιο Μusic Βιντεο Με Usopp,αμα θες πηγαινε να το δεις!
Ιούν 23 2008 13:22
ichigo13 → Erisadesu
Πω...τώρα είδα και το step jun!Το έβλεπα κι αυτό!Ε..τώρα τέλειωσε θυμήθηκα όλα τα παιδικά που έβλεπα παλιά!Αχχχ....παλιές καλές εποχές!
Ιούν 23 2008 11:25
ichigo13 → Erisadesu
Ερι σε εμένα αναφέρεσαι στο "Πως λέγεται αυτό το anime?" ή στον Leon?
Γιατί εγώ το ova αυτό το θυμάμαι πολλύ καλά και το είχα δει πάνω από 10 φορές!Tην σειρά ναι όντως σίγουρα δεν την έδειξε!
Ιούν 23 2008 10:37

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται