Community Status Updates
ichigo13 → AkiRoC
Xεχε τίποτα ρε φίλε!Αντε πάρε κι ένα friend request από μένα τώρα!
Jun 24 2008 22:01
AkiRoC → ichigo13
ΝΑΙΙΙ τα καταφερα!! Χαρης την βοηθεια σου Master...:nod:. Απο δω και περα θα ακολουθω το μονοπατι που εσυ πατησες/σκαλισες/δημιουργησες(διαλεγεις και παιρνεις). Θα ειμαι ο εμπιστος βοηθος/φιλος/συναιτερος (διαλεγεις και παιρνεις) και θα γινομαι χαλι να με πατησεις!! Ε...το ****** λιγο. Απλα περασα να πω ευχαριστω:wooi2:
Jun 24 2008 21:57
ichigo13 → iristella
Τα ίδια κι εγώ Ιristella!νόμιζα στην αρχή ότι είχα φάει κάποιο ban αλλά μετά ρώτησα τον Zoro και το πρόβλημα λύθηκε!Μα κι αυτοί δεν λένε τίποτα?
Jun 24 2008 21:43
ichigo13 → AkiRoC
Λοιπόν φίλε το έψαχνα κι εγώ!
Ακου κάνε quote όποιο post άλλου παιδιού θέλεις και μετα θα σε βγάλε σε μια σεελίδα με κάτι κανόνες!Ε...πήγαινε κάτω-κάτω και πάτα accept και είσαι έτοιμος!
Αυτά!Ελπίζω να βοηθησα!
Jun 24 2008 21:32
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Εμείς είχαμε 5 το πρώτο και 5 το δεύτερο!
Στο πρώτο είχαμε Αγγλικά Ι και όποιος είχε proficiency μπορούσε απλά να δώσει ένα αρκετά δύσκολο τεστ για να πάρει απαλλαγή!
Επίσης στο δεύτερο είχαμε και αγγλικά ΙΙ!Από το πρώτο πέρασα 3/5 και από το δεύτερο περιμένουμε!
Jun 24 2008 18:10
samurai_pizza_dora → ichigo13
Πρωτον μη με ζηλευεις γιατι σε αυτο το εξαμηνο θα τα παω κατι παραπανω απο σκατα.Αρα η ελλειψη αγχους μερικες φορες δεν εινα εποικοδομητικη...
Στην ουσια σε ολο το ετος ειχαμε 12 (αντε 13 με τα αγγλικα ΙΙ...) μαθηματα για γραπτες εξετασεις.Καλα ηταν και μια πραγματικη βλακεια προφορικα για την οποια δεν επρεπε να διαβασεις καν και τα αγγλικα Ι απο τα οποια επαιρνες απαλλαγη αμα ειχες proficiency,αρα δεν μετρανε.So τελικα 12.
Ποσα ειχατε εσεις?
Jun 24 2008 18:05
Μπα....Αν και πολλοί μου λένε είμαι καμένος δεν ισχύει!Υπάρχουν άτομα στην σχολή μου που πραγματικά δεν σκέφτονται τίποτα άλλο ακτός από το πόσα μαθήματα θα περάσουν και με τι βαθμο!Οταν φυσικά τους ρωτάς κάτι για ένα μάθημα άρχιζουν και σου λένετην ιστορία της ζωής τους και τελικα εσύ νιώθεις πως είσαι από άλλο πλανήτη,πως δεν τελικά δεν ξέρεις τίποτα!Α...χεχε και βέβαια όταν πας να τους κάνεις φίλους τότε δείχνουν τοπόσο κλειστά και κομπλεξικά άτομα έιναι!Να το ξέρεις πάντως ότι όντως υπάρχουν αρκετοί καμμένοι!
Βασικά ξέρεις εμένα πιο είναι το προβλημά μου?Οτι σκέφτομαι κάθε φορά το μέλλον και υπολογίζω τα χρόνια που χρειάζεται για μα βγάλεις και αγχώνομαι ενώ δεν πρέπει!
Εγώ σε ζηλεύω γιατί βλέπω πως τα πηγαινείς πολλύ καλά χωρίς να έχεις κάποιο ιδιαίτερο άγχος!
btw πόσα μαθήματα είχες όλο τον χρόνο?
Jun 24 2008 17:55
samurai_pizza_dora → ichigo13
We're burnt damn it!
Αυτο σημαινει να μην σε παιρνουν απο κατω οι αποτυχιες.
Στη σχολη σου ετσι ειναι τα παιδια? Γαματα! Εχουν σωστη φιλοσοφια ζωης. ^^
Δεν πιστευω εσυ να εισαι με τα φλωρακια?
Jun 24 2008 17:45
Α..καλά το να δω άτομα να τσακόνονται για το ποιός θα περάσει ταπερισσότερα το έχω δει αλλά το ποιός θα περάσει τα λιγότερα πρώτη φορά στη ζωή μου το βλέπω!:hahaha::hahaha::hahaha:
Κάψιμο FTW!:hero:
Mάλλον θα πρέπει να έρθεις στην σχολή μου :hehehe::kakaka:
Jun 24 2008 17:21
ichigo13 → Zoro
Οκ ρε το έφτιαξα thanks!
Βασικά αυτό θα πρέπει να έγινε γιαλτι ανανέωσαν τον επεξεργαστή κειμένου!
Jun 24 2008 17:11
Zoro → ichigo13
Μου το πε και η iristella..δοκιμασα και απλα με εβαλε να διαβασω τους ορους του site και να τους αποδεχτω ξανα...πατησα submit και ξαναειμαι ΟΚ...εσενα δεν σου εμφανισε τους ορους??
Jun 24 2008 17:07
ichigo13 → Kenny
A..Kenny βοήθεια τι έγινε?
Δεν μπορώ να ποστάρω.Πρώτη φορά μου συμβαίνει!
Δεν με αφήνει!Μου λέει you must accept the forum rules first!
Nani!!!Μα καλά τι έχει γίνει?Αφού είμαι κανονικά συνδεδεμένος μέσα!
Jun 24 2008 16:54
ichigo13 → Zoro
Ρε Zoro κάτι μου έγινε και δεν μπορώ να κάνω post!Σου έγινε κι εσένα?
Δεν μπορώ να ποστάρω σε κανένα thread!
Jun 24 2008 16:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed