Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → ichigo13
Που ειπα οτι δεν εχει??
Το ακριβως αντιθετο ειπα,οτι οπου κι αν πας βρισκεις ομορφες,και δεν συμφωνω οτι μια χωρα εχει τις "καλυτερες"...παντου υπαρχουν ομορφες κοπελες(κοινως γκομ....gomu gomu no....ασχετο:P)...
Δεν ειπα το αναποδο πουθενα!!
Τεσπα,λυσε μου αλλη μια απορια...αν καταλαβα καλα ο trafalgar εχει την δυναμη να "ξεκολλαει" χωρις να δημιουργει τραυμα τα κεφαλια,και πιθανως και αλλα μελη του σωματος των εχθρων...(και να τα ξαναβαζει υποθετω....κατι οπως τον τελευταιο κακο στους πειρατες τις καραιβικης 2...θυμασαι,που του βγαινε το κεφαλι και μπορουσε να φωναζει το σωμα του..)
Το βρηκα??(με βαση την εικονα σου το λεω..)
Απαντα μονο με ναι,οχι ή πλησιασες....μην μου πεις αλλα!!(απλα εχω περιεργεια αν το βρηκα!!)
Ιούν 26 2008 17:23
Ephialtes → ichigo13
Ωχ ξεχασα να σου απαβτησω εσενα
Εγω παντως τα βρισκω εδω: [url]http://www.anime.gr/forums/art-gallery/4054-de-motivational-posters.html[/url]
Ιούν 26 2008 15:37
ichigo13 → Zoro
Γιατί ρε Zoro η Ιταλία δεν έχει όμορφες κοπέλες?(βάση της συζήτησης με το Lord of blues)Εγώ μια χαρά τις βρίσκω!:)
Ιούν 26 2008 15:15
ichigo13 → Ash_Pokemaster
Για δες αυτό
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Djv7y0DD6lo[/URL]
Ιούν 25 2008 23:17
ichigo13 → Zoro
Βασικά την Παρασκευή έρχονται οι γονείς μου Κρήτη και θα κάνουμε εδώ διακοπές για 10 μέρες!Μετά γυρνάω Αθήνα και σε 2 βδομάδες από τότε πήγαίνουμε εξοχικό(είναι κοντά στο ξυλόκαστρο αν γνωρίζεις,Πελλοπόνησος).
Βέβαια με λέτε όλοι τυχεράκια όμως η εξεταστική του Σεπτέμβρη εμάς αρχίζει στις 28 Αυγούστου και τελειώνει 17 Σεπτέμβρη και μετα στις 22 Σεπτέμβρη αρχίζει το νέο εξάμηνο!
Τέλεια τι να πώ :(
Ιούν 25 2008 22:37
Zoro → ichigo13
Θα πας διακοπες καπου/εξαφανιστεις απο το forum για λιγο??
Αν ναι καλα να περασεις οπου πας,αν οχι τα λεμε στο forum^^
(τυχερακια!!)
Ιούν 25 2008 22:31
ichigo13 → Zoro
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί!
Πάντως δεν φένεται να είναι και τόσο κακός όσο ας πούμε οι CP9 ή οι Shichibukai αλλά ακόμα δεν ξέρουμε και πολλά!Πάντως και στο νέο chapter που είδα πάλι έγραψε!^_^
ίσως και να'χει το πιο τρελό φρούτο ως τώρα σ'όλη την σειρά!
Α...καλή επιτυχεία σ'ότι γράφεις παλιόφιλε!Εμείς σήμερα τελειώσαμε!
Ιούν 25 2008 22:28
Zoro → ichigo13
Κι εν το μεταξυ ημουν σε ενα site με one piece fan art χτες και 2 ατομα ειχαν βαλει τον trafalgar για avatar ενω ενας αλλος ειχε την ιδια εικονα σου απο πανω,για sig!!
Τρομερος τυπος πρεπει να ναι για να αρεσει τοσο!!
Απο εμφανιση ωραιος παντως,μ'αρεσει κι εμενα..μαγκακος!!
Επισης,γυρω στο 500 που διαβασα και σταματησα,απ οσο θυμαμαι ειχε δειξει το μεσαιο δαχτυλο σε εναν αλλο πειρατη...ωραιος τυπας!!
Μην μου πεις την ικανοτητα του,αλλα δεν μου ειπες τελικα,ειναι καλος/κακος ή antihero-wiseguy με τους δικους μας mugiwara??(αυτο πες και τπτ αλλο)
Αυτα,τα λεμε!!^^
Ιούν 25 2008 22:09
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Ευχαριστώ!
Α...και μην ανησυχείς δεν θα σε ξαναενοχλήσω στο msn!
Το ξέρω ότι τα πράγματα τώρα είναι δύσκολα και αν μιλάμε αποσυγκεντρώνεσαι!Το ίδιο παθαίνω κι εγώ
Αν θέλω κάτι θα σου στέλνω vm!
Όταν με το καλό τελειώσεις όμως θα μπω να σου μιλήσω!
Ιούν 25 2008 20:07
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Καλή επιτυχία αύριο Δώρα!Και στην φίλη σου φυσικά!:wooi2::wooi2:
Αντε με το καλό και να τελειώσετε κιόλας!
Ιούν 25 2008 19:21
AkiRoC → ichigo13
Omg!! Εκτος απο ολα τα καλα της ανθρωποτητας εισαι και γενναιοδωρος!! xD
Παω να φαω κρακερακια
Ιούν 24 2008 22:28

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται