Jump to content

Community Status Updates

Photo

RiDeLub → ichigo13

Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά την αίσθηση που έχει εδώ ο Boota, δεν μπορεί να του την δώσει καμία άλλη... [IMG]http://img517.imageshack.us/img517/1931/yokobootald9.jpg[/IMG] (δυστυχώς δεν βρήκα καμία μεγαλύτερη)
Jun 22 2008 22:22
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Προτιμώ τα γούτσου-γούτσου!:hihi2::hihi2::hihi2: [IMG]http://www.concretebadger.net/images/blog/gurrenlagann9-5.jpg[/IMG]
Jun 22 2008 22:03
Photo

ichigo13 → IlPalazzo

Ωπ φίλε να ένας άλλος λογικός άνθωπος!Από τους λίγους!(Αναφέρομαι για αυτά που είπες στο [URL="http://www.anime.gr/forums/../anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/233-worst-anime-ever.html"]Worst Anime Ever[/URL]!) Αν και μου εμένα μου άρεσε το death note θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για τον light!Οπότε για συμπαράσταση αν θες παίρνα μια από [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=47"]εδώ[/URL]!Είναι το social group του L! Δεν πειράζει και να μην σου αρέσει η σειρά τουλάχιστον είσαι Kira hater!
Jun 22 2008 20:02
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Καλά το κακόμε εμάς είναιότι πρέπει νακαθόμαστε όλη την ώρα πάνω από εναν υπολογιστή και να δουλεύουμε!Εγώ προσωπικά έχω κάτσει και πάνω από συνεχόμενο 5ωρο για να λύσω μια άσκηση!Δυστυχώς!:( Aκόμα και στα μαθήματα που δεν αφορούν την πληροφορική οι σημειώσεις μας είναι σε pdf σχεδόν πάντα!Οπότε μπορείς κι αυτό να το πεις ανθυγιινή εργασία!:P Α..αν θυμάμαι καλά την Πέμπτη γράφεις έτσι? Να μην ξεχάσω να σου πω καλή επιτυχία!
Jun 22 2008 16:38
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

A καλα εκει και αν εχει αιματα!(αυτο και η χειρουργικη) Τα αιματα δεν νομιζω ομως ετσι κι'αλλιως να αρεσουν σε πολλους. Αλλα ε οπως περναει ο καιρος ολα τα συνηθιζεις...-_- Ενω εσυ και να σκοτωσεις κανεναν υπολογιστη, δεν θα σου κανουν μυνηση μετα οι αλλοι υπολογιστες! :P Το πολυ πολυ να σε κυνηγανε να σε σκοτωσουν οι πελατες σου! :hahaha:
Jun 22 2008 16:31
Photo

Eτσι όπως τα λες είναι!Γι'αυτό το λόγο ο γιατρός έχει μεγάλες ευθύνες ως επαγγελματίας!Πρέπει ναπάρει μια απόφαση η οποία είναι κρίσημη! Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν ήθελα να γίνω γιατρός! Ο δεύτερος ήταν για τα αίματα!:( Αν και η μητέρα μου ξέρεις (άσχετο) είναι οδοντίατρος!:)
Jun 22 2008 16:26
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Xεχε τι να καβω η καημενη? Αφου εχουμε συζητησει μερικα απο αυτα τα πραγματα στο πανεπιστημιο(αν και στο 3 ετος ειναι το μαθημα κανονικα) Ο Tenma δεν ξερω τι θα εκανε... Βασικα καμια απο αυτες τις επιλογες δεν μπορει να θεωρηθει πιο δικαιη απο την αλλη. Απλως πρεπει να επιλεξεις κατι. Στην τελικη ομως, ολες ζωες ειναι. -_-
Jun 22 2008 16:20
Photo

ΩΩ.... καλά άλλο που δεν θα πορωνόταν η γιατρίνα με το medical Ethics Test!:bleh::bleh::bleh: O Dr Tenma τι λες να έκανε?
Jun 22 2008 15:59
Photo

ichigo13 → laraska

Τώρα που το άλλαξα όμως εξηγησέ μου κι εσυ την διαφορά τον λέξεων! Γιατί εγώ ειλικρινα σου μιλώ δεν την ξέρω!
Jun 22 2008 15:20
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Με κάλυψες!:riiight:!Thanks
Jun 22 2008 12:42
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Ε..μα οι θυγατρικοί πίνακες(sub forums) είναι η καλύτερη λύση όταν υπάρχει τεράστια ποικιλία για ένα θέμα!Aμα δω πάλι να δημιουργούνται threads σε λάθος μέρος εε..τι ναπω σηκώνω τα χέρια ψηλα!Βαισκα όμως phantom είδα ότι και ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει δικιά του υποκατηγορία για anime!Αυτό γιατί δεν το κλειδώνετε? Θα πηγαίνει ο καθένας και θα φτιάχνει subforum για κάθε σειρά που του 'ρχεται! Καλό είναι μόνο εσίς να φτιάχνετε τα subforums!
Jun 22 2008 12:20
Photo

ichigo13 → Petran79

L θέλω να ρωτήσω κάτι!Βασικά από τις σειρές που αναφέρεις στο World Master piece Theater μπορείς να μου προτίνεις μια η οποία να είναι ιδιαίτερα συγκινιτική και λυπητερή?Να σε αγγίζει δηλαδή!
Jun 22 2008 10:29
Photo

RiDeLub → ichigo13

O σχεδιασμός του Sanji ήταν καλός, αλλά δεν με ξετρέλανε. Σε κάποιες στιγμές το animation ασ' πουμε μου φανηκε επαναλαμβανόμενο και όχι τόσο καλό. Στου Luffy, από την άλλη, μου άρεσε πάρα πολύ, ενώ και τον Usopp τον κάνανε ωραίο (ιδιαίτερα στις σκηνές που τον κυνηγούσε ο Bearsy). Και το επόμενο δείχνει να έχει πολύ καλό σχεδιασμό.
Jun 22 2008 04:02
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Ridelub δεν πρόσεξες κι εσύ πως ο σχεδιασμός του Sanji ήταν πολλύ καλός? Σε κάποια σημεία ήταν υψηλής ποιότητας και πιστεύω από τις καλύτερες δουλειές που έγιναν πάνω του!Τι λές?
Jun 22 2008 03:43
Photo

Πως σου φένονται οι αλλαγές στο forum? :)
Jun 22 2008 01:29